İçeriğe Yönlendir

Sustalı Anahtar Yaptırdım.

Misafir

Recommended Posts

İsmail Avcı

ben sustalı yaptırmak için gittim geçenlerde adam yarım saat uğraştı yaptı ,kopyalaması kalmıştı ;adam benim hoşuma gitmedi içime sinmedi ,başağrıtır bu dedi geridöndürdü.

başka biryere gitmedim ben de ,ne yapsam bilemedim :unknw:

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

ben sustalı yaptırmak için gittim geçenlerde adam yarım saat uğraştı yaptı ,kopyalaması kalmıştı ;adam benim hoşuma gitmedi içime sinmedi ,başağrıtır bu dedi geridöndürdü.

başka biryere gitmedim ben de ,ne yapsam bilemedim :unknw:

Anladığım kadarıyla hocam sen anahtar çoğaltmak istemişsin, biz ise sustalı olmayan kumandalı anahtarı sustalıya çevirdik, yani kopyalama falan yapmadık. Eski sustasız anahtardaki kumanda çipini ve immoyu yeni aldığımız sustalı anahtar kasasına yerleştirdik. Eğer kopyalama dersen o hem maliyetli hemde koplayalamadan dolayı sorun çıkartır gibi geliyor bana da ama iş ustadan ustaya değişir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Anladığım kadarıyla hocam sen anahtar çoğaltmak istemişsin, biz ise sustalı olmayan kumandalı anahtarı sustalıya çevirdik, yani kopyalama falan yapmadık. Eski sustasız anahtardaki kumanda çipini ve immoyu yeni aldığımız sustalı anahtar kasasına yerleştirdik. Eğer kopyalama dersen o hem maliyetli hemde koplayalamadan dolayı sorun çıkartır gibi geliyor bana da ama iş ustadan ustaya değişir...

aynı işlem ben yanlış anlatmışım pardon.sıkıntı çıkarır bu dedi .ben beğenmedim yarın bir gün sen de beğenmeyeceksin başın ağrıyacak dedi. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

aynı işlem ben yanlış anlatmışım pardon.sıkıntı çıkarır bu dedi .ben beğenmedim yarın bir gün sen de beğenmeyeceksin başın ağrıyacak dedi. :unsure2:

Hocam sen de bizim gibi sahibinden.com'dan mı sipariş ettin? Eğer ettiysen;

1- Nasıl bir sıkıntı çıkarırmış?

2-Zevkler ve renkler tartışılmaz, o beğenmeyebilir ben beğendim mesela.

3-Senin beğenip beğenmeyeceğine nasıl karar vermiş?

4- Baş ağrısı yapmaz (eski anahtarı ziyan etmezse tabi) kolayca eskisine dönüş yapılabilir 5 dk.da (benim ki öyle).

Benim tahminim anahtarcı ya uğraşmak istemedi yada beceremem diye risk almadı...

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Hocam sen de bizim gibi sahibinden.com'dan mı sipariş ettin? Eğer ettiysen;

1- Nasıl bir sıkıntı çıkarırmış?

2-Zevkler ve renkler tartışılmaz, o beğenmeyebilir ben beğendim mesela.

3-Senin beğenip beğenmeyeceğine nasıl karar vermiş?

4- Baş ağrısı yapmaz (eski anahtarı ziyan etmezse tabi) kolayca eskisine dönüş yapılabilir 5 dk.da (benim ki öyle).

Benim tahminim anahtarcı ya uğraşmak istemedi yada beceremem diye risk almadı...

evet galiba öyle ,başka bir yer bulmak lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yine denedim yine olmadı. Ben geçende tekrar içini açtığımda esnetmiştim zaten hocam ama tekrar içini bir açayım. Niye kurcalarım ki çalışan kumandayı arkadaş :)

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Yine denedim yine olmadı. Ben geçende tekrar içini açtığımda esnetmiştim zaten hocam ama tekrar içini bir açayım. Niye kurcalarım ki çalışan kumandayı arkadaş :)

Merak... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Kediyi merak öldürür :) Şimdilik terbieye seviyesi yüksek bu deyimle geçiştireyim :)

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Güzel olmuş bence. En azından eskisinden daha hoş bir görüntüsü var. İstanbul'daki abilerimize de buradan sorayım yeri gelmişken; peki anahtar çoğaltacak olsak ne yapmamız lazım illa servise paramı bayılalım yoksa var mı başka bir yöntemi? Yedek anahtarım kumandasız oluşu hiç hoşuma gitmiyorda...

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Birçok anahtar firmaları mevcut. Yedek anahtarının immosunu çıkarttırıp kumanda tertibatlı bir kapla yolunuza devam edebilirsiniz. Ama bunun için anahtarcı şart tanıtma için. İmmoyu taşıyacağınız için maliyetiniz çok çok 60-70 lira olmalı diye düşünüyorum.

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Birçok anahtar firmaları mevcut. Yedek anahtarının immosunu çıkarttırıp kumanda tertibatlı bir kapla yolunuza devam edebilirsiniz. Ama bunun için anahtarcı şart tanıtma için. İmmoyu taşıyacağınız için maliyetiniz çok çok 60-70 lira olmalı diye düşünüyorum.

Ben elimdeki sustasız normal olan kumandalı anahtarımı yedek bırakarak yeniden bir sustalı anahtar edinmek istiyorum. Yoksa immo taşıtmak sorun değilde işte yeni anahtar nasıl olur onu bilmiyorum :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir

İmmoyu da başarılı bir şekilde kopyalıyorlar. Biraz isim yapmış bir yere giderseniz en azından sıkıntı olduğunda destek alabilirsiniz. 150 birkaç yerden fiyat almıştım. İstanbulda sıkıntı yaşamazsınız. Forumumuz sponsoru da yapıyor bu işi ama Ankarada tabi yeri.

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

İmmoyu da başarılı bir şekilde kopyalıyorlar. Biraz isim yapmış bir yere giderseniz en azından sıkıntı olduğunda destek alabilirsiniz. 150 birkaç yerden fiyat almıştım. İstanbulda sıkıntı yaşamazsınız. Forumumuz sponsoru da yapıyor bu işi ama Ankarada tabi yeri.

Öneri için teşekkürler. Şimdi ilk iş iyi bir firma bulmak olacak ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Serdar Taş

Arkadaşlar benim mondinin yedek anahtarı çalışmıyor.şöyleki:

Yedek anahtarı taktığımda kontağa imo lambası yanıp sönüyor ve durmuyor sonra yedek anahtara programla yaptığımda kapıları açıp kapatıyor ama arabayı çalıştırmıyor (imo ışığı yanıp sönüyor) ve de bu sefer ilk anahtar kapıları açıp kapatmıyor ama arabayı çalıştırıyor. Anahtarcıya gidecemde sorun ne olabilir..

Benim yorumum bendeki yedek anahtarın ya çipi arızalı yada başka bir mondinin veya fordun anahtarı o yüzden imo okumuyor..Eğer böyleyse ne yapmak lazım anahtarcı iki anahtarı eşitleyebilir mi?

Yorum bağlantısı
Misafir

İmmo uyarısı hakkında bir şey diyemem ancak yedek anajtara kodlama yaptığınızda hafızadaki anahtarlar (uzaktan kumandası) silinir. Yani herhangi bir anahtarın kumandasını kodladığınızda diğer anahtar da elinizde olsun ve hemen onun da açma tuşuna basılı tutarak(kontağa takmanıza gerek yok) dittt sesini duyun.

Yorum bağlantısı
Serdar Taş

hafızadaki anahtarlar (uzaktan kumandası) silinir. .

onu bilmiyordum yarın en azından iki anahtarıda kapıları aç kapa yapacak biçimde ayarlamaya çalışayım.İmo işinide bakacam yunus bey tşk...

Yorum bağlantısı
Misafir

onu bilmiyordum yarın en azından iki anahtarıda kapıları aç kapa yapacak biçimde ayarlamaya çalışayım.İmo işinide bakacam yunus bey tşk...

Ben de aynı durumu yaşadım geçenlerde, sonra bir yerlerde aynı işlemi diğer anahtarlar için de uygulayın yazsı okuduğumu hatırladım ve elimdeki diğer anahtarın açma tuşuna basılı tuttuğumda tanıdı. Artık ikisinin de kumandası çalışıyor ;)

Yorum bağlantısı
Serdar Taş

yani programlamayı iki anahtara da aynı anda yapıyoruz biri kontakta olacak diğeri elimizde kontak açıp kapatmakta ilk dııt sesinden sonra iki anahtarada geri kalan işlemi uyguluyoruz anladığım...

Yorum bağlantısı
Misafir

yani programlamayı iki anahtara da aynı anda yapıyoruz biri kontakta olacak diğeri elimizde kontak açıp kapatmakta ilk dııt sesinden sonra iki anahtarada geri kalan işlemi uyguluyoruz anladığım...

Evet sırayla kontaktakine bastığınız ditt sesini duyar duymaz elinizdeki anahtara basın onda da duyun sesi.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Yusuf Davaz
(düzenlendi)

Evet sustalı anahtar kervanına bugun bende katıldım. hiç ummadıgım bir yerde ve uygun bir fiyata yaptırdım. yedek anahtarımda oldugu için sadece kab olarak 35 Tl ye yaptırdım. gayet şık durdu. ama bi eksigimiz var ford logosu yaptırdıgım yerde kalmamış , daha sonra gel veriyim dedi ama yaptırdıgım yerden bir daha ne zaman geçerim bilemem :) Logosuz bile güzel. eski anahtar tornavida gibiydi. pantolonların ceplerini hep deliyordu :)

sus1.jpg

sus.jpg

tarihinde Yusuf Davaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Evet sustalı anahtar kervanına bugun bende katıldım. hiç ummadıgım bir yerde ve uygun bir fiyata yaptırdım. yedek anahtarımda oldugu için sadece kab olarak 35 Tl ye yaptırdım. gayet şık durdu. ama bi eksigimiz var ford logosu yaptırdıgım yerde kalmamış , daha sonra gel veriyim dedi ama yaptırdıgım yerden bir daha ne zaman geçerim bilemem :) Logosuz bile güzel. eski anahtar tornavida gibiydi. pantolonların ceplerini hep deliyordu :)

sus1.jpg

sus.jpg

Aaa benim anahtarın aynısı yalnız beninkinde ford logosuda var. :) İyi günlerde kullanın...

Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz

Aaa benim anahtarın aynısı yalnız beninkinde ford logosuda var. :) İyi günlerde kullanın...

teşekkür ederim sertaç bey. yakında benimde FORD logom olur. orası boş kalmaz :)

Güle güle kullanın Yusuf Bey.

teşekkürler Yunus bey. sizin konu sayesinde sustalı anahtarım oldu. kab olayını bilmiyordum. sordum bi kaç anahtarcıda söylememişti. konudan sonra kab arayışına girdim ve sonunda mutlu son :)

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

güle güle kullanın hocam.

bende bu kabdan aldım uçunu yaptıracak anahtarcı bulmam lazım şimdi.

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Güle güle kullan Yusuf, güzel olmuş

fiyat da çok iyiymiş Ankara'nın neresi adres, telefon verebilir misin? Hatta varsa koordinat :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...