Sani Gerşon 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Senin işe gidiş geliş trafiği dahil mi bu? İstanbul'da bir daha benzinli araba alanın... Ben işe arabaya gidemiyorum. 3.5km yol, park ayrı bi dert... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Valla muhteşem değerler kanka. MaşAllah. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 Yazının tamamını zevkle okudum.Benim diğer arkadaşlar gibi Renault markasına önyargım yok.Aksine sempatim var.Hele 0,9 motor ile fordun 1,0 ecoboost motoruna cevap verebilen ilk marka olması ile saygımı da kazandı.Kayınpederimin megane 2 hb aracının viraj hakimiyeti de beni çok etkilemişti.Açık söyleyeyim belki(hatta büyük ihtimal) koltuk yapısından kaynaklanıyordur ama benim mondeo aynı güveni bana veremedi henüz.Kesin olması için megane'nın beni etkilediği viraja gideceğim modeomla.O zaman emin olurum.Sizin aracınıza gelirsek ilk gördüğüm andan beri beni etkilemişti.Kim ne derse desin fransızlar görselliği çok iyi beceriyorlar.Clioda da basit bir tasarımla nasıl vurucu bir etki yapılabileceğini ispatlamışlar araba eşiğindeki o güzel siyah kısımla.E motor iyi,renk harika,dizayn iyi,esp standart daha ne olsun.Aracınız gerçekten çok güzel.Güle güle kullanın.Ben hb ve küçük araba sevmem.Ama bana bile çok güzel geldi.Kazasız belasız uzun müddet içinize sine sine kullanırsınız umarım.Yazınızda söylediğiniz birşey ilgimi çekti.Sigorta ücreti için ikametgah değiştirmişsiniz.Aradaki farkı yazabilir misiniz?Yani İstanbulda yaptırsanız ne kadar olacaktı?Mersinde ne kadar oldu?Prosedürleri nedir gibi... Nephan abi, övgüler için teşekkürler. Bende fuarda görene kadar beğenmiyordum, daha sonra hemen arabamı satıp bunu aldım ve memnunum çok şükür. Plaka nın 33 olması ile ben baya bir kara geçtim. Mesela trafik sigortası bana İstanbul iken 550 600 tl civarında fiyat veriyorlardı, 33 olarak 300'e yaptırdım. Kasko'da ise yalan olmasın 2.000 lerin baya üstünde hatta bazı firmalardan 3 4 bin gibi rakamlar çıktı. 33 plaka yapıncada kaskoyu 1600 gibi bir rakama yaptırmıştım. Ben işe arabaya gidemiyorum. 3.5km yol, park ayrı bi dert... Çeşke benimde öyle olsa. arabayı sanki dün aldım bugun 7 bin km yi geçti. Valla muhteşem değerler kanka. MaşAllah. Saol kardeşim Bugunden itibarende Low & Slow olacağız 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Saol kardeşim Bugunden itibarende Low & Slow olacağız Buna çok sevindim. Coil de tam olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Yazılım ne zaman geliyor, ondan haber ver Bi de yazılım sonrası ECO mod'u merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Sibop alaşımı yeni dci motorlarda farklı. F1 araçlarındaki sistemin birbir aynısı kullanılıyor. Bu da yakıtın ciddi oranda düşmesi demek. Sonucu da beraber gördük burada. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Sibop alaşımı yeni dci motorlarda farklı. F1 araçlarındaki sistemin birbir aynısı kullanılıyor. Bu da yakıtın ciddi oranda düşmesi demek. Sonucu da beraber gördük burada. Renault'a küfür etsem forum kapanır mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Renault'a küfür etsem forum kapanır mı? çabuk et, bende edeceğim.. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Nephan abi, övgüler için teşekkürler. Bende fuarda görene kadar beğenmiyordum, daha sonra hemen arabamı satıp bunu aldım ve memnunum çok şükür. Plaka nın 33 olması ile ben baya bir kara geçtim. Mesela trafik sigortası bana İstanbul iken 550 600 tl civarında fiyat veriyorlardı, 33 olarak 300'e yaptırdım. Kasko'da ise yalan olmasın 2.000 lerin baya üstünde hatta bazı firmalardan 3 4 bin gibi rakamlar çıktı. 33 plaka yapıncada kaskoyu 1600 gibi bir rakama yaptırmıştım. Çeşke benimde öyle olsa. arabayı sanki dün aldım bugun 7 bin km yi geçti. Saol kardeşim Bugunden itibarende Low & Slow olacağız sami yayları çıktımı bununn yoksa preslenecek mi :? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 Ben konuyu yeni gördüm. Sami kardeş hayırlı olsun yeni aracın, Allah kaza bela vermesin. Bu aracın en sevdiğim yönü görselllik olarak çok yakışıklı olması ve yakıtı. 3.7 lt mükemmel bir oran. Eren çok teşekkürler. 3.7 lt dediğim gibi çok sakin dikkat ederek kullanılarak elde edildi Buna çok sevindim. Coil de tam olsun. Yok be kardeşim Coil değil yahu. 3.5 cm Hr olacak kısmetse. Yazılım ne zaman geliyor, ondan haber ver Bi de yazılım sonrası ECO mod'u merak ediyorum. Yazılım yaptırmasına yaparım ama şuan beyin açılarak yapılıyor. Kısa bir süre içinde yeni bir sistem geliyor beyin açılmadan OBD ile yapılabilecek. Onu bekliyorum . Bir yandan'da şu boxları düşünüyorum. Evet ECO modda nasıl olacak yazılım bende düşünüyorum. Sibop alaşımı yeni dci motorlarda farklı. F1 araçlarındaki sistemin birbir aynısı kullanılıyor. Bu da yakıtın ciddi oranda düşmesi demek. Sonucu da beraber gördük burada. Eheheh yeni sistem Renault'a küfür etsem forum kapanır mı? Hist ağzına biber sürerim Reno'ya laf yok sami yayları çıktımı bununn yoksa preslenecek mi :? Pressle işimiz olmaz yahu orjin spor yay olacak. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 hayırlısı ne marka merak ettim :D H&R marka.. Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 konuyu yeni farkettim. aracın hayırlı olsun. renault kabuk değiştirmeye başlamış. renault sevmeyen biri olarak çok beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Eski 2001 clio rxt kullanıcısı olarak aracımı seviyordum ama motoru bir türlü huzur vermedi gerçi km falan oynanmıştı zaten ama çok güzel bir araç gerçekten.. Güle güle binin, çok güzel araç Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 konuyu yeni farkettim. aracın hayırlı olsun. renault kabuk değiştirmeye başlamış. renault sevmeyen biri olarak çok beğendim. Çok teşekkür ederim.. Renault değişmeye basladı fakat dün yeni Sümbüle dikkatli baktımda o nedir ya yine sevmedim Renoyu. Eski 2001 clio rxt kullanıcısı olarak aracımı seviyordum ama motoru bir türlü huzur vermedi gerçi km falan oynanmıştı zaten ama çok güzel bir araç gerçekten.. Güle güle binin, çok güzel araç Çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallah Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Ne uğraşıp durursun bea, bi dahamı gelicez dünyaya. Bas bas. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 Ne uğraşıp durursun bea, bi dahamı gelicez dünyaya. Bas bas. Basmak bizim isimiz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 (düzenlendi) H&R yaylarimizda takildi bugun Tam bekledigim gibi cok guzel dustu. Sekme de yapmiyor. Logar kapagindan yada cukurdan kacarken arabanin yuksekliginin dezavantaji da kalmadi. Buda oncesi ve sonrasi. 5 Nisan 2013 tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 Şok güzel olmuş. Sen begendiysen tamamdir hoca Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Çok yakışmış Sami kardeş güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Nisan 2013 Yazar Paylaş 5 Nisan 2013 Çok yakışmış Sami kardeş güle güle kullan... Cok tesekkurler Sertac abi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 çok dengeli düşmüş sami bunlar yarım cm daha iner çok yakışmış birazda ince yanak lastik olsa misler gibi gülle güle eskit 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Vay masaallah! Abi çok güzel olmus. Kazasız belasız sur inşallah HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts