İçeriğe Yönlendir

Stop Edince Parklar Sönmüyor

Erkam Elma

Recommended Posts

Erkam Elma

Arkadaşlar malum trend modelde farlar oto değil az önce farları açtım markete gittim stop edip kapıları kitledim parklar yandı 15 dk sonra geldiğimde hala yanıyolardı farklı bir ayar mı var acaba yoksa açtığın gibi kapat mı der?

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Açtığın gibi kapat der... :)

+1 eğer unuttunursanız 1 saat sonra otomatik kapatır araç korumaya alır kendini :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Parkları bilmiyorum ama tavan lambası ve teyp kapanıyor...Onlarda kapanmasın dersek far düğmesinde P pozisyonu iç lambalar yanmadan sadece dış parkları yakıyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Arabamın gözünü seveyim. 18 nisan 2006 da aldım o akşam farı auto.konumuna aldım o gün bugündür far açıp kapatmadım :)

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

insan rahata çabuk alışıyo cmax dan önceki linea aynen dediğiniz gibi far düğmesini kurcalamadan sattım ondan sonra bu aç kapa işi biraz meşakkatli olcak galiba :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Uz

Böylesi meşakkate can kurban. Hem 50 bin mertebesinde bu donanımda araç alacaksın hem de far açıp kapatmak zor gelecek. 5 lira daha verip titanyum alsaydınız derler adama :fiuw: :fiuw: :fiuw:

Ayrıca trend modelinde de yol bilgisayarının ayarlar menüsünde far ile ilgili ayar kısmı otomatik değilse sönmez. Otomatik ise 1 saat sonra söner.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

kontak kapatınca farların da kapanması kadar doğal standart trend ne olabilir ki?Bu bir alışma meselesi siz alışıksınız demek ki aç kapaya

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Far söner de park sönmez.. çünkü kontak kapalı iken parkları yakmanız gerekebilir.. (güvenlik gereği)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İsteğe bağlı olarak, Parklar'ın açık olması gereken haller oluşur.. Bu yüzden Park konumuna alınan hiç bir arabanın parkı sönmez.. Ben denemedim hiç 1 saat sonra söner mi diye!.. deniyen oldumu ? ya da kullanım kılavuzunda böyle bir bilgi var mı ?

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Abi iyide sisler yakmak icin mutlaka anahtar cevirmek gerekiyor. Kontagi kapatip on kapi acilinca sesli ikaz veryor,unutmayalim diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Uz

kontak kapatınca farların da kapanması kadar doğal standart trend ne olabilir ki?Bu bir alışma meselesi siz alışıksınız demek ki aç kapaya

Bu sözünüze cevap yazardım fakat forum kuralları gereği yazamıyorum. Eski aracım ford Fiesta tit. x idi. Ne kadar alışık olduğumu buradan anlayabilirsin.

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu

1 saat sonra filan sönmüyor parklar ben bir gece duvar yanına park etmiştim farlarda otomatikte değilmiş sağ kapıdan indim araçtan dolayısıyla sesli ikazda olmadı sabah geldiğimde akü bitmişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Edip Aydın

Focusda kontağı kapatınca parklar açık kalıyor farı kapatmak gerekiyor. Diğer corsa aracımızda ise kontağı kapatınca farlar tamamen kapanıyor. Onda da parkları açık bırakmak için anahtarı tekrar kapatıp açmak gerekiyor. bu şartlarda corsa da daha az far anahtarı kullanmış oluyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...