Mustafa Kestel 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Şöyle söyleyeyim; Yalan olan şeyler; %10-15 performans kaybı, Enjektörlerin garantisi Doğrusu, illaki bir performans kaybı vardır ama öyle söylenen gibi %10-15 değil. Ayrıca montaj esnasında takılan her parça vida bile firmanın garantisi altındadır. Ben kendi aracıma 1.6 102hp 8v, BRC marka taktırdım. Bugün aracımda lpg kaynaklı bir sorun olsa 25 bin TL sigorta yaptılar, LPG'den kaynaklı her şeyi karşılıyor. Her yer de ama iyi ama kötü servisi var, ne parça sorunu yaşarım ne usta. 1700TL olan saf kan Prins değil, Prins'in alt markası Silverline. Nakit 1500'e BRC taktırın derim. Çok teşekkür ederim Mert Bey; performans kaybı muhabbeti aslında bana da çok inandırıcı gelmemişti 1700TL olan safkan Prins değilse onu taktırmak da mantıklı değil, ben bunu bilmiyordum açıkçası çok teşekkür ederim bu konuda bilgilendirdiğiniz için. Sanırım BRC daha yakın geliyor şu an. Bir de LPG montajı sırasında gazın beynine giden enerjiyi sanayide birçok usta aküden çekiyormuş ancak bir yer söylediler; orası bu enerjiyi enjektörlerden alıyormuş bu sayede aküden durduğu yerde enerji harcamıyormuş diyorlar Bu konuda bir bilginiz var mı acaba, yoksa bunlar da yalan ve reklam şeyler mi ? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama LPG konusuna gerçekten çok yabancıyım ve hiç bilgim yok açıkçası Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Çok teşekkür ederim Mert Bey; performans kaybı muhabbeti aslında bana da çok inandırıcı gelmemişti 1700TL olan safkan Prins değilse onu taktırmak da mantıklı değil, ben bunu bilmiyordum açıkçası çok teşekkür ederim bu konuda bilgilendirdiğiniz için. Sanırım BRC daha yakın geliyor şu an. Bir de LPG montajı sırasında gazın beynine giden enerjiyi sanayide birçok usta aküden çekiyormuş ancak bir yer söylediler; orası bu enerjiyi enjektörlerden alıyormuş bu sayede aküden durduğu yerde enerji harcamıyormuş diyorlar Bu konuda bir bilginiz var mı acaba, yoksa bunlar da yalan ve reklam şeyler mi ? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama LPG konusuna gerçekten çok yabancıyım ve hiç bilgim yok açıkçası Saygılarımla. Enjektörden alma olayını ilk defa duyuyorum. Ben de aküden alındı ama bunun yanında da marştan bi hat alıp araç çalışınca devreye giriyor. Kontak açıksa bile LPG çalışmıyor. Eğer zamanınız var ise, babanız Bursa'ya geldiğinde Topçular'dan feribota binin 2 saate Kocaeli Derince'de BRC FS otogaz Faruk SEVGİLİ var. Orada taktırın. Ben orada taktırdım ve çok memnunum. Kaputu açan LPG olduğunu anlamaz aracın İşçilik çok iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Aslında zaten araç çalışmadıktan sonra aküden alınmasının ne gibi bir sıkıntısı olacağını da anlamış değilim; bana enjektörden enerjiyi alma muhabbeti de pek inandırıcı gelmedi o yüzden size de danışmak istemiştim Öneriniz için çok teşekkür ederim Mert Bey ancak maalesef hiç zamanımız yok babam arkadaşlarıyla konuşmuş işinin ehli bir usta tavsiye etmişler; orada taktırmayı düşünüyor. Bende LPG'ye karşı biraz önyargı var açıkçası ama umarım güzel olur. BRC şu an aklımıza yattı; babam yarın gidecekmiş sanayiye, bakalım hayırlısı artık Tekrar çok teşekkür ederim yardımlarınız için Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Aslında zaten araç çalışmadıktan sonra aküden alınmasının ne gibi bir sıkıntısı olacağını da anlamış değilim; bana enjektörden enerjiyi alma muhabbeti de pek inandırıcı gelmedi o yüzden size de danışmak istemiştim Öneriniz için çok teşekkür ederim Mert Bey ancak maalesef hiç zamanımız yok babam arkadaşlarıyla konuşmuş işinin ehli bir usta tavsiye etmişler; orada taktırmayı düşünüyor. Bende LPG'ye karşı biraz önyargı var açıkçası ama umarım güzel olur. BRC şu an aklımıza yattı; babam yarın gidecekmiş sanayiye, bakalım hayırlısı artık Tekrar çok teşekkür ederim yardımlarınız için Saygılarımla. dediğim gibi araç çalışırken sadece kontak alıp aküden güç çekiyor. Aksini duymadım hiç. BRC'den çorum için firma tavsiyesi isteyin bence. Garanti olur. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 dediğim gibi araç çalışırken sadece kontak alıp aküden güç çekiyor. Aksini duymadım hiç. BRC'den çorum için firma tavsiyesi isteyin bence. Garanti olur. Bu hiç aklımıza gelmemişti yarın BRC'yi aramak çok iyi fikir; çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Doğu Türker 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Arkadaslar izmirde manisada yada aydinda bildiginiz iyi bir usta varmi.brc dusunuyorum.iyi gunler Yorum bağlantısı
Doğu Türker 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Hocam kimisi taktirma motorvmahcoluyor diyor.kimisi taktir besey olmaz diyor.randevu aldim .tup icin.1500 km yola gidip gelicem yilda 2 kere.tup kurtarirmi bilmiyorum .araba kmde 33 kurus yakiyor.ama daha tasaruflu kullanilamaz.sizce ne yapmaliyim.araba 1.25 fiesta 82 beygr Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 yılda ne kadar yol yapıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Bu hiç aklımıza gelmemişti yarın BRC'yi aramak çok iyi fikir; çok teşekkür ederim Hocam naptın? Yorum bağlantısı
Doğu Türker 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Dun itibari ile brc taktirdim sakin kullanim sehir disi 16kurus yakti.68km toplam 11tl gaz.ilk 1000km belli olmaz dedi usta Yorum bağlantısı
Doğu Türker 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Arkadaslar sizce 100tl lik gaz ike 2.81 350 km sehir ici ve disi. 150si sehir disi. 200ici iyimidir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts