İçeriğe Yönlendir

Tüp Taktırma, Öneri Ve Deneyimler

Emre Acar

Recommended Posts

Emre Acar

Brc Fs fiyat aldım. Çok iyi diyorlar ama. Malesef O kadar param yok.

Memlekitimde atikeri 900 tl ye takıyorlar.

Kocaelide 800-900 Atiker yapan,saglam usta varsa o nu tercih edecegim.

Yorum bağlantısı
Emre Acar
  Murat_Durmaz yazdı:

brc nekadar dedi

Valaa özelden yazayım. burda ilan etmem etik mi bilemedim :(

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

Markanın önemi varmı arkadaşlar.i atiker brc ye göre daha çok yakar diyebilirmiyiz.bu arada bu sistemlerin tamamı turkiyede üretiliyormus.yani brc nin beyni italyadan gelmiyormus.

Yorum bağlantısı
Erol Okcu
  Murat_Durmaz yazdı:

koklamış :)

oyle mı sevındım ::)

Murat_Durmaz yazdı:

:D olabılır alıcımısın

Kasım Çınar yazdı:

düzgün bir montajla atikeri sorunsuz kullanabilirsiniz,ben önceki aracımda atiker kiti 60000 km kullandım,şuanki aracım 2011 focusta da atiker kiti 30000 kmdir sorunsuz kullanıyorum,ama unutmayın usta çok önemli

hız ve kullanım şekliyle ilgili bilgi alabilirmiyiz

hız ve kullanım ıle ılgılı genelde 100-110 ıle gıttım ortalama dersenız 100 . tabı bazen 120-130 da gıttıgım oldu uzun surelı ...

Emre Acar yazdı:

Çok iyi bence 0,17-0,18 civarı

hesaplamaya gore oyle oluytor evet sasırdım dogrusu. gercı aracımın herseyı eksıksız motor aksamından yuruyen aksamına kadar ..

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
  Erol Okcu yazdı:

oyle mı sevındım : :)

:D olabılır alıcımısın

hız ve kullanım ıle ılgılı genelde 100-110 ıle gıttım ortalama dersenız 100 . tabı bazen 120-130 da gıttıgım oldu uzun surelı ...

hesaplamaya gore oyle oluytor evet sasırdım dogrusu. gercı aracımın herseyı eksıksız motor aksamından yuruyen aksamına kadar ..

teşekkürler aynısı mevcut
Yorum bağlantısı
Emre Acar
  Onur Dursun75 yazdı:

arabana 2 yıl binmeyi düşünüyorsan hiç düşünme taktır tüpü yeterki düzgün montaj olsun, gebze mavi ay otogaz işinin ehli atiker taktırdım çok memnunum

peki aracındaki yakıt tasarufu ne kadar oldu. Önceden neydi şimdi nasıl?.

Yorum bağlantısı
Huseyin Altun

Bu sabah aracı verdim montaja Atiker İtalyan yazılım takıcaklar, 35 lt. sosis tank sonuçları paylaşırım.

(99 flair 1,4 16 v 90 hp 170.000km)

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
  Huseyin Altun yazdı:
Bu sabah aracı verdim montaja Atiker İtalyan yazılım takıcaklar, 35 lt. sosis tank sonuçları paylaşırım. (99 flair 1,4 16 v 90 hp 170.000km)

seviniriz

Yorum bağlantısı
Huseyin Altun
  Murat_Durmaz yazdı:

seviniriz

Cumartesi öğleden sonra arabayı aldım giderken klimayı açtım kırmızı ışıkda durunca araba stopetti, geri döndüm klima açıkken ayar yapmadık dediler tekrar ayar yaptılar problem kayboldu fakat busabah gelirken henüz LPG ye geçmeden yavaşladığım bir sırada yine stop etti sonrasında bir proplem olmadı. Yakıt değerlerinde paylaşıcam daha sonra.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
(düzenlendi)
  Huseyin Altun yazdı:

Cumartesi öğleden sonra arabayı aldım giderken klimayı açtım kırmızı ışıkda durunca araba stopetti, geri döndüm klima açıkken ayar yapmadık dediler tekrar ayar yaptılar problem kayboldu fakat busabah gelirken henüz LPG ye geçmeden yavaşladığım bir sırada yine stop etti sonrasında bir proplem olmadı. Yakıt değerlerinde paylaşıcam daha sonra.

daha önce stop etme olayı varmıy dı? tarihinde Murat_Durmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Huseyin Altun
  Murat_Durmaz yazdı:

daha önce stop etme olayı varmıy dı?

Ne klima kapalıyken ne açıkken ne soğuk ne sıcak hiçbir şekilde o problemi yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Tunca

Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım. Ford marka yeni bir araç aldım. 2000 model 1.25 fiesta flair 100000 km. Hüseyin Altun italyan yazılım demiş yazılımın italyanı olmaz. LPG kesicileri dediğimiz parçalarının italyan olması istenir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Huseyin Altun

Üstad bilmiyorum atikerin bi yerlisi var birde italyanı var dedi ben onu taktırdım. montaj dan sonra koydukları 20 tl gaz ile 65 km gitti %70 klima açık. Bu sabah depoyu fulledim son değeri bildiricem.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
  Huseyin Altun yazdı:

Üstad bilmiyorum atikerin bi yerlisi var birde italyanı var dedi ben onu taktırdım. montaj dan sonra koydukları 20 tl gaz ile 65 km gitti %70 klima açık. Bu sabah depoyu fulledim son değeri bildiricem.

şimdilik bu değerler çok fazla değilmi

Yorum bağlantısı
Ahmet Tunca

Ben edindiğim tecrübeler ile derim ki LANDİ RENZO , BRC, LOVATO gerisi hikaye. Can gaz. mimgaz. atiker.zavoli.tartarini.ekogas.vs vs hikaye. İyi bir kit

yakıtı

Motor çalışma düzenin

Motor hararetini

Çekişini

Ömrünü

Sesini

vs vs çok bahriz etkiler.

Yorum bağlantısı
Emre Acar
  Ahmet Tunca yazdı:

Ben edindiğim tecrübeler ile derim ki LANDİ RENZO , BRC, LOVATO gerisi hikaye. Can gaz. mimgaz. atiker.zavoli.tartarini.ekogas.vs vs hikaye. İyi bir kit

yakıtı

Motor çalışma düzenin

Motor hararetini

Çekişini

Ömrünü

Sesini

vs vs çok bahriz etkiler.

Çok keskin yargılar bunlar. Fikrim olmadığı için yorum da yapamıyorum.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
  Emre Acar yazdı:

Çok keskin yargılar bunlar. Fikrim olmadığı için yorum da yapamıyorum.

doğru sayılır, fakat bu markaların kitleri 1500 TL -2000 TL arası değişiyo , bence lüks oluyor bu markalar bizim araçlara,, atıker veya AKL iyidir , zaten 2 yıl garantili ,, aracım biraz lüx olsa idi BRC taktırır idim.

Yorum bağlantısı
Emre Acar
  Murat_Durmaz yazdı:

doğru sayılır, fakat bu markaların kitleri 1500 TL -2000 TL arası değişiyo , bence lüks oluyor bu markalar bizim araçlara,, atıker veya AKL iyidir , zaten 2 yıl garantili ,, aracım biraz lüx olsa idi BRC taktırır idim.

Ustası taktıktan sonra çoğu kendini kanıtlamış ve gelişimini yapıyor.

Yorum bağlantısı
Ahmet Tunca

Landi renzo 1500

Lovato 1250

Brc 1300

Uzun vadede kullanacam dersen bence fazla değil. 2 yıl garanti var diyoruz zaten 2 yıl içerisinde kolay kolay birşey olmuyor. 2 yıl bittikten sonra bozulan bir beyin ortalama 500 tl. Uzun vadede kendisini amorti eder derim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Tunca

Ve unutmadan bir püf nokta. Lpg kiti takımında bir nokta atlanıyordu yıllardır yeni yeni farkına varıldı. BENZİN POMPASI. Araç lpg ye geçtiğinde benzin pompasına herhangi bir kesici röle takılmadığında pompa devamlı çalışmaktadır buda zamanla pompanın bozulmasına yol acıyordu. Ne yazıkki müşteri istemediği taktirde hala takılmamakta. Takılan röle motor lpg ye geçtiğinde benzin pompasının elektiriğini keserek boş yere çalışmasını engeller yani korur. Bir benzin pompası az para değil. Ustanıza mevcut takılmış ya da yeni takılacak olan arabanızda bu rölenin varlıgını sorgulayın derim.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
  Ahmet Tunca yazdı:

Landi renzo 1500

Lovato 1250

Brc 1300

Uzun vadede kullanacam dersen bence fazla değil. 2 yıl garanti var diyoruz zaten 2 yıl içerisinde kolay kolay birşey olmuyor. 2 yıl bittikten sonra bozulan bir beyin ortalama 500 tl. Uzun vadede kendisini amorti eder derim.

dostum bu fiyatlar adana fiyatları mı? brc istanbul da 1700 lira diyo

Ahmet Tunca yazdı:

Ve unutmadan bir püf nokta. Lpg kiti takımında bir nokta atlanıyordu yıllardır yeni yeni farkına varıldı. BENZİN POMPASI. Araç lpg ye geçtiğinde benzin pompasına herhangi bir kesici röle takılmadığında pompa devamlı çalışmaktadır buda zamanla pompanın bozulmasına yol acıyordu. Ne yazıkki müşteri istemediği taktirde hala takılmamakta. Takılan röle motor lpg ye geçtiğinde benzin pompasının elektiriğini keserek boş yere çalışmasını engeller yani korur. Bir benzin pompası az para değil. Ustanıza mevcut takılmış ya da yeni takılacak olan arabanızda bu rölenin varlıgını sorgulayın derim.

bu bilgi önemli , kit taktırmaya karar verdiğimde bu konuyu araştıracağım, ortalama nedir fiyatı bunun? adana fiyatı olmasın :)

Yorum bağlantısı
Emre Acar
  Onur Dursun75 yazdı:

bu kadar net konuşmadan imkanınız olsaydıda benim atikerli focusu kullanabilseydiniz, Cevabınız şöyle olurdu tahminimce '' Marka önemli değil, önemli olan montaj montaj ''

Aynı kanıdayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...