İçeriğe Yönlendir

Samsung Note II (N7100) Detaylı İnceleme (Kullanım Tecrübeleri)

Engin Deniz

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Yeni bir sorun daha, bilin bakalım ne oldu ? :D
Bu konuya birşey yazınca bir arıza daha çıkıyor hep. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

usb soketin bozuldu?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Aman tahmin işine girmeyelim Mert, suyu çıkıyor sonra :)

İnşallah can sıkıcı birşey yoktur.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

O cok siradan. :p

Gönderilen ResimGönderilen Resim

Kalemin ucuna bir haller olmus. Icine kacmis gibi değil ama sanki ucu yerinden çıkmış gibi. Dunyada ilk sanirim. :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

O cok siradan. :p

Kalemin ucuna bir haller olmus. Icine kacmis gibi değil ama sanki ucu yerinden çıkmış gibi. Dunyada ilk sanirim. :D

Normal bence, nede olsa plastik zamzung  :D

Geçmiş olsun, hepte seni buluyor yahu...

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Aman tahmin işine girmeyelim Mert, suyu çıkıyor sonra :)

İnşallah can sıkıcı birşey yoktur.

Yok bu sefer ki ufak Abi Allah'tan. 30 TL sıkışmış. :D

Normal bence, nede olsa plastik zamzung  :D

Geçmiş olsun, hepte seni buluyor yahu...

Ya gerçekten anlamıyorum ne şanssız adammışım ben. :D

Yorum bağlantısı

Bi tavuk kes sen :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Bi tavuk kes sen :D

Kanınıda sürdüreyim de sıvı teması olsun bari. :p

Çok ilginç yaa. Hayır forumda ki herkes hor kullandığımı düşünecek. Oysa ki gözüm gibi bakıyorum. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kanınıda sürdüreyim de sıvı teması olsun bari. :p

Çok ilginç yaa. Hayır forumda ki herkes hor kullandığımı düşünecek. Oysa ki gözüm gibi bakıyorum. 

İşte nu yüzden ben sıfır almıyorum pek.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tamara Lazgiyeva

Abi Sabah aradım sıra bekliyormuş şimdi internetten sorguladım, bilin bakalım sonuç ne? Şu anda sinirden elim ayağım titriyor. 

jwbssg9.png

Eğer bu cihaza sıvı değdi ise ben bu telefonu orda parçalarına ayırmazsam. Bu kadar olmaz. Fiyatı gören olduysa sanırım kafa buluyorlar. 

Gecmis olsun Mert. Benimde ayne anakart geberdi :ireful1::danger:  acaba Note3 ayne mi? ben hala karar veremiyorum,suan abim ariyor ne aliyim ama ben hala bilmiyorum. Sony Z Ultra tavsiye etmiyor satan arkadasi,Note3 ve Sony Z1 tavsiye ediyor. Bilmiyorum ne alsam ((( Bu arada baya fiyatlar dusmus telefonlara

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Disco disco disco disco :) ucuyor alet valla. Binca zaman samsung la zamam kaybetmisim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Guncellemeeeeee yooook halaaaaaa

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Gecmis olsun Mert. Benimde ayne anakart geberdi :ireful1::danger: acaba Note3 ayne mi? ben hala karar veremiyorum,suan abim ariyor ne aliyim ama ben hala bilmiyorum. Sony Z Ultra tavsiye etmiyor satan arkadasi,Note3 ve Sony Z1 tavsiye ediyor. Bilmiyorum ne alsam ((( Bu arada baya fiyatlar dusmus telefonlara

Valla sizin telefonla benimkini birlestirsek 1 telefon etmiyor sanırım. :D

Disco disco disco disco :) ucuyor alet valla. Binca zaman samsung la zamam kaybetmisim ;)

Ohohm lütfen kendi konunuza. :p
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Guncellemeeeeee yooook halaaaaaa

Samsung yetkilileri ile konuşuyorum sürekli. Gelecek ama ne zaman? Gelecek olan güncelleme yurtdışında büyük tepki toplamış biryerde okuduğuma göre. Spen in bir özelliği kalmamis diyorlar.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Guest Mert Boran

Güncelleme halen yokken yeni uğraşılar.
Necati Abi'nin gönderdiği kılıf sadece arama ekranı için tasarlanmış.  İsim ve açma -reddetme tuşları gözüküyordu. Kilit ekranında bir işe yaramıyordu.  Bende bunun üzerine Play store'dan S-View Hatroid diye bir uygulama indirdim. Uygulama çok kullanışlı. Bütün pencereli kılıflara uyarlanabilir. Çünkü saat ve diğer simgeler istenilen her noktaya customize sekmesi ile taşınabiliyor. Ayrıca kapağı kapattığınızda otomatik olarak çalışıyor. İsterseniz otomatik olarak telefonu da açıyor. Ve çok düzgün çalışıyor. Ama task killerlar ile uyumsuz. 

ctn8.jpg
yejp.jpg
fcrt.jpg
Kılıf için bir kez daha teşekkürler abi. :)
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Güncelleme halen yokken yeni uğraşılar.

Necati Abi'nin gönderdiği kılıf sadece arama ekranı için tasarlanmış.  İsim ve açma -reddetme tuşları gözüküyordu. Kilit ekranında bir işe yaramıyordu.  Bende bunun üzerine Play store'dan S-View Hatroid diye bir uygulama indirdim. Uygulama çok kullanışlı. Bütün pencereli kılıflara uyarlanabilir. Çünkü saat ve diğer simgeler istenilen her noktaya customize sekmesi ile taşınabiliyor. Ayrıca kapağı kapattığınızda otomatik olarak çalışıyor. İsterseniz otomatik olarak telefonu da açıyor. Ve çok düzgün çalışıyor. Ama task killerlar ile uyumsuz. 

Kılıf için bir kez daha teşekkürler abi. :)

mert en son bildiğim 4,3 gelmişti  note iki ye :D daha ne gibi güncelleme bekleniyo :D 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

mert en son bildiğim 4,3 gelmişti note iki ye :D daha ne gibi güncelleme bekleniyo :D

Yok abi henüz 4.1deyiz. Yurtdışından alinan cihazlar geçti ama bizim ayni. :)
Yorum bağlantısı
Misafir

4.3 gelmedi. Yurtdisinda da sizinti surumler var. Bazi romlarda 4.3 kullaniliyor ancak resmi olarak 4.3 gelmedi Note2'ye. Guncelleme almayan daha dogrusu alma ihtiyaci hissetmeyen android telefon olarak tarie gececek Note2.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

4.3 gelmedi. Yurtdisinda da sizinti surumler var. Bazi romlarda 4.3 kullaniliyor ancak resmi olarak 4.3 gelmedi Note2'ye. Guncelleme almayan daha dogrusu alma ihtiyaci hissetmeyen android telefon olarak tarie gececek Note2.

Saygilarimla.

Evren bey yanlışınız var. Türkiye'ye gelmedi 4,3 daha. Yoksa  bir sürü ülkeye geldi. Linke bakmanızı tavsiye ederim. 32 ülkeye gelmiş. 

http://yesilcin.com/index.php/topic,22414.0.html

tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yok abi henüz 4.1deyiz. Yurtdışından alinan cihazlar geçti ama bizim ayni. :)

yoo arkadaşta var 4,3 geldi ona :D nasil oluyo o zaman :D resmi sürüm güncelleme ile geldi cihaz yurt dışı değil bildiğmi kadarıyla

Yorum bağlantısı
Misafir

Evren bey yanlışınız var. Türkiye'ye gelmedi 4,3 daha. Yoksa bir sürü ülkeye geldi. Linke bakmanızı tavsiye ederim. 32 ülkeye gelmiş.

http://yesilcin.com/index.php/topic,22414.0.html

Evet gelmis haklisiniz. Ben uzun suredir kontrol etmedigim icin sizinti surumunde kalmisim. Uyari icin tesekkurler Necati Bey.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...