Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Geçmiş olsun... Hasta falan mı? Sağolasın Önder. Biz de onu çözemedik. Huysuz sadece öyle bir ağlama falan yok ama uyku problemi var. 10 dk uyuyup uyanıyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Sağolasın Önder. Biz de onu çözemedik. Huysuz sadece öyle bir ağlama falan yok ama uyku problemi var. 10 dk uyuyup uyanıyor. Hocam çocuk kaç yaşında? Eğer bir rahatsızlık yok ise konu komşuda varsa bi hacı amca/teyze okusun derim (ki ben çok inanırım nazara), ben küçükken çok nazar olurmuşum öyle derdi büyüklerim... Ayrıca uyku problemine de rezene çayı iyi geliyor, benim oğlanda da uyku sorunu vardı (ki hala uykuyu sevmez) rezene çayı içirirdik akşamları(hala arasıra hep beraber kaynatır içeriz)... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Çocuk daha 3,5 aylık hocam. Sağolasın, ben de inanırım. Bakalım öyle yapacağız olmadı. Hocam anahtarı açtım. Maalesef benim içteki buton yumuşamış, iş görüyor ama tık yapmıyor. Sorun ondaymış ama pek de sorun sayılmaz böyle de çok rahat kullanılıyor. Olmadı elektronikçiden bir tane alıp lehimlerim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Hayırlı olsun, çok güzel olmuş, birde benim arabanın kumandasını yedekleyebilseler, gezmediğim yer kalmadı Ankara da, arabanın sistemi ilginç ; kumandadan açmazsanız araba çalışmıyor, kumandanın kaybolması durumunu düşünmek bile istemiyorum, sponsor anahtarcımıza da gittim ama sonuç olumsuz, bilgisi olan var mı, yada bildiği anahtarcıya danışacak olan. Rover 620 tek tuşlu infraruj kumanda, bu şekilde söyleyince bütün anahtarcılar anlıyor. saygılar. Süleyman Bey anahtarcı arkadaşa sordum sizin olayı. Kusura bakmayın biraz geç oldu. Maalesef sonuç olumsuz. Kendisi biliyor anahtarınızı ancak servis dışında bulması imkansız dedi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Süleyman Bey anahtarcı arkadaşa sordum sizin olayı. Kusura bakmayın biraz geç oldu. Maalesef sonuç olumsuz. Kendisi biliyor anahtarınızı ancak servis dışında bulması imkansız dedi. saolasın yunus, teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Burdan sorayım: Sustalı anahtarımın açma tuşu çok yumuşaktı hemen basıyordu. İçini açtım ancak biraz fazla açık tuttum o yüzden tanıtmam gerekiyor anahtarı zira arabayı çalıştırıyor ama kumanda çalışmıyor. Nasıl tanıtılıyor? Google amcamda biraz arattım 4 defa kontak açıp kapatın sinyal sesi duyacaksınız sonrasında açma tuşuna basın diyordu ama işe yaramadı. Bu arada benim anahtarın açma tuşu tık özelliği yitirmiş ondan yumuşakmış. İş görüyor ama yakın bir zamanda elektronik malzeme satan bir yerden alacağım ve lehimleyeceğim. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Çözüm Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Burdan sorayım: Sustalı anahtarımın açma tuşu çok yumuşaktı hemen basıyordu. İçini açtım ancak biraz fazla açık tuttum o yüzden tanıtmam gerekiyor anahtarı zira arabayı çalıştırıyor ama kumanda çalışmıyor. Nasıl tanıtılıyor? Google amcamda biraz arattım 4 defa kontak açıp kapatın sinyal sesi duyacaksınız sonrasında açma tuşuna basın diyordu ama işe yaramadı. Bu arada benim anahtarın açma tuşu tık özelliği yitirmiş ondan yumuşakmış. İş görüyor ama yakın bir zamanda elektronik malzeme satan bir yerden alacağım ve lehimleyeceğim. Çözüm için araştıracağım ben de. Bu arada ne kadar süre pilden ayrı kaldı kumanda çipi? Açarsak herhangi bir şey için öyle dağınık bırakmayalım... Boş verin siz kumanadayı falan hocam bebek nasıl? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Burdan sorayım: Sustalı anahtarımın açma tuşu çok yumuşaktı hemen basıyordu. İçini açtım ancak biraz fazla açık tuttum o yüzden tanıtmam gerekiyor anahtarı zira arabayı çalıştırıyor ama kumanda çalışmıyor. Nasıl tanıtılıyor? Google amcamda biraz arattım 4 defa kontak açıp kapatın sinyal sesi duyacaksınız sonrasında açma tuşuna basın diyordu ama işe yaramadı. Bu arada benim anahtarın açma tuşu tık özelliği yitirmiş ondan yumuşakmış. İş görüyor ama yakın bir zamanda elektronik malzeme satan bir yerden alacağım ve lehimleyeceğim. Kontak açıp kapama işini uyarı sesini duyana kadar yapın Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 (düzenlendi) "araç anahtarı kontağa takılır bib sesi gelene kadar 5 defa motor hazır lambaları yanancaya kadar çevrilir bib sesi gelince tuşlardan birine basılır bir daha bib sesi gelirse kodlama işlemi tamamdır araba çaılştırılrı istop edilir anahtar kodlama işlee tamamlanmış olur" diye yazmış biri... Başk biri de "Arkadaşlar Pil Değişim işlemi Çok Basit Görünsede Bazen Hüsran Olabiliyor. Tüm Ford Modellerinde Pil Değiştikten Sonra Kumanda Çalışmıyorsa 7 Kere Kontağı Seri Şekilde Açıp Kapatın Sonra Kumandanın Bir Tuşuna Basın Çalışacaktır. Sorun Yaşıyorsanız Oto Anahtari Adresinden Sorup Sorununuzu Çözebilirsiniz." demiş... Tabi Ersen'in dediği gibi de olabilir... 11 Ocak 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 (düzenlendi) Eyvallah Önder hocam çocuk iyi biraz daha şükürler olsun. Bir 10 dk açık kaldı galiba, okulda açtım, araya bir iş girdi sonra bakabildim Ersen hocam sağolasın ama her açıp kapattığımda buzlanma uyarısının bip sesini duyuyorum zaten 4 defa denedim ben bir yerde okuduğuma göre ama olmadı. Bu bip farklı bir ses mi? Bir de kontağı açıp kapatırken açtığımda absnin sönmesini bekleyecek miyim arkadaşlar yoksa seri bir şekilde açıp kapatıp 5. sinde mi bekleyeceğim acaba? Daha önce denememde sönmesini bekliyordum. 11 Ocak 2013 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Beklemek yok hızlı bir şekilde yapacaksınız.. Bu bip farklı bir ses mi? Bir de kontağı açıp kapatırken açtığımda absnin sönmesini bekleyecek miyim arkadaşlar yoksa seri bir şekilde açıp kapatıp 5. sinde mi bekleyeceğim acaba? Daha önce denememde sönmesini bekliyordum. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Eyvallah Önder hocam çocuk iyi biraz daha şükürler olsun. Bir 10 dk açık kaldı galiba, okulda açtım, araya bir iş girdi sonra bakabildim Ersen hocam sağolasın ama her açıp kapattığımda buzlanma uyarısının bip sesini duyuyorum zaten 4 defa denedim ben bir yerde okuduğuma göre ama olmadı. Bu bip farklı bir ses mi? Bir de kontağı açıp kapatırken açtığımda absnin sönmesini bekleyecek miyim arkadaşlar yoksa seri bir şekilde açıp kapatıp 5. sinde mi bekleyeceğim acaba? Daha önce denememde sönmesini bekliyordum. İlginç. Ben anahtarcıda açtırdım içini araç çok dandi bi yerdeydi, toplayamadan sadece immosunu eski anahtara takıp eve geldim(10-15 dk). evde, mutfağa tezgah açtım(5 dk) toplamakla uğraştım(15-20 dk). Topladıktan sonra deneme yaptım çalıştı... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 bilmiyorum belki de daha fazla sürmüştür iş dalgınlığından fark edememişimdir. Neyse arabayı karın altından çıkaramadım sadece bagajı çıkarabildim yoruldum bir çıkartayım denerim Yorum bağlantısı
Bülent Küet 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Ben bu eski anahtarın içindeki çipi bir türlü çıkaramadım.Kırcaz diye korkuyorum.Sen nasıl çıkarttın ve sustalı anahtara nasıl monte ettin. Yorum bağlantısı
Bülent Küet 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Başk biri de "Arkadaşlar Pil Değişim işlemi Çok Basit Görünsede Bazen Hüsran Olabiliyor. Tüm Ford Modellerinde Pil Değiştikten Sonra Kumanda Çalışmıyorsa 7 Kere Kontağı Seri Şekilde Açıp Kapatın Sonra Kumandanın Bir Tuşuna Basın Çalışacaktır. Sorun Yaşıyorsanız Oto Anahtari Adresinden Sorup Sorununuzu Çözebilirsiniz." demiş... Tabi Ersen'in dediği gibi de olabilir... Toprağım eywallah bu çipi çıkaracam diye uğraşırken kumanda çalışmaz oldu.Yazını görmem iyi oldu.Umarım işe yarar. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Balıkesir'deysen yardımcı olurum anahtarı söküp takmada... Yorum bağlantısı
Bülent Küet 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 (düzenlendi) Şuan Balıkesir merkezde değilim bir aksilik olmazsa 18'inde oradayım. O zamana kadar olmazsa beraber hallederiz.Teklifin için teşekkürler. 13 Ocak 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Şuan blk merkezde değilim bir aksilik olmazsa 18'inde oradayım.O zamana kadar olmazsa beraber hallederiz.Teklifin için tşk. Uyarmak haddime değil yöeticilerimiz moderatörlerimiz büyüklerimiz varken ama "sms" diliyle "yazım"lardan ötürü uyarı almış üyeler okudum "duyurular" bölümünde haberin olsun, 18'inden sonra görüşürüz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Eyvallah Önder hocam çocuk iyi biraz daha şükürler olsun. Bir 10 dk açık kaldı galiba, okulda açtım, araya bir iş girdi sonra bakabildim Ersen hocam sağolasın ama her açıp kapattığımda buzlanma uyarısının bip sesini duyuyorum zaten 4 defa denedim ben bir yerde okuduğuma göre ama olmadı. Bu bip farklı bir ses mi? Bir de kontağı açıp kapatırken açtığımda absnin sönmesini bekleyecek miyim arkadaşlar yoksa seri bir şekilde açıp kapatıp 5. sinde mi bekleyeceğim acaba? Daha önce denememde sönmesini bekliyordum. Aynı sorun bende de olmuştu. Kontağı 2 konumuna 4 defa açıp kapattığımda biiiippp sesi geldi kumanda bulunan açma kapama tuşuna bastığımda sorun düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Aynı sorun bende de olmuştu. Kontağı 2 konumuna 4 defa açıp kapattığımda biiiippp sesi geldi kumanda bulunan açma kapama tuşuna bastığımda sorun düzeldi. 1 konumuna geri geldiğinde biiip sesi geliyor değil mi hocam? Bugün biip sesini duymayı başardım. Açma tuşuna bastım nafile diğer tuşlara da bastım yine nafile. Yanlış yaptığım yer neresi yav Yorum bağlantısı
Bülent Küet 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Uyarmak haddime değil yöeticilerimiz moderatörlerimiz büyüklerimiz varken ama "sms" diliyle "yazım"lardan ötürü uyarı almış üyeler okudum "duyurular" bölümünde haberin olsun, 18'inden sonra görüşürüz. Toprağım ben göremedim.Bu dediğin olayı duyurular bölümde konu başlığı nedir? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Toprağım ben göremedim.Bu dediğin olayı duyurular bölümde konu başlığı nedir? duyurular bölümünde uyarı alanlar var çeşitli sebeplerden ötürü ayrı bi başlık yok yani. Okurken denk gelmişti. Yazım ve nezaket kurallarına duyarlı bir forumumuz var... :bravo: Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 1 konumuna geri geldiğinde biiip sesi geliyor değil mi hocam? Bugün biip sesini duymayı başardım. Açma tuşuna bastım nafile diğer tuşlara da bastım yine nafile. Yanlış yaptığım yer neresi yav hocam önce açma sonra kapama tuşuna arka arkaya 3 defa basacaksın o sesi duyduğunda Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 hocam önce açma sonra kapama tuşuna arka arkaya 3 defa basacaksın o sesi duyduğunda İşte bir ayrıntı var diyorum Opeldeki gibi ben basılı tutarak denedim olmadı Sağolasın hocam. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 İşte bir ayrıntı var diyorum Opeldeki gibi ben basılı tutarak denedim olmadı Sağolasın hocam. Yunus hocam, dün sabah benim kumanda da çalışmadı, acaba dedim arıza mı var? Akşam evde saat 10 gibi açtım için kumandanın pilden çipe akım ileten 2 adet metal "ayak"ları hafif yukarı kaldırdım(esnettim) belki yere falan düşünce ezilip temassızlık yapmıştır diye, tahminim doğruymuş, tekrar topladım ve şu an yine çalışıyor tıkır tıkır ... Acaba senin kumanda da böyle birşey olmasın??? Yorum bağlantısı
Recommended Posts