İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Direksiyon, Vites Topuzu Vs.

Cihan Yurdagül

Recommended Posts

Cihan Yurdagül

selam arkadaşlar aracımın direksiyonunda ve vites topuzunda kullanmaya bağlı soyulmalar ve parlamalar başlamıştı bende direksiyon kılfı alıp diktim vites topunuzu ise parçacıdan sıfır alıp taktım boyunu eskisine göre biraz daha küçülttüm şimdi daha estetik duruyor.

Daha sonra dış aksesuar olarak cam rüzgarlığı,2 numara cam filmi,gündüz farları,sislere zenon ve son olarak APP plaka yaptırdım bana göre şık oldu sizlerdende olumlu olumsuz yorumlar almak isterim SAYGILAR..

lxwo3.jpg

dHOJ2.jpg

4SayA.jpg

DEz4s.jpg

waH1J.jpg

jxCnj.jpg

Lm8i8.jpg

xItSr.jpg

Bt6NF.jpg

OwVTD.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Vites'in bağlı bulunduğu mil'i kesip tekrar kılavuzla diş mi açtınız ?

Direksiyonu kendinizmi deri alıp, diktiniz ?

Ayrıca Amerikan Park'la beraber sarı ampül mü koydunuz far içine ? 2 sarı biraz boğmuş gibi

Yorum bağlantısı
Enes Kılılıoğlu

araç harika olmuş bencede elinize sağlık ama plaka çerçevelerini söküp plakayı yapıştırmalısınız

Yorum bağlantısı
Gökhun Batur

Eline emeğine sağlık. Plaka çerçevesi hariç süper olmuş...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül

Vites'in bağlı bulunduğu mil'i kesip tekrar kılavuzla diş mi açtınız ?

Direksiyonu kendinizmi deri alıp, diktiniz ?

Ayrıca Amerikan Park'la beraber sarı ampül mü koydunuz far içine ? 2 sarı biraz boğmuş gibi

vitesin mili 2 cm kesildi daha sonra topuzu sıkılayarak yuva acıldı direksiyon üzerinde diktim derileri satılmakta normlade direksiyonu söküp yapıyorlar ama ben riske girmedim 45 dkda falan kendim yaptım amerikan parkın yanında sarı dipsiz ampul var evet

Eline emeğine sağlık. Plaka çerçevesi hariç süper olmuş...

Teşkkürler gökhan bey..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Direksiyon kılıfı yerine ;orjinal deriyi söktürüp, yeniden deri kaplatsaydınız daha güzel dururdu.Vites topuzunu makyajlı kasa ,vites topuzu ile değiştirebilirdiniz.Farlara bi-xenon çok yakışır.Plakalıkları sökmeyi unutmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel duruyor...fakat amerikan park sonrası,park lambalarını çıkarırsan daha şık olacaktır,ayrıca plakalıklarıda sök silikonla yapıştır tertemiz olsun...

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Evet bencede her şey güzel, ama plakalıkların sökümü ve park ampülleri sökümü sonrası daha da güzel olacak. :nazar:

Yorum bağlantısı
Orhan Özsoy
(düzenlendi)

Cihan bey merhaba aracınız gerçekten çok dikkat çekici ve şık duruyor ellerinize sağlık sizden bi konuda yardım isticem resimlerinize bakarken bi nokta dikkatimi çekti kaliperde brenbo kaliper kapağı kullanmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı eğer sizden olumlu bi yorum alırsam bnde uygulamayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler...

tarihinde Orhan Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Koca
(düzenlendi)

Hocam aracınız güzel olmuş, güle güle kullanın :) Fakat birkaç konuda fikrimi söylemek isterim. Öncelikle Plakalıklar iptal edilmedi. Sonrasında ise O Ledler aracınıza hiç gitmemiş, bence aracınızın önündeki Gündüz farı (Ledi)ni iptal edin derim. Ayrıca arka tampondaki çıta, İnce spoiler ile uyumlu gibi görünsede, bence çıtayı boyatın :) Bunlar haricinde aracınızın içi de çok güzel görünüyor ;) Yanlız keşke vites topuzunu değiştirirken, Titanium araçlardaki vites topuzunu taksaymışsınız demeden yapamıyor insan :) Direksiyon kılıfını bizde Lacetti'nin direksiyonu üzerine dikmiştik. Benim elim pek yatkın olmadığı için, arkadaş uğraşmıştı sağolsun. Direksiyon simidini kalınlaştırsada, kullanımından çok memnundum. Sanırım sizde memnunsunuzdur :)

Maşallah hocam, Allah nazarlardan saklasın... :nazar:

tarihinde Burak Koca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Buğrahan Korkut
(düzenlendi)

aracınıza maşallah, çok güzel olmuş.öndeki gündüz farları biraz emanet gibi durmuş(genel olarak sonradan takılan gündüz farları bence yakışmıyor) ..plakalıklar sökülüp direk yapışırtılırsa gerçekten araç daha güzel duracak :)+ olarak hakan abinin dediği gibi park ampulleri sökülebilir.

vites topuzunu aldığınız yerde titanium vites topuzu var mıydı acaba? bana da lazım ondan soruyorum

kazasız belasız.. :nazar:

tarihinde Buğrahan Korkut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç
Güzel duruyor...fakat amerikan park sonrası,park lambalarını çıkarırsan daha şık olacaktır,ayrıca plakalıklarıda sök silikonla yapıştır tertemiz olsun...

Aynen katılıyorum. :good1:

Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül

Keçiören Nuri pamir Cad. Bp deki benzinlik mi burası ? Orada yıkatmanı tavsiye etmem :)

Aracınız çok şık duruyor :nazar:

evet orası tanıdık arkadaşlar cok o yüzden :)

öncelikle çok hoş olmuş aracın . kazasız belasız kullan inşallah.

Kaliper kapaklarını yapıştırdın mı ? vidalattın mı ?

sıcak silikon ile yapıştırdım hocam.

Cihan bey merhaba aracınız gerçekten çok dikkat çekici ve şık duruyor ellerinize sağlık sizden bi konuda yardım isticem resimlerinize bakarken bi nokta dikkatimi çekti kaliperde brenbo kaliper kapağı kullanmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı eğer sizden olumlu bi yorum alırsam bnde uygulamayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

iyi günler orhan bey brembo kalipler herangi bi sorun teşkil etmiyo jantlarınız 16 veya 17 ise bi sorun cıkmaz rahatlıkla taktırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Orhan Özsoy

evet orası tanıdık arkadaşlar cok o yüzden :)

sıcak silikon ile yapıştırdım hocam.

iyi günler orhan bey brembo kalipler herangi bi sorun teşkil etmiyo jantlarınız 16 veya 17 ise bi sorun cıkmaz rahatlıkla taktırabilirsiniz.

nerden ve kaç liraya aldığınız sorsam çünkü internette 50 lira diolarda :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır

Arkadaşların yazdığı gibi birkaç detay dışında çok güzel olmuş,,

Yorum bağlantısı
Ali Ulvi KESKIN

arac cok hos gule gule kullanin. direksiyon kilifi guzel ama keske metal olan kisimlari cikarip kilifi icinden gecirip sonra o metal parcalari taksaydiniz.... bilmiyorum cikiyor mu o metal parcalar ama?

Yorum bağlantısı
Hakan Yar
(düzenlendi)

HQSf3pj.jpg

Öncelikle emek vermişsiniz, emeğinize sağlık. Arkadaşlar aynı zamanda benim de düşüncelerimi ifade etmişler. Bulunduğunuz yerin avantajını kullanarak aracınızda güzel işlemler yapmışsınız. Benim aracın vites topuzunun derisinin bir tarafında ufak bir pürüz vardı, yenileri pahalı geldi, buralarda da bulamayınca döşemeci bir tanıdığa ben de vites topuzunu kaplattım. Hala havuzlu paspas arıyorum, bulamazsam buna da bir çözüm yolu bulacağım artık :)

tarihinde Hakan Yar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Yurdagül

nerden ve kaç liraya aldığınız sorsam çünkü internette 50 lira diolarda :)

bende 60 liraya aldım zaten :)

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Tugay YILMAZ
On 23.01.2013 at 21:16, Cihan Yurdagül yazdı:

bende 60 liraya aldım zaten :)

Merhaba Cihan hocam benimde 2008 focus 2 ghiam mevcut vites topuzunda çatlak ve derisinde yırtılmalar mevcut yenilemek istiyorum. Ama bendeki vites topuzu hakan hocamdakiyle aynı tipte. Senin taktığın tipte aşağıdaki linkteki ürünü alsam uyum sağlarmı bilemedim. Senin daha önceki vites topuzu nasıldı bilgi verirsen sevinirim.

http://www.otomert.com.tr/focus-vites-topuzu-ve-korugu-2008-2011-yerli-pmu2359

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...