O.Yücel Çetin 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 (düzenlendi) Bir hafta boyunca aracım evimizin altında bulunan müstakil kapalı garajda duracak araçta LPG yok ekstra herhangi bir şey yapmama gerek var mı güvenlik tedbiri olarak? 21 Ocak 2022 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Osman Yücel Çetin yazdı: Bir hafta boyunca aracım evimizin altında bulunan müstakil kapalı garajda duracak araçta LPG yok ekstra herhangi bir şey yapmama gerek var mı güvenlik tedbiri olarak? Bizim apartmanın altında kapalı garajlarda 12 tane araç parkediliyor sadece lpg yasak başka bir güvenlik önlemi yok. Köşelerde yangın söndürücü var o zaten apartmanda her yerde var 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Bizim apartmanın altında kapalı garajlarda 12 tane araç parkediliyor sadece lpg yasak başka bir güvenlik önlemi yok. Köşelerde yangın söndürücü var o zaten apartmanda her yerde var Biz genelde garaj içine pek girmiyoruz önüne park ediyoruz, ben direkt öylece bırakıp gitmeyi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ocak 2022 Paylaş 22 Ocak 2022 Osman Yücel Çetin yazdı: Bir hafta boyunca aracım evimizin altında bulunan müstakil kapalı garajda duracak araçta LPG yok ekstra herhangi bir şey yapmama gerek var mı güvenlik tedbiri olarak? Hiç bir şey yapmaya gerek yok, belki tekerlere 1-2 psi fazla hava basılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2022 Paylaş 22 Ocak 2022 Hiç bir şey gerekmez.. aylarca kalabilir.. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Hiç bir şey yapmaya gerek yok, belki tekerlere 1-2 psi fazla hava basılabilir. Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç bir şey gerekmez.. aylarca kalabilir.. Hiçbir şey yapmadan bıraktım gittim vallahi.😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts