Serhan Gürbüzol 18 Ocak 2013 Paylaş 18 Ocak 2013 Clio MK 4 ve Sami, işte birbirlerine sevdalı iki aşık Kazasız belasız gönlünce kullanman dileği ile kardeşim Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak 2013 Yazar Paylaş 18 Ocak 2013 2007'den beridir kullanılan clio'mda daha kaputta bir taş izi bile yok. Verecek 300tl'n varsa, iyi rakam bence. Renk önemli bence, kaputta iğne ucu kadar 2 tane taş izi gördüm bu yüzden yapasım geldi Fiyat gayet iyi. Asında normal de, oralarda rakamlar hep şişer. Evet bencede rakam iyi geldi. Fiyat çok iyi,burda 3M,yarım kaput folyo filmine 500-600 liradan bahsediyor.Tanıdık,aramın çok iyi olan bile 300 lira demişti.Bence kaçırılmayacak bir fırsat Doğru söylüyorsun.. Ibizaya da aynı rakama yaparlar mı sor? 3M in uygulama merkezleri nerede açılmış onun bilgisini de tazelesek, bir ara kapanmışlardı, 3M malzemesi kullanmak değil, 3M in uygulama merkezi olmak? 3M genel merkezi ile görüştüm bana yakın olan bir bayi adresi istedim, daha sonra satış müdürü ile görüştüm arabadan bahsettik biraz daha sonra ortak bir tanıdık çıktı sohbet ederken. Oda bayiler arasında samimiyeti olan güvendiği bir bayinin numarasını verdi kendisi vasıtasıyla fiyatı aldım ama sanırım yaparlar ibiza içinde. Clio MK 4 ve Sami, işte birbirlerine sevdalı iki aşık Kazasız belasız gönlünce kullanman dileği ile kardeşim Serhan abi çok saol Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 Bugun birkac tane resim cektim paylasayim istedim.. 6 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 Evet o sirada int koptu. Birkac tane daha yukluyorum simdi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Evet o sirada int koptu. Bu devirde internet mi koparmış Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 Bu devirde internet mi koparmış Butun site ortak olursa boyle olur. Kendi basima abone olcam ortakligi fes edecegim bu yil cok cile cektik su intten. Yukledigim site saolsun %100 bozuyor kaliteyi. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Sami, son mesajını sildim, düzgün olmamış. Imageshack.us i dene. Hem thumbnail olarak atabiliyorsun, hem de kaliteden ödün vermiyorsun. Forumda ufak gözüküyor, dıhlayınca büyüyor Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 Imageshack.us i dene. Dosya buyuk diyor kabul etmiyor. Kendimi foruma bugun kayit olmus gibi hissettim. Bugune kadar okadar resim yukledim ilk defa simdi sorun cekiyorum 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 Yukledim forum linkini bulamiyorumki Orada kaldi resimcikler.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Sami 3dk da imageshack uploader yükle her zaman kullan rahat et. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 O linki direk foruma yapıştır. Resim orjinal boyutu ile gözüksün. Yaşşa len Sağolasın kardeşim.. Sami 3dk da imageshack uploader yükle her zaman kullan rahat et. Abi hallettik 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Resimler çok başarılı olmuş.Güzel kareler yakalamışsın.Emeğine sağlık Sami 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Resimler çok başarılı olmuş.Güzel kareler yakalamışsın.Emeğine sağlık Sami Gece cekiminde beyaz basarilidir. Bizim renkler zor olsada birkac kare iyi cikti. senin yüzünden arabamdan soğudum:) nasıl bir araç yapmış bu renault anlamadım:) maşallah kazasız belasız Sağolasin Mert, sende arabanin kiymetini bil gunde 20 tane clio goruyorum ama bir tane S gormuyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Sonunda resim ekleyebilmişsin. İstersen bir ara uğra, ofisimde lcd ekrandan yetmezse + monitörden anlatmalı ders yapalım. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Sorma abi yav , koyabildik sonunda. Yorum bağlantısı
Zakircan Özek 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Hayırlı olsun Tarsus plakayı görünce şaşırdım birden anladığım kadarıyla burada oturmuyorsunuz yine bekleriz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Tarsus'luyum ama Istanbul'da yasiyorum. Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Ocak 2013 Yazar Paylaş 29 Ocak 2013 Daha önceki arabamda plakayı direk yapıştırdığım için plakalık takamamıştım. Çok beğendiğim için kuzenlerin ve birçok arkadaşımın arabasına yaptırmıştım plakalıktan. Bu arabada kendimede yaptırdım. İstediğim yazı olmadığı için özel bir çalışma yaptılar. Plakanın çerçevesi siyah kısım kesiliyor ve sonra köşelere birkaç çeşit törpü ile ovallik veriliyor. Buda bitmiş hali.. Ayak dayamada aldım. Henüz takmadım yanında 4 tane akıllı vida göndermişler ama sanırım takmak için başka alternatif te düşüneceğim. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts