Salman Duygu 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Herkese iyi akşamlar.Frenden ayağımı çekince hart hart diye bir ses geliyor.Balatalardan zannetim.Ustaya sordum bugün.Balataların iyi durumda , otomatik araçlarda genelde olur bir sıkıntı çıkmaz dedi.Fren merkezinin kavramasından falan bir şeylerden bahsetti ama tam olarak anlamadım.Rahatsız edici bir ses.Nasıl giderebiliriz? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Sahatsız edici olduğu kesin ama olağan bir durum. Yorum bağlantısı
Salman Duygu 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Olağan bir durum derken, ustanın dediği doğru o zaman.O sese alış diyorsun yani Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 (düzenlendi) olağan bence... Araç viteste olduğundan sizde ayağınızı çekerken araç hareketine başlarken balataların disklere sürtünme ve bırakma esnasında çıkan ses diye düşünüyorum. Arkadaşın otomatik mondeosunda sık rasladığım bi durum. Manuelde ise ayak frenden çekilirken araç daha henüz hareket etmediğinden balataları zorlamıyor ve o ses çıkmıyor diye düşünmekteyim... 19 Ocak 2013 tarihinde İrfan Aşcıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Salman Duygu 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Teşhisiniz çok doğru hocam.Araç gitmek istiyor ya.İşte o zaman yavaş yavaş çekince daha belirgin oluyor.Neyse ya fazla kurcalamayayım en iyisi.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Yasin Aydın 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 aracınızın sorunu fren balatalarından hocam aynı sorun benim araçtada olmuştu fren balatalarının drumu %90 olmasına rağmen harıltı sesi gelmişti fren balatalarım daha yeni olmasına rağmen söktüm ve orj yedek parçasını taktım sorun ortadan kalktı + aracımın fren diskleriin durumu iyiydi. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Orjinal fren balatası takmanız gerekiyor.Özellikle arka kampanalara.... Yorum bağlantısı
Salman Duygu 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Orjinal fren balatası takmanız gerekiyor.Özellikle arka kampanalara.... aracınızın sorunu fren balatalarından hocam aynı sorun benim araçtada olmuştu fren balatalarının drumu %90 olmasına rağmen harıltı sesi gelmişti fren balatalarım daha yeni olmasına rağmen söktüm ve orj yedek parçasını taktım sorun ortadan kalktı + aracımın fren diskleriin durumu iyiydi. Orjinal : Otosan markamı? yoksa motorcraft mı tavsiye edersiniz.? otosan arka pabuçlu balata :75 TL , Motorcraft : 150 TL . Yorum bağlantısı
Recommended Posts