İçeriğe Yönlendir

Aşağidaki Site Güvenilir Mi Arkadaşlar

Mustafa Yanar

Recommended Posts

Tahir İlter

Site sağlam görünüyor.Firma adresi,tetefon numaraları falan var.Ufak ve ucuz bir şey alıp önce denenebilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Siteyi bilmem de, ürünü kullanmayın deyim. Ben yetkili servisimde bile yaptırmıyorum bunu. Motorda temizlenen şey nereye gidecek? Yanamayacağına göre?

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Sani Bey ben yağ değişimnde yaptırmıştım .Yağı önce boşalttırdım sonra tekrar koydurdum, değişiklik olacak mı diye ikinci seferde yağa bu ürünün muadili başka bir ürün koydurup 5dk çalıştırdım.Sonra çıkan yağı gördüğümde etkili olduğu kanaatine vardım.Bu arada bu tür ürünlerde kullanım şekli çok önemli yoksa başınıza dert açabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Doğan Özkan

Şİkayet var da şikaet olmaması da enteresan, o ooo oo yeni mi o dedirtiyor...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence de site güvenilir bir yere benziyor.Altyapısı sağlam.Para harcanmış..

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Özellikle temizleyici ürün yağ değişiminden önce ekleniyor 10 dakika rölantide çalıştırılıyor ve yağ boşaltılıyor.Sonra yeni yağ konuyor.Daha önceki aracımda würth marka yaptırmıştım.Sorun yaşamadım ama uyarılarınız için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Siteyi bilmem de, ürünü kullanmayın deyim. Ben yetkili servisimde bile yaptırmıyorum bunu. Motorda temizlenen şey nereye gidecek? Yanamayacağına göre?

Eski yağ ile beraber atılacak, okumuyormusun? :)

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eski yağ ile beraber atılacak, okumuyormusun? :)

Okuyorum. Karterden sökülenler orada sessizce dururken piston kollarına yönelecek?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Arkadaşlar müşteri hizmetleri çok ilgili.Şimdiye kadar internette böyle ilgi alaka görmedim.Ürünler kendi ithalatı olduğu için uygun.Kesinlikle tavsiye ederim.İstanbulda üç tane depoları varmış ve stokta olmayan ürün satmıyorlar.1 yıldır faaliyet gösteriyorlarmış.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...