Mustafa Öz 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Aynı ses bende de var.Marş motorundan deyip,değiştirildi fakat ses devam ediyor. Benimki soğuk sıcak fark etmiyor.İnanın bu ses yüzünden arabam dan soğudum.Götürdüğüm tamirciler de şundan veya bundan olabilir gibi deneme yanılma yönteminden bahsettiler, buda benim işime gelmedi.Arkadaşımız Özer Kürkdiken in yazdıkları mantıklı geldi.Şimdi sizlerden ricam bursa da bu işi yaptıracağım servis dışında bildiğiniz bir yer var mı?ben gerçekten takıntılı biriyim yardımlarınızı bekliyorum saygılar. Yorum bağlantısı
Mustafa Öz 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Sanırım bu arızadan dolayı aracımın çekişi de zayıf .Daha önce 100 lük focusum vardı o bundan daha seriydi.Umarım bursada iyi bir usta bulurum da arızayı yaptırırım.BURSA oto sel yedek parçacıda tanesi 250 tl. imiş .Parçalar tamam sıra ustada,işlerimin yoğunluğu nedeniyle bayramdan sonra mutlaka yaptıracağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Fidan 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 Aynı ses bende de var.Marş motorundan deyip,değiştirildi fakat ses devam ediyor. Benimki soğuk sıcak fark etmiyor.İnanın bu ses yüzünden arabam dan soğudum.Götürdüğüm tamirciler de şundan veya bundan olabilir gibi deneme yanılma yönteminden bahsettiler, buda benim işime gelmedi.Arkadaşımız Özer Kürkdiken in yazdıkları mantıklı geldi.Şimdi sizlerden ricam bursa da bu işi yaptıracağım servis dışında bildiğiniz bir yer var mı?ben gerçekten takıntılı biriyim yardımlarınızı bekliyorum saygılar. Bence serviste yaptırın, parçalar orjinal olduktan sonra özel serviste de pek fiyat farkı olmayacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa Öz 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 (düzenlendi) Bayramdan sonra servise gidip bir fiyat soru cam.Bakalım dışarısıyla çok fark olmazsa servise yaptırırım. Havalar soğuduğundan beri o ses yok 3 gündür dikkat ediyorum ses oluşmuyor.Oysa ki geçen kış ta yapıyordu. 7 Ekim 2013 tarihinde Mustafa Öz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Öz 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 Bu işlemde sadece dişliler mi değişiyor yok sa bunlar la birlikte değişme si gereken parçalar da var mı? Yaptıranlar paylaşırsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Öz 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 Arkadaşlar 325 tl ye parçayı değiştirdik. arıza lambası söndü fakatt araba 60-70 km yapınca motor sıcakken tekrar arıza lambası yandı. ve tekrar ustaya gittim. o da bana eksantrik dişlisinin daha doğrusu dişlilerinin değişmesi gerektiğini söyledi. 2 adet çünkü. malzemeyi sipariş ettik geldi takıldı. eskisinin sökülüp yenisinin takılması uzun sürüyor biraz. bu işlemlerden sonra hiç bir durumda ses gelmedi ve lamba da yanmadı. arabanın sesi düzeldi. forum içinde bir arkadaşımız okuyucu parça yerine eksantrik dişlileri değiştirin demişti haklıymış. bunu da görmüş oldum:( toplam maliyet: 2 adet eksantrik dişlisi 250+250= 500 işçilik=70 toplam 570 lira arkadaşlar. tabi 325 liralık okuyucu parçayı saymadım köksal bey anormal gelen sesin hiç biri es geçilmemeli bence. ilerde daha büyük seslere yol açabilir Allah korusun Dişlilerden başka bir parça değişiyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts