Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Açtığım bir konuda farların kararmasına çare olmadığı ve değişmesi gerektiğini belirtenler olmuştu, bende riske girip farları sökmüş ve ısı tabancası ile açıp temizlemeye karar vermiştim, bugün bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara Şaşmaz'da bir firmaya gittim. Farlarımı açmadan ampul yuvalarından bir sıvı yollayarak pırıl pırıl yaptılar. Ben bu kadarını beklemiyordum şahsen üstünkörü bir iş olacak diye bekliyordum ki sonuç beni bir hayli şaşırttı simsiyah olan farlar tabiri caiz ise sıfırdan farksız olmuşlardı, su lekesi veya herhangi bir leke kir kalmadı. Kurutma işlemi de dahil 1.5 saat kadar sürüyor. Firma ismi belirtmedim reklam olabilir, sorun çıkabilir diye, dileyenlere mesaj olarak yollayabilirim Temizlenmeden önceki fotolarını çekmeyi unuttum, temizlenmiş hali budur. Farlar sökülürken tamponun sökülmesine gerek kalmıyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Bahsettiğiniz yerin ismi P ile mi başlıyor? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Bahsettiğiniz yerin ismi P ile mi başlıyor? 2 ile başlıyor Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 2 ile başlıyor Bende adres soracaktım arkadaşımda note var farlar hem içeriden hem dışarıdan berbat halde ara tatilde Ankara'ya gelecek. "2" deyince bildim mekanı sormaya gerek kalmadı zaten bende orayı tavsiye etmiştim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Bende adres soracaktım arkadaşımda note var farlar hem içeriden hem dışarıdan berbat halde ara tatilde Ankara'ya gelecek. "2" deyince bildim mekanı sormaya gerek kalmadı zaten bende orayı tavsiye etmiştim Fiyatı da gayet uygun. İşçilik de güzel Yorum bağlantısı
Engin Özarı 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Sıfır far gibi durmuş. 2 ile başlayan işcilikle iyi işe yaramış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 İlk halini bilmiyorum ama son hali sıfır gibi, yepyeni bir ürün olmalı? firma ismini neden sakladınız ki faydalı birşey bu? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 İlk halini bilmiyorum ama son hali sıfır gibi, yepyeni bir ürün olmalı? firma ismini neden sakladınız ki faydalı birşey bu? Forumda yeni olduğum için bilemedim bir an reklam olur, sorun çıkar diye, olmayacaksa editlerim hemen Yorum bağlantısı
Samet Daş 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Nasıl bir sıvı ise mükemmel bir sonuç çıkarmış. Güle güle kullanın. Lakin biraz kullanıp eskiye dönme ihtimali olabilir mi görmek gerek. Eğer ondan sonra hala etkili ise, Aslan sütünden sonra icat edilmiş en faydalı sıvı o zaman. Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Bence forumun yararına olan bir durum da kimse birşey demez.Amaç paylaşım sonuçta.Eski hali nasıl bilmiyorum ama şu an çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Alper Bilici 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 far temizligi gerçekten muazzsam olmuş firma adını alalım artık açık açık olmassa gönderelim yaptıralım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 (düzenlendi) Nasıl bir sıvı ise mükemmel bir sonuç çıkarmış. Güle güle kullanın. Lakin biraz kullanıp eskiye dönme ihtimali olabilir mi görmek gerek. Eğer ondan sonra hala etkili ise, Aslan sütünden sonra icat edilmiş en faydalı sıvı o zaman. Çok teşekkür ederim. Bu arada eskiye dönme ihtimali olanlar; dışarıdan zımpara ardından plastx gibi kimyasallar ile parlatılmış olanlardır. Bence forumun yararına olan bir durum da kimse birşey demez.Amaç paylaşım sonuçta.Eski hali nasıl bilmiyorum ama şu an çok güzel olmuş Eski hali çok berbattı özellikle sinyallerin bulunduğu yer simsiyahtı. Dalgınlıktan çekmeyi unutmuşum. far temizligi gerçekten muazzsam olmuş firma adını alalım artık açık açık olmassa gönderelim yaptıralım Ankara dışından da bir çok müşterileri oluyormuş, akşam üzeri kargo sevkiyatı oldu baya bi, Ana konuyu editleyemediğim için buraya yazayım firmanın adı 2002 Stop , www.2002stop.com/ 5 Ocak 2013 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Forumda yeni olduğum için bilemedim bir an reklam olur, sorun çıkar diye, olmayacaksa editlerim hemen yenisi eskisi yok, forum canlı, bizler onu yaşatıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Evet öğrendiğimiz iyi oldu .Artık farlarımı ve stoplarımı bulaşık makinasında yıkamayacağım...Hanımla didişmekten bıkmıştım... 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Aynı işlemi Pehlivan Oto var onlarda yapıyorlar. Farın içine bir sıvı koyuyorlar doğruca fırına. 3 saat orda kalıyor sonra çıkınca içi tertemiz sıfır gibi oluyor. Yeni bir işlem değil 1 seneden fazladır yapılıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Benim sol arka ic stop kirikti onuda tamir ettiler, toplam 100 TL odedim, yaklasik 40 TL stop tamiri tutuyor Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Süpermiş! Kullanım sonrasında da gözlemlerinizi rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Tek sorun far ayarlari bozuluyor, onlarida sonrasinda yaptirmak gerekiyor Yorum bağlantısı
Samet Daş 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Tek sorun far ayarlari bozuluyor, onlarida sonrasinda yaptirmak gerekiyor Far ayarını kendin yapabilirsin. Çok basit bir yöntemi var. Hemide sıfır hata Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Güzel olmuş ankara gelince mutlaka uğramak gerek... Yorum bağlantısı
Samet Daş 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 (düzenlendi) Umarım kardeş siteden paylaşım sorun teşkil etmeyecektir. http://www.geceucusu...asil-ayarlanir/ bunu eklemeyi unutmuştum. Yardımı dokunur far ayarını kendi yapmak isteyen arkadaşlar olur ise. 5 Ocak 2013 tarihinde Samet Daş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Umarım kardeş siteden paylaşım sorun teşkil etmeyecektir. http://www.geceucusu...asil-ayarlanir/ bunu eklemeyi unutmuştum. Yardımı dokunur far ayarını kendi yapmak isteyen arkadaşlar olur ise. Teşekkür ederim bilgi için fakat biraz fazla teferruatlı geldi, üşengeçliğimden olsa gerek Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 İlk halini göreydik iyiydi. Son hali çok temiz olmuş. Kurutma işlemini nasıl yaptılar gördünüz mü? Önceden far çizgisini bir duvarda işaretler temizlikten sonra aynı yere gider işaretli kısma baz alarak farları tekrar ayarlayabilirdiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts