İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam... Clio Mk4

Sami Demirpaz

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Nerede kaça yaptırdın Uğraş abi ?

Benim kuzende komple kaplattı.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

ben komple kaplatmadım ... Ziabartta yaptırdım... kaput(tam filim camdan tampona kadar), aynalar 4 kapı eşik, bagaj eşiği... yarın faturaya bakarım arabada ama bu zieabarta götürdüğüm babamınki dahil 5 inci araba olduğundan :tongue: indirimde yaptılar bi zahmet...Ama boya koruma (elmasmıdır nedir iyisinden) , bahsettiğim uygulamalar ve cam filmi toplam 1200 diye hatırlıyorum 10 taksit çünkü aya100 (110 da olabilir aylık ) yuvarlak hesap falan diye düşünmüştüm.Cam filmi en düşük ayarlıydı .işçiliği Merter zieabartın çok iyi orda indirim yaptırtabiliyorum... cam filmini cama sıfır yapıyorlar film olduğu bile anlaşılmıyor ki benimki en düşük uv hafif renkli zaten.Kaputa ve diğer yerlere çektikleri filmide dikkatle bakmadan anlıyamıyorsun benim kaç ay oldu en ufak bir renk değişikliği yok...kapı eşikleri anlaşılıyor o da kalın plastikisimsi bir film çekiyorlar ondan...

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Ahaha Merter Ziebart Orhan kısa boylu canavar. :) iyi tanırım satış yapmak için süper akla girer. :)

Benimde kaputta komple film ve çamurluklarda bile 5 yıl solmaz,atmaz kokmaz şeffaf kaput koruma filmi falan vardı hepsi yalan oldu :D

Şerefsiz herifler bak yine aklıma geldi bir posta kaydım.

Mert Bir yandan katı wax yapayım diye düşünürken, diğer yandan meguiars m21 yapayım üstüne elimdeki ultimate liquid wax ve ultimate quik sprey wax yapayım diyorum. Bakalım artık :).

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Ahaha Merter Ziebart Orhan kisa boylu canavar. :) iyi tanirim satis yapmak icin super akla girer. :)

Serefsiz herifler bak yine aklima geldi bi posta kaydim.

Hahaha Orhan iyidir ya ilk iki arabada fena kaptırmıştı bana da şimdi diyetini ödüyor...Kaç senedir tanışıyoruz artık yemiyeceğimi bile bile...sana bide şunu yapalım diyor.Orhan yapmayalım kardeşim deyince gözlerindeki hüzün bitiriyor beni ya... müthiş satışçı herif...amerikan dizilerindeki pazarlamacıları hatırlatıyor bana :D . Elemanları da bence işlerini çok iyi yapıyorlar.Mert 'in bahsettiği boya koruma konusunda haklı olabilir bilemiyeceğim ben alışkanlıktan ziabarta yaptırdım. Çünkü oraya nazım geçiyor fiestada muhtemelen boya kalitesinden ama, ben boya korumadan memnun kalmadım... gittim söyledim ikinci kez yaptılar...birazda bundan dolayı orda yaptırıyorum...Ama filimde olsun koput filminde ve diğer uygulamalarda Merter ziebartın ustaları iyi iş çıkarıyor... :good1: Zaten dediğim gibi şurayı beğenmedim diyorum yeniden yapıyorlar :biggrin:

Düzenleme; yine imla :tongue:

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sami :nazar: Boncuk maşallah :good1: Kazasız cezasız kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hahaha Orhan iyidir ya ilk iki arabada fena kaptırmıştı bana da şimdi diyetini ödüyor...Kaç senedir tanışıyoruz artık yemiyeceğimi bile bile...sana bide şunu yapalım diyor.Orhan yapmayalım kardeşim deyince gözlerindeki hüzün bitiriyor beni ya... müthiş satışçı herif...amerikan dizilerindeki pazarlamacıları hatırlatıyor bana :D . Elemanları da bence işlerini çok iyi yapıyorlar.Mert 'in bahsettiği boya koruma konusunda haklı olabilir bilemiyeceğim ben alışkanlıktan ziabarta yaptırdım. Çünkü oraya nazım geçiyor fiestada muhtemelen boya kalitesinden ama, ben boya korumadan memnun kalmadım... gittim söyledim ikinci kez yaptılar...birazda bundan dolayı orda yaptırıyorum...Ama filimde olsun koput filminde ve diğer uygulamalarda Merter ziebartın ustaları iyi iş çıkarıyor... :good1: Zaten dediğim gibi şurayı beğenmedim diyorum yeniden yapıyorlar :biggrin:

Düzenleme; yine imla :tongue:

Orhan ya firildak adam :) evet cam filmi ve kaput filmi ekibi guzel.

Sami :nazar: Boncuk maşallah :good1: Kazasız cezasız kullan.

Adnan abi cok saol :) cumlemize insallah.

Yorum bağlantısı
Doğan Özkan

Çok beğendim, Hayırlı olsun...

Babamı ikna edersem kendisine aldırayım....

Ayrıca imzanda 2012 yazıyor, clio 2012 mi?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Tesekkurler :) evet bu seneden itibaren arabanin 2013 olmasi icin banda ocak ayinda girmesi gerekiyor yani neredeyse Subat teslimli araclar 2013 olacaklar. Eskisi gibi Kasim Aralik ta ust model alinamiyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hayırlı olsun Sami ne yazmışsın ya okuya okuya bir hal oldum.En çok bu kadar yazıyı benim çocukların yazılı kağıtları okurken okudum herhalde. :D :D :D Nasıl yazarken zorlanmadın mı?Helal olsun.Bu bildiğin makale olmuş... :D :D :D

Allah utandırmasın.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.... :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Mustafa abi bu arabayı merak eden, bana özel mesajlar atanlar çok oluyordu ve diğer bilgi paylaşım forumlarında da iyi bir bilgi yoktu bu araba ile ilgili bende açıkladım herşeyi.

Teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Gündüz farları parklar açıldığı an kapanıyor. Sadece görevini yapıyor. Kısık bir şekilde yansa iyiydi ama yanmıyor.

Bir sistem yapılabilir onlara ileride. Ama amerikan park olayını bende düşünüyorum evet.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Gündüz farları parklar açıldığı an kapanıyor. Sadece görevini yapıyor. Kısık bir şekilde yansa iyiydi ama yanmıyor.

Bir sistem yapılabilir onlara ileride. Ama amerikan park olayını bende düşünüyorum evet.

Mk4 kilyoya amerikan park ? :nea: Ikarus kornası var istermsini?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız :nazar:

Teşekkürler Ayca hanım :) Hepimize inşallah.

Mk4 kilyoya amerikan park ? :nea: Ikarus kornası var istermsini?

Korna istiyorum aynen. Bu ne kötü kornadır ya. Ama Sani'nin arabada korna için ön tampon inmişti :) Korkuyorum değiştirmeye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Teşekkürler Ayca hanım :) Hepimize inşallah.

Korna istiyorum aynen. Bu ne kötü kornadır ya. Ama Sani'nin arabada korna için ön tampon inmişti :) Korkuyorum değiştirmeye.

mondeo ma da taktık aynı kornadan, nefis sesi var, tabii Ford arge farkı, tampon felan sökmedik, fransız grubunda motor bile indirirsin nerdeyse

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Sami duyulmuyor resmen kornası :D :D sanki bisiklet kornası :D

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Siz bizim Sıpa'nın kornasını pardon bisiklet düdüğünü duymadınız sanırım :)

Vallahi trafikte korna kullanmaz olduk sayesinde ;)

Çok kötü ya bip ediyor bize dat dat korna lazım..

mondeo ma da taktık aynı kornadan, nefis sesi var, tabii Ford arge farkı, tampon felan sökmedik, fransız grubunda motor bile indirirsin nerdeyse

Bir gün alayımda takalım ya :)

sami duyulmuyo resmen kornası :D :D sanki bisiklet kornası :D

Duydun mu hiç :):moil:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yok ya, indirmemişlerdi. Ama bayağı zorlandılar takmak için :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Banane ben indi gibi gördüm..Benim gördüğüm tampon indi,Sani'nin gördüğü alt muhafaza indi,Osman Usta'nın gördüğü nolduki 2 vida söktü :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Osman Usta'nın gördüğü nolduki 2 vida söktü :)

:sandalye:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Uğraşıp resmini yapardım da sen anlarsın diye yapmadım :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bu arada 5 yıl garantili 200 mikron kaput filmi ve 1 yıl ömürlü boya koruma yaptıracağım.

3m ile görüştüm genel merkezdeki satış müdürünün vasıtasıyla iki uygulama için 300 TL fiyat aldım.

Fiyat nasıldır ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2007'den beridir kullanılan clio'mda daha kaputta bir taş izi bile yok. Verecek 300tl'n varsa, iyi rakam bence.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Fiyat gayet iyi. Asında normal de, oralarda rakamlar hep şişer.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ibizaya da aynı rakama yaparlar mı sor? 3M in uygulama merkezleri nerede açılmış onun bilgisini de tazelesek, bir ara kapanmışlardı, 3M malzemesi kullanmak değil, 3M in uygulama merkezi olmak?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...