Uğur Çınar 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Henüz ucunu taşlatmadım ve çipini yerleştirmedim... hayırlı olsun abi güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 bu kutuya yuvarlak anahtarlar uyuyor değilmi arkadaşlar Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 (düzenlendi) yaptırdıktan sonra resim bekliyoruz. Hayırlı olsun hocam. Düzeltme: Geç kalmışım Çok güzel olmuş ve olacak güle güle kullan hocam. 4 Ocak 2013 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 (düzenlendi) bu kutuya yuvarlak anahtarlar uyuyor değilmi arkadaşlar Zaten sitede yuvarlak olanından resim koymuşlar ben telefonla yassı olmasını talep ettim... yaptırdıktan sonra resim bekliyoruz. Hayırlı olsun hocam. Yaptırayım zaten duramam resim paylaşmadan... :exc1: 4 Ocak 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 bu kutuya yuvarlak anahtarlar uyuyor değilmi arkadaşlar Yuvarlak anahtardan kastın nedir hocam? Benim birinci resimde yanyana koyduğum orjinal kap mı? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Yuvarlak anahtardan kastın nedir hocam? Benim birinci resimde yanyana koyduğum orjinal kap mı? Bence onu demek istemiş focus1 anahtarı... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Benim yaptırdığım o zaman? Oluyor hocam oluyor cillop gibi hem de Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Ordu ya izne gelince bende isterim ona göre.... Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 evet unutmuşum ben ilk fotoğrafı focus 1 le aynı görüşte .fusiona olur diyosunuz o zaman ben de yaptırıyorum siparişi vereyim şimdi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Ordu ya izne gelince bende isterim ona göre.... Taaa Ordu'ya gitmeye gerek yok Yurtiçi kargo getiriyor, tek yapmanız gereken "içi"ni diğerine geçirip metal kısmını anahtarcıya yaptırmak... (Online Shopping TV reklamı gibi oldu :biggrin: ) Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 yaptırdıktan sonra resim bekliyoruz. Hayırlı olsun hocam. Düzeltme: Geç kalmışım Çok güzel olmuş ve olacak güle güle kullan hocam. işte sustalı anahtarım 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 güzel olmuş güle güle kullanın. eskisi benimkinde daha da kötüymüş 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 iç kısımların değiştirlmesinde bir kaç küçük ayrıntı var birazdan anlatacağım Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 iç kısımların değiştirlmesinde bir kaç küçük ayrıntı var birazdan anlatacağım Ayrıntıdan kastım bir iki uyarı; orjinal kap'tan sadece pil için kumanda devresine elektrik ileten iki metal parça var onları yeni kab'a geçireceksiniz, eksi kutbu üste taşıyan yani(L gibi) uzun olanı daha dikkatli yerleştirin, yeni kap'ta da ayak var her ikisi için L gibi olanı o ayağa iyice dayayın, yoksa kumanda çalışmaz, bir de çip yada immoyu ben çift taraflı çok ince bantla sabitledim, karşısına da 3 mm strafordan küçücük bir parça koydum yerinden çıkmasın diye... Son olarak anahtar kısmının yayı iyi çaışması için 1.5 tur "kur"manız gerekiyor... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Bir soru Bendeki tuşlar çok hassas yani içindeki devre tuşlara yakın olmuş galiba neredeyse dokununca tuşlar basıyor. tık sesi bile yok. Sende de durum aynı m hocam? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Bende öyle bir durum olmadı, montajını kendim yaptım, eski kasadan bi parça falan mı koydu acaba içine? :unsure2: Misal eski kasada(kap demek hoşuma gitmedi) 2 tane parça var biri tuşların orada beyaz renkli diğeri siyah pilden akım ileten metallerin orada. Baştan siyah parçayı koymayı denedim olmadı sonra yukarıda bahsettiğim "L" şeklindeki metal, kasadaki ayağa tam dayanmadığı için kumanda kartının tam oturmasına engel oluyormuş onu düzeltince "cuk" diye oturdu hatta eski kumandadan daha iyi oldu(bu arada kumada kartında açma düğmesinin lehimleri kırılmış emanet duruyormuş sökülünce gördüm ve lehimlettirdim) Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Bende öyle bir durum olmadı, montajını kendim yaptım, eski kasadan bi parça falan mı koydu acaba içine? :unsure2: Misal eski kasada(kap demek hoşuma gitmedi) 2 tane parça var biri tuşların orada beyaz renkli diğeri siyah pilden akım ileten metallerin orada. Baştan siyah parçayı koymayı denedim olmadı sonra yukarıda bahsettiğim "L" şeklindeki metal, kasadaki ayağa tam dayanmadığı için kumanda kartının tam oturmasına engel oluyormuş onu düzeltince "cuk" diye oturdu hatta eski kumandadan daha iyi oldu(bu arada kumada kartında açma düğmesinin lehimleri kırılmış emanet duruyormuş sökülünce gördüm ve lehimlettirdim) Anladım hocam. Teşekkür ederim. O zaman ben bir sökeyim de bakayım. Herhalde bir destek koydu altına. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 abiler benim anahtar kutusu geldi,ancak arkasında 'ford ' yazısı yok .yeri var ama ... siz de dahilmiydi sonradan mı eklediniz bu yazıyı Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Göndermesi gerekirdi. Zaten kutunun kendi aparatı. Satıcıyla irtibata geçin hocam. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 (düzenlendi) Göndermesi gerekirdi. Zaten kutunun kendi aparatı. Satıcıyla irtibata geçin hocam. burayı anlayamadım hocam ekleme: tamam tamam ben ne düşündüysem 6 Ocak 2013 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 burayı anlayamadım hocam ekleme: tamam tamam ben ne düşündüysem Yunus'un dediği gibi paketten çıkması lazımdı, alüminyum, arkasındaki beyaz kağıdı çıkarınca kendisi yapışıyor(ben yinede 1-2 damlacık bally değdirdim)... Anladım hocam. Teşekkür ederim. O zaman ben bir sökeyim de bakayım. Herhalde bir destek koydu altına. Na'ptın? Baktın mı? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Yok ya bakamadım Çocuk biraz huysuz bu aralar. Fırsat bulamıyorum. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Yok ya bakamadım Çocuk biraz huysuz bu aralar. Fırsat bulamıyorum. Geçmiş olsun... Hasta falan mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts