İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam... Clio Mk4

Sami Demirpaz

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Sami, topuz 75 mi?

Yakında belki nayloncu olacağız bizde, en cam tavanlısından.. :)

Fiyatı artmış.. :) Birde mandallı olmayanların başka bir demir aparatı var ek para ama yine 80 e yaptım.. Adamdan çok biz uğraştık.

topuz güzel olmuş :nazar:

Saol Mustafa :) Beğendiysen sevindim.

Topuz güzelmiş....

Abim saolasın :)

hayırlı uğurlu olsun rengi çok güzel ..

Çok teşekkürler.

Sami, ben konuyu daha yeni gördüm. Araban hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.. :nazar:

Abi saolasın, cümlemize inşallah.

Aklımda başka küçük bir proje daha vardı. Geçen yaptırdım dünde montajını yaptım..

Araba kavisli olduğundan hiçbir yerden düzgün ölçü alamadık ama sonunda dümdüz yapıştırdım..

1_zps603ececc.jpg

3_zps210784d8.jpg

2_zpsd19bfbdb.jpg

Fotoğraflar kaliteli olmamış ama yinede idare eder.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sitikır olmuş. Du bakayım valla olmuş. Güzel olmuş, tatlı durmuş, hoş olmuş işte bea. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Güzel olmuş Sami, yakıyor valla Maaşallah...

Emre abi çok saol :) Ufak detaylar yapıyoruz..

Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin... :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sami sticker güzel ama, bunun orjinal yeri sol arka kapıların çamurlukla buluştuğu noktalardır ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Sami sticker güzel ama, bunun orjinal yeri sol arka kapıların çamurlukla buluştuğu noktalardır ;)

Ulen renocu alırım anahtarını hee :):rtfm:

Biliyorum yeri neresi. Ama bizim arabalarda kapılardaki çıta diğerlerinden çok kalın. Oyüzden oraya yapıştırmak istemedim. Yeni yer icat ettim :crazy:

Evet abi kapının oraya olmuyormuydu acaba eğiminden doalyı falan ?

Kapıda sticker istemedim. Zaten sticker'in orjinali oraya göreydi ve çok daha büyüktü. Özel çalışmalar ile boyunu küçülttük ve yapıştıracağım yere uygun hale getirdim :) :) :)

hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın.

Teşekkürler meslektaşım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya

Araba zaten güzel daha da güzelleşiyor. Ama geçen gün trafikte gördüğüm bir araçta dikkatimi çekti. Şimdi sizin fotoda daha çok belli arka kapının açma kulpunun arkasında kalan o küçük 3 cm2 civarındaki camın amacı nedir acaba? İçerden silinebiliyor mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Araba zaten güzel daha da güzelleşiyor. Ama geçen gün trafikte gördüğüm bir araçta dikkatimi çekti. Şimdi sizin fotoda daha çok belli arka kapının açma kulpunun arkasında kalan o küçük 3 cm2 civarındaki camın amacı nedir acaba? İçerden silinebiliyor mu?

Cok saol abi. Ya sorma minicik cam yapmislar. Valla bilmiyorum siliniyormu ama cam filmi yapilmiyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Elime çok güzel bi h7r xenon ampul geldi :rolleyes::fiuw::keyifli:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Elime çok güzel bi h7r xenon ampul geldi :rolleyes::fiuw::keyifli:

Kac kelvin :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Balast nasil cozecez kablo felan. Birde bu karsidan goz almiyo degil mi kesin ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

balast işine ben karşışmıyom müdür. çünkü hani xenon taktım arabama bir şey dendi olmasın diye :D ampulün zararı yok çünkü. ampulün kendi kabloları var.

göz alma işi ise öyle diyolar takanlar taktıranlar :p

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Balastsizolmaz demi :)

O kablo balasta mi girecek. Sadece balast kurtariyor mu bizi ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Balastsizolmaz demi :)

O kablo balasta mi girecek. Sadece balast kurtariyor mu bizi ?

balast şart tabi. senin arabaya hiç xenon takan vs olmuş mu? far denetimi var mı araçta. onları öğren, ben balasttan anlamam :D bizim arabalar hiç balast seçmezdi ben kafalama balastı bağlardım misal :D

ampul kablosu dediğin ise 4 kablo var ampulle beraber gelen. 2 si balasttan ampule bağlanıyor ikisi balastı araca bağlamak için.

O kablo o balasta girecek o kaaadarrr :p

120-40xenon-zenon-yedek-balast-zenon-beyin.JPG

ampul dışında gereken bu sana. tabi fantazi yapıp röle kiti miti takanlar da var :p

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Takan olmus ariza lambasi yakmiyormus. Ama dijital balast onermis o takan.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Dusunuyorum Mert. R tipi goz almiyor deniyor ama hicbir bilgi yok internette.

Olmadi beyaz ampul takacagim. Amerikan park evet dusunuyorum.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Dusunuyorum Mert. R tipi goz almiyor deniyor ama hicbir bilgi yok internette.

Olmadi beyaz ampul takacagim. Amerikan park evet dusunuyorum.

sami beyaz ampul sakin derim :D önünü görmüyon :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Performans ampulu yav. Cuneytte var fena :)

hiç gereksiz sadece görüntü sami :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sami, amerikan parkı şimdilik aklından sil. Reno ile görüşeyim, eğer gündüz farları dimlenen tip ise onları kullan.

Çağlar abiye bir çift enteresan balast verdim. Senin aracında çalışabilecek tek tip balast onlar. Yanındaki ampülleri de balast'a özel. İstersen bir ara denersiniz. ampülleri H7R.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Sami, amerikan parkı şimdilik aklından sil. Reno ile görüşeyim, eğer gündüz farları dimlenen tip ise onları kullan.

Çağlar abiye bir çift enteresan balast verdim. Senin aracında çalışabilecek tek tip balast onlar. Yanındaki ampülleri de balast'a özel. İstersen bir ara denersiniz. ampülleri H7R.

Tamam abi beklemedeyim zaten şuan aceleye gerek yok. Asıl görüşmemiz gereken bu gündüz led'leri. Bunlar far yandığı an kapanıyor ama bir sistem yaparsak far açıkken led de kısık bir şekilde yanarsa fena olur :)

Aynen bende var görmüyorum önümü :D Hoş merceksiz xeonunda ondan farkı yok :)

Abi bu arada ''RS tuner'' araştır istersen bir :)Program ile birçok özelliği görebiliyorsun :)

http://www.fastchip....5&Itemid=100012

http://www.fastchip....uner_reprog.wmv

Arabaya evde yazılım mı yapcam :) Şaka bir yana neyi göreceğiz bununla ?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...