Mehmet Kaya 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 fabrika pilotu gibisin demek ayara bile gerek duymuyor beyin Olabilir abi 2000-2500 devir arasında kullanıyorum Bu yaz araç sadece Emmi'nin ordan gelirken 150-160 gördü Senin araba seni tınlamıyor.. getir bana onu pistlere hazırlayım ben Kalsın 2500 tl verecek durumum yok. Şanzıman kucağımda değil araçta kalması daha hayırlı Biliyorsun JATCO değil 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Eylül 2013 Yazar Paylaş 6 Eylül 2013 Bak bak bak şanzımanı kucağa alan belli oldu. Rabbim benden uzat tutsun Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Bak bak bak şanzımanı kucağa alan belli oldu. Rabbim benden uzat tutsun Kucağa razıydım ama neyse Yorum bağlantısı
Murat Günyüzlü 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Mondinin kitabını yazmışsın Mehmetcim... valla bunları fabrikaya geri bildirim yapmak gerekir aslında.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Yapmamız gereken ... al kullan sat... Yapmamamız gereken... üzülmek sızlanmak...yok şöyleydi ,yok böyleydi demek... Ha bide çok güvenmemek gerek yok konim var yok jatcom var... parasını buldun mu uçuracan... Jatco mu ? tırt len bu arabalar.... Ronoğğğğğ.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Yapmamız gereken ... al kullan sat... Yapmamamız gereken... üzülmek sızlanmak...yok şöyleydi ,yok böyleydi demek... Ha bide çok güvenmemek gerek yok konim var yok jatcom var... parasını buldun mu uçuracan... Jatco mu ? tırt len bu arabalar.... Ronoğğğğğ.... Abi hayırlı olsun almışsın megane. Samsundaki aracı mı aldın? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Abi hayırlı olsun almışsın megane. Samsundaki aracı mı aldın? Yoo...Antalya ya gittim... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Yoo...Antalya ya gittim... Vay vay E ankaralılardan neyimiz eksik en kısa zamanda bir tatlı organizasyonu düzenleyelim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 Mondinin kitabını yazmışsın Mehmetcim... valla bunları fabrikaya geri bildirim yapmak gerekir aslında.. Opelden sonra Mondeo.. Bundan sora bakalım artık hangi araç Yapmamız gereken ... al kullan sat... Yapmamamız gereken... üzülmek sızlanmak...yok şöyleydi ,yok böyleydi demek... Ha bide çok güvenmemek gerek yok konim var yok jatcom var... parasını buldun mu uçuracan... Jatco mu ? tırt len bu arabalar.... Ronoğğğğğ.... mındar de Daha düne kadar öven adama bak seni layloncu. Biz laylonun üzerinde karda kayardık Hacettepe Beytepe öğrenci evlerinden aşağıya 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Opelden sonra Mondeo.. Bundan sora bakalım artık hangi araç accord al Ama o zaman böyle konular açamazsın ha : Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 accord al Ama o zaman böyle konular açamazsın ha : Param olsa düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Ha bide çok güvenmemek gerek yok konim var yok jatcom var... parasını buldun mu uçuracan... Ronoğğğğğ.... Koni candır... Atlarım... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Son tecrübeyi paylaşayım. Eğer buji yuvasının duvarlarında yağ sızıntısı ve bujinin vida dişlilerinde yağlanma mevcutsa kesin olan subap (külbültör) kapağının contası sızdırıyor demektir. Bujinin vida dişlilerinde yağ olması sekman olarak yorumlanabiliyor, ancak buji tam sıkılsa da yağın içeri sızabileceği bir boşluğu mevcut. Contadan sızan yağ buraya ulaşabiliyor. Bu kesindir ancak aracınızda yağ yakma(mavi duman) 1000 km 0,5-1 lt aralığında yağ eksilmesi de var ise o zaman aşağılara(subaplara-sekmanlara) inilebilir. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Arabayı ilk aldığımda baştan sona okudum yazılanları, tecrübelerden faydalanmak çok güzeldi umarım ileride ben de birşeyler katabilirim konuya. Herkesin emeğine sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2014 Evet artık buji konusu Çağlar Bayur abinin desteği ile çözülmüştür. Bende bilgileri toplayıp burada paylaşıyorum. Mondeo orjinal bujisi. Ancak orjinal diye satılan ve ucuz olan aşağıdaki buji de orjinal. Ancak bu buji 2.0 fiesta bujisi. Mondeo ile aynı motor ancak bujileri farklı. Buda oluyor ancak Mondeo orjinal bujisi değil. 3 Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Mehmet hocam nerden getirttiniz. fiyat bilgisi nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2014 Mehmet hocam nerden getirttiniz. fiyat bilgisi nedir?Sponsor firmadan aldım. 75 tl aldık ancak ellerinde yok hatta toptancıda da yok. Fiyatı şu an yüksek. Sen ara konuş istersen. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 Sponsor firmadan aldım. 75 tl aldık ancak ellerinde yok hatta toptancıda da yok. Fiyatı şu an yüksek. Sen ara konuş istersen. Sen orjinalden aldın değil mi? motocraft değil... 75TL 4 tanesi mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2014 Sen orjinalden aldın değil mi? motocraft değil... 75TL 4 tanesi mi?Evet orjinali Yorum bağlantısı
Ufuk Erdem 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 16) Aküsü 72 amperdir. Ben servise sordum.80 amper 72 olmaz dediler.Zaten 72 amperlik olan da yuvaya oturmuyordu.Acaba dizeller mi 80 amper? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2014 16) Aküsü 72 amperdir. Ben servise sordum.80 amper 72 olmaz dediler.Zaten 72 amperlik olan da yuvaya oturmuyordu.Acaba dizeller mi 80 amper? Ufuk bey benzinli için servisin taktığı 72 amper orjinal Aküsü ve yerine oturdu. Belki dediğiniz gibi servisin size verdiği bilgi dizel için olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Erdem 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 Ufuk bey benzinli için servisin taktığı 72 amper orjinal Aküsü ve yerine oturdu. Belki dediğiniz gibi servisin size verdiği bilgi dizel için olabilir. Evet üzerinde 72 mutlu vardı ama yuvaya tam oturmuyordu 80 lik taktırdım.Servisin dediği gibi tam oldu. 1 Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Mehmet bey Evet artık buji konusu Çağlar Bayur abinin desteği ile çözülmüştür. Bende bilgileri toplayıp burada paylaşıyorum.Mondeo orjinal bujisi.Ancak orjinal diye satılan ve ucuz olan aşağıdaki buji de orjinal. Ancak bu buji 2.0 fiesta bujisi. Mondeo ile aynı motor ancak bujileri farklı. Buda oluyor ancak Mondeo orjinal bujisi değil. Yanılmıyorsam aracımda ki buji motorcraft bujisi orjinal bujisi ile fiesta bujisi arasında bir fiziksel farklılık varmı?Mehmet bey her ikisinide kullanmış iseniz aralarında performans farkı varmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts