İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam... Clio Mk4

Sami Demirpaz

Recommended Posts

Servet Aydın

Dandik kangoo :p

10 derece çok iyi aslında. Gerçi bu kesin yazılımla alakalıdır. Sanıyorum bu cumartesi senin oradayım. Mıncıklattırırım ustaya :D

Gelmeden alooo de muhakkak. Erken kaçacağım-z :)

O zaman forumda 2013 yılının ilk otomobili :)

Ben çıkayım aradan ;)

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. bence bu clio tabuları yıkan bir araç olacak. arabayı ilk sokakta gördüğümde çevresinde çaktırmadan tur atarken buldum :) dikkat çekiyor, dizel de almışsın. kafan rahat olur. tekrardan hayırlı olsun. Ayrıca ilk mesajın çok akıcı ve tanıtıcı olmuş. bir solukta okuyanlardanım bende. tebrikler :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Kaç kg senin araba?

İthal 85'likler de mevcut.

85 lik olsa çok hunharca olurdu :)

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. bence bu clio tabuları yıkan bir araç olacak. arabayı ilk sokakta gördüğümde çevresinde çaktırmadan tur atarken buldum :) dikkat çekiyor, dizel de almışsın. kafan rahat olur. tekrardan hayırlı olsun. Ayrıca ilk mesajın çok akıcı ve tanıtıcı olmuş. bir solukta okuyanlardanım bende. tebrikler :bravo:

Çok teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Ya bende dün görmemişim o havalandırmayı, ulan ortaya ekran koyacağız diye havalandırma koymamışlar dedim arabayı sürerken görmemişim. Cüneyt sağolsun gösterdi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gelmeden alooo de muhakkak. Erken kaçacağım-z :)

Sizler kim :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

85 lik olsa çok hunharca olurdu :)

Kaç kilo seninki cidden? Muhtemelen beni çok zorlarsın.

1100kg olsan, benim araba 1300kg. Ton başına 81bg yapıyorum. Sen de öyle gözüküyorsun.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:nazar: en güzel rengini almışsın.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

42.500 araç fiyatı + 800 özel renk + 250 siyah jant = 43.550 tl arabanın fiyatı.

Biz bayi tanıdık diye daha düşük bir rakama aldık.

Arabalar artık çok pahalandı. B sınıfı bir araba için çok fiyat olarak görünüyor ama emsalleri de bu fiyatlara satılıyor. Bu paraya Leon FR'da vardı yeni golf'te vardı ama ben sırf üst sınıf olsun diye benzinli bir arabaya binmek istemedim ben hoşuma giden bir arabayı tercih ettim..

Başkalarına göre yanlış olsada İşte bütün mesele hoşuna giden arabayı tercih etmekti ve "sen en doğrusunu yapmışsın" . Zevk ile güzel günlerde kullan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Cok tesekkur ederim.

Sani bilmiyorum bakmak lazim. :)

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun
:nazar: çok şık iyi günlerde kullanınız..
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani bilmiyorum bakmak lazim. :)

1071kg'mış senin aracın. Acil olarak rejime başlamam lazım :hwrk::halter::koskos:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Rejime Pasaoglu'da baslama ama :)

Yaza onlar hep :spiteful:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Evett söz konusu clio ise benim uzamanlık alanım biraz yazayım bari :)

mk4 clio bizim bildiğimiz bu zamana kadar olanlar ile hiç alakalı değil. 195 / 55 /16 lastiklerinden sertleştirilmiş süspansiyon sistemine kadar farklı. Tabiki bu değişimin yol tutuş ve sürüş güvenliğine yansıması olmuş bir de ESP ile birleşince mk4 clio zevkli hale gelmiş. 3 şeridi bulunan otoban da 150-160 ve üzeri hızlar da viraj da gaza basmayı kestim açıkcası bizim alıştığımız gibi değil tedirgin oldum esneme mevcut.

Bunun yanı sıra 0 km den 180km kadar hıza ulaşması kararlı ve tatminkar sonrası zaten yok :D Koltuklarının yumuşaklığı, motorunun sessizliği ve lastik sesinin olmaması da artı yönleri. Frenleri ise 120km üzerinde uzun süreli basıldığında ötme uğuldama yapıyor umarım zamanla düzelir ;)

Aracı 100km hıza sabitleyip uzun yol yapmak isterseniz ortalama tüketimin 3.5lt olacağını düşünüyorum. Bu da 40lt yani kullanılabilir depo ile 1200km demek benim hayatım da focus da göremeyeceğim değer ;) Arabanın eco modu ise piyasadaki sprintbooster ın tam zıtı mantık ile ilerlemek de biz gaza hızlı ve çok bassak bile beyine sinyali daha az gönderiyor ve araç otomatik olarak ayağımızın altındaki yumurtayı kırmıyor :D Gerçi bizim gibi adama eco tuşu gereksiz hiç kullanacağımı sanmam ;)

Bu arabaya ile yapılması gerekenler ise, amerikan park + sarı koni + cam filmi + bi-xenon far olarak düşünüyorum.

Yeniden hayırlı uğurlu olsun iyi günler de kazasız belasız kullan. :nazar:

Bu resim ise yorumsuz, Emniyet'in hayırlı olsun hediyesi :D Evet evet o el sallayan Sami :D :D

1358180568147.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Fosforsuz olmazmış Süha, göze iyi gelir sinir bozsa da.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...