Buğrahan Korkut 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 Maşşallah kardeşim herşeyiyle on numara bir araç Yalnız benim görüşüm.jantlar sanki biraz gıdıklıyor gibi.değişse sanki dahamı güzel olur . +1 Facebook'tan da takip ediyorum her yönüyle çok güzel oldu.Tabiki zevk meselesi ancak jantlar biraz basitleştiriyor gibi:) kazasız,belasız Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Ekim 2013 Yazar Paylaş 24 Ekim 2013 Clio 4s.. Eneee bunu cok sevdim. Clio 4S. Ayricalikli mk4:) Saolasin kardesim yıkamacı yakın sanırım? Abi yikama yakin. Petrol acildi burada yikama 1 tl. Ben 5 tl veriyorum adam cok mutlu oluyor, rahatca mekanlarinda temizliyorum icli disli. Bugun birde cila attim sonra fotograf cektim. Maşşallah kardeşim herşeyiyle on numara bir araç Yalnız benim görüşüm.jantlar sanki biraz gıdıklıyor gibi.değişse sanki dahamı güzel olur . Erkan abi cok saolasin. Valla 17 yapilsa arka biraz daha basilsa guzel olabilir dedigin gibi. Cunku 16 yanakta kalin kaliyor. Asker donusu artik bakalim. +1 Facebook'tan da takip ediyorum her yönüyle çok güzel oldu.Tabiki zevk meselesi ancak jantlar biraz basitleştiriyor gibi:) kazasız,belasız Cok tesekkurler Bugrahan. Harika görünüyor... Abi cok saol.. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Ekim 2013 Yazar Paylaş 24 Ekim 2013 Maşallah... Fotoğrafları yeni gördüm... Rengi bitiriyor beni... Tesekkurler abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ekim 2013 Paylaş 24 Ekim 2013 Eneee bunu cok sevdim. Clio 4S. Mercek olmayaydı 4c olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Çok güzel ben e en yakışan renk zaten bu araca.Pırıl pırıl Bu kasayı çok seviyorum çok güzel oldu Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Çok güzel ben e en yakışan renk zaten bu araca.Pırıl pırıl Bu kasayı çok seviyorum çok güzel oldu Cok saol Akan abi.. Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Maşallah,Allah kaza bela vermesin.. Kırmızının hali de başka oluyor işte Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Biraz degisiklik olsun bakalim. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Tr mor-kırmızı olmasa yerdim. Ama güzel olmuş böyle. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Konuya bayagi uzak kalmisim. Yazilimlanmis da bu canavar laylon. Maşallah Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Konuya bayagi uzak kalmisim. Yazilimlanmis da bu canavar laylon. Maşallah Aaa tabiki Yazilimli giderli. 2.0 stock abilerine kafa tutuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Yeşil sevdası askerden hatıra galiba Çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Clio'lar son zamanlar gözüme çok güzel görünmeye başladı özelliklede kırmızı olanlar.Güzel görünüyor araç ama jantlarmı küçük yoksa lastik yanaklarımı çok geniş? Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bende çok beğeniyorum bunları.Yazilimli hali nasıl oldu merak ettim valla.Tüketim nasıl su anda Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Benimde hoşuma giden, C-Max öncesi, baz station modellerine baktığım, ama bütçemi aştığı için sadece baktığım bir araçtı.. Maşallah seninkine Sami Fabrikadan bir arkadaşım aldı. Beyaz, en fulü.. Stepnesi yok ama İsterseniz 200-300 Tl civarı demişler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts