Guest Mert Boran 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Yeni bir sorun daha, bilin bakalım ne oldu ? Bu konuya birşey yazınca bir arıza daha çıkıyor hep. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Yeni bir sorun daha, bilin bakalım ne oldu ? Bu konuya birşey yazınca bir arıza daha çıkıyor hep. usb soketin bozuldu? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Yeni bir sorun daha, bilin bakalım ne oldu ? Bu konuya birşey yazınca bir arıza daha çıkıyor hep. Aman tahmin işine girmeyelim Mert, suyu çıkıyor sonra İnşallah can sıkıcı birşey yoktur. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 O cok siradan. Kalemin ucuna bir haller olmus. Icine kacmis gibi değil ama sanki ucu yerinden çıkmış gibi. Dunyada ilk sanirim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 O cok siradan. Kalemin ucuna bir haller olmus. Icine kacmis gibi değil ama sanki ucu yerinden çıkmış gibi. Dunyada ilk sanirim. Normal bence, nede olsa plastik zamzung Geçmiş olsun, hepte seni buluyor yahu... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Aman tahmin işine girmeyelim Mert, suyu çıkıyor sonra İnşallah can sıkıcı birşey yoktur. Yok bu sefer ki ufak Abi Allah'tan. 30 TL sıkışmış. Normal bence, nede olsa plastik zamzung Geçmiş olsun, hepte seni buluyor yahu... Ya gerçekten anlamıyorum ne şanssız adammışım ben. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Yeni bir sorun daha, bilin bakalım ne oldu ? Bu konuya birşey yazınca bir arıza daha çıkıyor hep. Bi tavuk kes sen Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 (düzenlendi) Bi tavuk kes sen Kanınıda sürdüreyim de sıvı teması olsun bari. Çok ilginç yaa. Hayır forumda ki herkes hor kullandığımı düşünecek. Oysa ki gözüm gibi bakıyorum. 15 Aralık 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Kanınıda sürdüreyim de sıvı teması olsun bari. Çok ilginç yaa. Hayır forumda ki herkes hor kullandığımı düşünecek. Oysa ki gözüm gibi bakıyorum. İşte nu yüzden ben sıfır almıyorum pek. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Bence bir note2 kes ve hTC ye transfer ol, olay bitsin, rahat et 1 Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Abi Sabah aradım sıra bekliyormuş şimdi internetten sorguladım, bilin bakalım sonuç ne? Şu anda sinirden elim ayağım titriyor. Eğer bu cihaza sıvı değdi ise ben bu telefonu orda parçalarına ayırmazsam. Bu kadar olmaz. Fiyatı gören olduysa sanırım kafa buluyorlar. Gecmis olsun Mert. Benimde ayne anakart geberdi acaba Note3 ayne mi? ben hala karar veremiyorum,suan abim ariyor ne aliyim ama ben hala bilmiyorum. Sony Z Ultra tavsiye etmiyor satan arkadasi,Note3 ve Sony Z1 tavsiye ediyor. Bilmiyorum ne alsam ((( Bu arada baya fiyatlar dusmus telefonlara Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Disco disco disco disco ucuyor alet valla. Binca zaman samsung la zamam kaybetmisim 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Gelin discoda bulusalim. Piyasayi aldi goturdu zaten Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Disco. Forumumuzun resmi telefonu. Ben her ne kadar Note 1 ile devam etsem de. Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 (düzenlendi) Guncellemeeeeee yooook halaaaaaa 28 Aralık 2013 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Gecmis olsun Mert. Benimde ayne anakart geberdi acaba Note3 ayne mi? ben hala karar veremiyorum,suan abim ariyor ne aliyim ama ben hala bilmiyorum. Sony Z Ultra tavsiye etmiyor satan arkadasi,Note3 ve Sony Z1 tavsiye ediyor. Bilmiyorum ne alsam ((( Bu arada baya fiyatlar dusmus telefonlaraValla sizin telefonla benimkini birlestirsek 1 telefon etmiyor sanırım. Disco disco disco disco ucuyor alet valla. Binca zaman samsung la zamam kaybetmisim Ohohm lütfen kendi konunuza. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Guncellemeeeeee yooook halaaaaaaSamsung yetkilileri ile konuşuyorum sürekli. Gelecek ama ne zaman? Gelecek olan güncelleme yurtdışında büyük tepki toplamış biryerde okuduğuma göre. Spen in bir özelliği kalmamis diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Güncelleme halen yokken yeni uğraşılar.Necati Abi'nin gönderdiği kılıf sadece arama ekranı için tasarlanmış. İsim ve açma -reddetme tuşları gözüküyordu. Kilit ekranında bir işe yaramıyordu. Bende bunun üzerine Play store'dan S-View Hatroid diye bir uygulama indirdim. Uygulama çok kullanışlı. Bütün pencereli kılıflara uyarlanabilir. Çünkü saat ve diğer simgeler istenilen her noktaya customize sekmesi ile taşınabiliyor. Ayrıca kapağı kapattığınızda otomatik olarak çalışıyor. İsterseniz otomatik olarak telefonu da açıyor. Ve çok düzgün çalışıyor. Ama task killerlar ile uyumsuz. Kılıf için bir kez daha teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Güncelleme halen yokken yeni uğraşılar. Necati Abi'nin gönderdiği kılıf sadece arama ekranı için tasarlanmış. İsim ve açma -reddetme tuşları gözüküyordu. Kilit ekranında bir işe yaramıyordu. Bende bunun üzerine Play store'dan S-View Hatroid diye bir uygulama indirdim. Uygulama çok kullanışlı. Bütün pencereli kılıflara uyarlanabilir. Çünkü saat ve diğer simgeler istenilen her noktaya customize sekmesi ile taşınabiliyor. Ayrıca kapağı kapattığınızda otomatik olarak çalışıyor. İsterseniz otomatik olarak telefonu da açıyor. Ve çok düzgün çalışıyor. Ama task killerlar ile uyumsuz. Kılıf için bir kez daha teşekkürler abi. mert en son bildiğim 4,3 gelmişti note iki ye daha ne gibi güncelleme bekleniyo Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 mert en son bildiğim 4,3 gelmişti note iki ye daha ne gibi güncelleme bekleniyo Yok abi henüz 4.1deyiz. Yurtdışından alinan cihazlar geçti ama bizim ayni. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 4.3 gelmedi. Yurtdisinda da sizinti surumler var. Bazi romlarda 4.3 kullaniliyor ancak resmi olarak 4.3 gelmedi Note2'ye. Guncelleme almayan daha dogrusu alma ihtiyaci hissetmeyen android telefon olarak tarie gececek Note2. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 (düzenlendi) 4.3 gelmedi. Yurtdisinda da sizinti surumler var. Bazi romlarda 4.3 kullaniliyor ancak resmi olarak 4.3 gelmedi Note2'ye. Guncelleme almayan daha dogrusu alma ihtiyaci hissetmeyen android telefon olarak tarie gececek Note2. Saygilarimla. Evren bey yanlışınız var. Türkiye'ye gelmedi 4,3 daha. Yoksa bir sürü ülkeye geldi. Linke bakmanızı tavsiye ederim. 32 ülkeye gelmiş. http://yesilcin.com/index.php/topic,22414.0.html 13 Ocak 2014 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Yok abi henüz 4.1deyiz. Yurtdışından alinan cihazlar geçti ama bizim ayni. yoo arkadaşta var 4,3 geldi ona nasil oluyo o zaman resmi sürüm güncelleme ile geldi cihaz yurt dışı değil bildiğmi kadarıyla Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Evren bey yanlışınız var. Türkiye'ye gelmedi 4,3 daha. Yoksa bir sürü ülkeye geldi. Linke bakmanızı tavsiye ederim. 32 ülkeye gelmiş. http://yesilcin.com/index.php/topic,22414.0.html Evet gelmis haklisiniz. Ben uzun suredir kontrol etmedigim icin sizinti surumunde kalmisim. Uyari icin tesekkurler Necati Bey. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts