Cihan Yurdagül 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 selam arkadaşlar aracımın direksiyonunda ve vites topuzunda kullanmaya bağlı soyulmalar ve parlamalar başlamıştı bende direksiyon kılfı alıp diktim vites topunuzu ise parçacıdan sıfır alıp taktım boyunu eskisine göre biraz daha küçülttüm şimdi daha estetik duruyor. Daha sonra dış aksesuar olarak cam rüzgarlığı,2 numara cam filmi,gündüz farları,sislere zenon ve son olarak APP plaka yaptırdım bana göre şık oldu sizlerdende olumlu olumsuz yorumlar almak isterim SAYGILAR.. 3 Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 17 Ocak 2013 Yazar Paylaş 17 Ocak 2013 tek kelimeyle muhteşem teşekkürler... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 Vites'in bağlı bulunduğu mil'i kesip tekrar kılavuzla diş mi açtınız ? Direksiyonu kendinizmi deri alıp, diktiniz ? Ayrıca Amerikan Park'la beraber sarı ampül mü koydunuz far içine ? 2 sarı biraz boğmuş gibi Yorum bağlantısı
Enes Kılılıoğlu 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 araç harika olmuş bencede elinize sağlık ama plaka çerçevelerini söküp plakayı yapıştırmalısınız Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 Eline emeğine sağlık. Plaka çerçevesi hariç süper olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 17 Ocak 2013 Yazar Paylaş 17 Ocak 2013 Vites'in bağlı bulunduğu mil'i kesip tekrar kılavuzla diş mi açtınız ? Direksiyonu kendinizmi deri alıp, diktiniz ? Ayrıca Amerikan Park'la beraber sarı ampül mü koydunuz far içine ? 2 sarı biraz boğmuş gibi vitesin mili 2 cm kesildi daha sonra topuzu sıkılayarak yuva acıldı direksiyon üzerinde diktim derileri satılmakta normlade direksiyonu söküp yapıyorlar ama ben riske girmedim 45 dkda falan kendim yaptım amerikan parkın yanında sarı dipsiz ampul var evet Eline emeğine sağlık. Plaka çerçevesi hariç süper olmuş... Teşkkürler gökhan bey.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 Direksiyon kılıfı yerine ;orjinal deriyi söktürüp, yeniden deri kaplatsaydınız daha güzel dururdu.Vites topuzunu makyajlı kasa ,vites topuzu ile değiştirebilirdiniz.Farlara bi-xenon çok yakışır.Plakalıkları sökmeyi unutmayın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 Güzel duruyor...fakat amerikan park sonrası,park lambalarını çıkarırsan daha şık olacaktır,ayrıca plakalıklarıda sök silikonla yapıştır tertemiz olsun... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 Evet bencede her şey güzel, ama plakalıkların sökümü ve park ampülleri sökümü sonrası daha da güzel olacak. Yorum bağlantısı
Orhan Özsoy 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 (düzenlendi) Cihan bey merhaba aracınız gerçekten çok dikkat çekici ve şık duruyor ellerinize sağlık sizden bi konuda yardım isticem resimlerinize bakarken bi nokta dikkatimi çekti kaliperde brenbo kaliper kapağı kullanmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı eğer sizden olumlu bi yorum alırsam bnde uygulamayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... 17 Ocak 2013 tarihinde Orhan Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Koca 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 (düzenlendi) Hocam aracınız güzel olmuş, güle güle kullanın Fakat birkaç konuda fikrimi söylemek isterim. Öncelikle Plakalıklar iptal edilmedi. Sonrasında ise O Ledler aracınıza hiç gitmemiş, bence aracınızın önündeki Gündüz farı (Ledi)ni iptal edin derim. Ayrıca arka tampondaki çıta, İnce spoiler ile uyumlu gibi görünsede, bence çıtayı boyatın Bunlar haricinde aracınızın içi de çok güzel görünüyor Yanlız keşke vites topuzunu değiştirirken, Titanium araçlardaki vites topuzunu taksaymışsınız demeden yapamıyor insan Direksiyon kılıfını bizde Lacetti'nin direksiyonu üzerine dikmiştik. Benim elim pek yatkın olmadığı için, arkadaş uğraşmıştı sağolsun. Direksiyon simidini kalınlaştırsada, kullanımından çok memnundum. Sanırım sizde memnunsunuzdur Maşallah hocam, Allah nazarlardan saklasın... 17 Ocak 2013 tarihinde Burak Koca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 (düzenlendi) aracınıza maşallah, çok güzel olmuş.öndeki gündüz farları biraz emanet gibi durmuş(genel olarak sonradan takılan gündüz farları bence yakışmıyor) ..plakalıklar sökülüp direk yapışırtılırsa gerçekten araç daha güzel duracak + olarak hakan abinin dediği gibi park ampulleri sökülebilir. vites topuzunu aldığınız yerde titanium vites topuzu var mıydı acaba? bana da lazım ondan soruyorum kazasız belasız.. 17 Ocak 2013 tarihinde Buğrahan Korkut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 Güzel duruyor...fakat amerikan park sonrası,park lambalarını çıkarırsan daha şık olacaktır,ayrıca plakalıklarıda sök silikonla yapıştır tertemiz olsun... Aynen katılıyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2013 Paylaş 17 Ocak 2013 Biraz basılsa baldan tatlı olur. :nazar: Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 17 Ocak 2013 Yazar Paylaş 17 Ocak 2013 Keçiören Nuri pamir Cad. Bp deki benzinlik mi burası ? Orada yıkatmanı tavsiye etmem Aracınız çok şık duruyor evet orası tanıdık arkadaşlar cok o yüzden öncelikle çok hoş olmuş aracın . kazasız belasız kullan inşallah. Kaliper kapaklarını yapıştırdın mı ? vidalattın mı ? sıcak silikon ile yapıştırdım hocam. Cihan bey merhaba aracınız gerçekten çok dikkat çekici ve şık duruyor ellerinize sağlık sizden bi konuda yardım isticem resimlerinize bakarken bi nokta dikkatimi çekti kaliperde brenbo kaliper kapağı kullanmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı eğer sizden olumlu bi yorum alırsam bnde uygulamayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler orhan bey brembo kalipler herangi bi sorun teşkil etmiyo jantlarınız 16 veya 17 ise bi sorun cıkmaz rahatlıkla taktırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Orhan Özsoy 18 Ocak 2013 Paylaş 18 Ocak 2013 evet orası tanıdık arkadaşlar cok o yüzden sıcak silikon ile yapıştırdım hocam. iyi günler orhan bey brembo kalipler herangi bi sorun teşkil etmiyo jantlarınız 16 veya 17 ise bi sorun cıkmaz rahatlıkla taktırabilirsiniz. nerden ve kaç liraya aldığınız sorsam çünkü internette 50 lira diolarda Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Arkadaşların yazdığı gibi birkaç detay dışında çok güzel olmuş,, Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 arac cok hos gule gule kullanin. direksiyon kilifi guzel ama keske metal olan kisimlari cikarip kilifi icinden gecirip sonra o metal parcalari taksaydiniz.... bilmiyorum cikiyor mu o metal parcalar ama? Yorum bağlantısı
Hakan Yar 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 (düzenlendi) Öncelikle emek vermişsiniz, emeğinize sağlık. Arkadaşlar aynı zamanda benim de düşüncelerimi ifade etmişler. Bulunduğunuz yerin avantajını kullanarak aracınızda güzel işlemler yapmışsınız. Benim aracın vites topuzunun derisinin bir tarafında ufak bir pürüz vardı, yenileri pahalı geldi, buralarda da bulamayınca döşemeci bir tanıdığa ben de vites topuzunu kaplattım. Hala havuzlu paspas arıyorum, bulamazsam buna da bir çözüm yolu bulacağım artık 22 Ocak 2013 tarihinde Hakan Yar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 nerden ve kaç liraya aldığınız sorsam çünkü internette 50 lira diolarda bende 60 liraya aldım zaten Yorum bağlantısı
Tugay YILMAZ 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 On 23.01.2013 at 21:16, Cihan Yurdagül yazdı: bende 60 liraya aldım zaten Merhaba Cihan hocam benimde 2008 focus 2 ghiam mevcut vites topuzunda çatlak ve derisinde yırtılmalar mevcut yenilemek istiyorum. Ama bendeki vites topuzu hakan hocamdakiyle aynı tipte. Senin taktığın tipte aşağıdaki linkteki ürünü alsam uyum sağlarmı bilemedim. Senin daha önceki vites topuzu nasıldı bilgi verirsen sevinirim. http://www.otomert.com.tr/focus-vites-topuzu-ve-korugu-2008-2011-yerli-pmu2359 Yorum bağlantısı
Recommended Posts