İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam... Clio Mk4

Sami Demirpaz

Recommended Posts

Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Sami, güle güle kullan. Otomatikleri gelmedi sanırım geldiğinde Fiesta'yı zorlar; Clio iyidir 2004 Dynamic Dijital Klimalı fullünü 1 yıl kullandım koltuğuna pek sığmasam da, hiç sorun yaşamadan sattık.

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Hayırlı olsun yakışıklı duruyor Maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hayırlı uğurlu olsun.Yakıt bazında baktığımda,çok kıskandım.Keza ben bu ortalamanın 2 katından fazla yakıyorum.Diğer donanımları çok güzel olmuş.Renk olarak zaten laf söylemek düşmez.Harika görünüyor.Güle güle kullan.Allah kaza bela göstermesin. :flowers:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun.Renk seçimi harika gerçekten.Yakıt zaten fazlasıyla uygun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kardeşim hayırlı olsun...harika bir araç....rabbim keyifle ağız tadıyla binmeni nasip etsin her daim....güle güle kullan... :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Hepsini okumadım. Araç güzel. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Sonuna kadar okudum valla. :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. :nazar:

Kardeşim çok teşekkür ederim.

Baştan sona kadar okudum ve anlatımın çok hoşuma gitti. Çok merak ettiğim bir araçtı. Renoya karşı bir önyargım vardı. Megan 3 ve clio 4 bu yargılarımı yıkıyor. Dile ve eline sağlık. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin keyifle binmeyi nasip etsin.

Abi bu arabaya ve markaya bende önyargılıydım aslında ama dün yolda gelirken farkettikki at gözlüğüyle bakıyormuşuz.

Benim merak ettiğim 3 4 sene sonra nasıl olacak dökülecek mi yoksa diri mi kalacak.

Sami, hayırlı olsun. Güzel araç güzel renk. Devir ekonomi devri, yanlarken, tapsipıd yaparken az yakan araç gerek :biggrin:

Teşekkür ederim abi :) Aynen yakıt olarak güzel oldu, performans olarakta güzel. Markayı zaten biliyorsun :)

Sami, hayırlı uğurlu olsun. Renk seçimin çok hoş :) Güle güle bin :flowers:

Çok teşekkür ederim abi.

Hayırlı olsun Sami, güle güle kullan. Otomatikleri gelmedi sanırım geldiğinde Fiesta'yı zorlar; Clio iyidir 2004 Dynamic Dijital Klimalı fullünü 1 yıl kullandım koltuğuna pek sığmasam da, hiç sorun yaşamadan sattık.

Saolasın Ayhan abi. Otomatik olmasa bile Fiesta'yı sanırım zorlayacaktır. Özellik olarak bu kadar doldurduğunuzda Fiesta'ya 8.450 tl fazla vermeniz gerekiyor benim hesabıma göre..

Hayırlı uğurlu olsun.Yakıt bazında baktığımda,çok kıskandım.Keza ben bu ortalamanın 2 katından fazla yakıyorum.Diğer donanımları çok güzel olmuş.Renk olarak zaten laf söylemek düşmez.Harika görünüyor.Güle güle kullan.Allah kaza bela göstermesin. :flowers:

Çok çok teşekkür ederim Mehmet abi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Başar Mert

kardeş gerçekten çok hoş duruyor araba güle güle bin allah kaza bela vermesin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Geçenlerde Ali Eren hocanın sattığı 2002 model clioyu gördükten sonra dökülecekse onlar dökülür Maraş yollarında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

Hayırlı olsun, kazasız, cezasız ve kurallı sürüşler dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Duran

hayırlı uğurlu olsun :) çok güzel bi tasarıma sahip

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bir clio tasarımını beğeneceğim aklıma gelmezdi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

hayırlı olsun.İstanbul'da niye bu halde teslim yapmadılar anlamadım

Fikri abi İstanbul'daki bayiler istediğim donanım arabayı yapamadılar mümkün olmadığını söylediler. Mart Nisan arası bu kişileştirmeli modellerin geleceğini onlarında fiyat farkı olacağını söylediler.

Mersin'de ki bu bayi ise büyükçe bir bayi ve 2 ocaktan bu yana günde 35 araç teslim ettiklerini söylüyor ki doğrudur çook büyük bir garajları vardı teslim için.. İstanbul'dan teslim edemiyorlar çünkü bayiler araçlarını son kontrolden geçirmeleri gerekiyormuş.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı uğurlu olsun Sami. Rabbim kaza bela vermesin. :nazar:

Bir Kapadokya daha yapalım bakalım. Görelim arka koltuk rahat mı değil mi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayırlı uğurlu olsun Sami. Rabbim kaza bela vermesin. :nazar:

Bir Kapadokya daha yapalım bakalım. Görelim arka koltuk rahat mı değil mi. :)

Sağ olasın abi..

Bir çift çorap almadık senden gittik zincir aldık 60 tl ye.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bir çift çorap almadık senden gittik zincir aldık 60 tl ye.

Zincir reyonundaki resminizi görünce, bittiniz siz dedim pazar günü. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Zincirreyonundaki resminizi görünce, bittiniz siz dedim pazar günü. :)

Göndereydin hacı bir tane bizi kış günü zincirle mağdur ettin.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Önceki modellerin aksine ayrı bir güzellik var bu arabada. :nazar: Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullan kardeşim. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Göndereydin hacı bir tane bizi kış günü zincirle mağdur ettin.

Kullandınız mı hiç. O arabaya ölsem takmam. :)

İstediniz de yollamadık mı, Referenslar sağlam: Servet-Çağlar reisler.. :p

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...