İçeriğe Yönlendir

Sustalı Anahtar Yaptırdım.

Misafir

Recommended Posts

Önder Kuru

Yedek anahtarınızın tertibatı taşınacağı için tanıtma olayı yok. Bana anahtar geldi direk taktım ve çalıştırdım. Taşlama işi 3-5 liralık bir iş. Her anahtarcı yapar. Oto anahtarı ile uğraşması yeterli.

ford-c-max-yedek-anahtar.jpg

Bu benim anahtarım. Bunun içindeki tertibat sitede bulduğum anahtara uyar mı?

Bu da sitedeki anahtar:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-focus-cmax-kumanda-433-mhz-frekans-sustali-kumanda-85508540/detay/

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

güzel olmuş fiyatıda gerçekten çok iyi ben 2 anahtar yaptırmıştım cam kömürlü idi 160-tl mal olmuştu :(

Yorum bağlantısı
Necati Dur

Hocam gönder yaptırayım diyeceğim ama ben de Korgan denilen bir dağ başındayım. Bir arkadaşım Orduya gidiyordu, ben de anahtarcıyla görüştüm telefonla, gönderdim arkadaşla, yaptırdı sağolsun. Sen daha yakından 45 km :) ben 90 km deyim.

Havası güzel ama. Ben Kumru'luyum ordan biliyorum.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bizim burada 150-200 TL istiyorlar benim anahtar için, değil 150, 100 bile çok geliyor ya neyse.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

bundaki kutuda devre de mevcut senin anahtar yassı yanlış görmediysem :D yanı bu kutunun yassı anahtarını isteyeceksin

fordcmaxyedekanahtar.jpg

Uploaded with ImageShack.us

bunun sağındakı mı abi

Aynen. Sağdaki de mevcut soldaki de. Sağdaki uzunu ve düğmeli olanı gösteriyorum o fiyatlar söyleniyor...

Bi link paylaşırsan hangisini isteyeceğime dair daha iyi olur...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

Aynen. Sağdaki de mevcut soldaki de. Sağdaki uzunu ve düğmeli olanı gösteriyorum o fiyatlar söyleniyor...

Bi link paylaşırsan hangisini isteyeceğime dair daha iyi olur...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-anahtar-ford-sustali-donusum-kumanda-kabi-102294052/detay/

abi büyük bi ihtimal bu kutu olur gibi :D ama sen adam dan yassı anahtar isteyeceksin veya anahtarın fotosunu cekip adam a göndereceksin ki doğru gelsin

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

Link bozuk

düzelttin ersen abi :p

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ayhan kim bilmiyorum ama link hala bozuk :D

:shok: :shok: :shok: :shok: kusura bakma ersen abi nasil oldu anlayamadım nerden çıktı o isim bilmiyorum :p :p :unsure2: :unsure2: :unsure2: :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru
(düzenlendi)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-anahtar-ford-sustali-donusum-kumanda-kabi-102294052/detay/

abi büyük bi ihtimal bu kutu olur gibi :D ama sen adam dan yassı anahtar isteyeceksin veya anahtarın fotosunu cekip adam a göndereceksin ki doğru gelsin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-anahtar-ford-sustali-donusum-kumanda-kabi-102294052/detay

sanırım link bu...

tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

ford-c-max-yedek-anahtar.jpg

Bu benim anahtarım. Bunun içindeki tertibat sitede bulduğum anahtara uyar mı?

Bu da sitedeki anahtar:

http://www.sahibinde...85508540/detay/

Bu anahtar olmaz büyük ihtimal. Tuşların düzeni uymuyor çünkü. Ancak komple kumanda tertibatını yaptırırsan olur. Sen de benin yaptırdığımdan alacaksın hocam. Zaten kapta anahtar yok ayrı olarak çekiyor ve monte ediyor bildiğim kadarıyla. Çektirirken yassı anahtar çektireceksiniz.

Havası güzel ama. Ben Kumru'luyum ordan biliyorum.

Kumruyu bilmiyorum ancak buranın yayla olmasına rağmen berbat bir havası var. 6 senedir uykuda olan sinüzitimi uyandırdı ve 5 senedir bir sürü antibiyaotik tedavisi görmeme rağmen tekrar tekrar nüksetti. Rutubetli kötü bir havası var.

Eskisine nazaran daha gösterişli ve kullanışlı olmuş,güle güle kullanın..

teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bu anahtar olmaz büyük ihtimal. Tuşların düzeni uymuyor çünkü. Ancak komple kumanda tertibatını yaptırırsan olur. Sen de benin yaptırdığımdan alacaksın hocam. Zaten kapta anahtar yok ayrı olarak çekiyor ve monte ediyor bildiğim kadarıyla. Çektirirken yassı anahtar çektireceksiniz.

Kumruyu bilmiyorum ancak buranın yayla olmasına rağmen berbat bir havası var. 6 senedir uykuda olan sinüzitimi uyandırdı ve 5 senedir bir sürü antibiyaotik tedavisi görmeme rağmen tekrar tekrar nüksetti. Rutubetli kötü bir havası var.

teşekkür ederim.

ford-c-max-yedek-anahtar-horz.jpg

cmax an-2-horz.jpg

Tuşlar uyumlu gibi, iç mekanizma da uyarsa Uğur'un dediği gibi, yassı olanından istemek lazım...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ford-c-max-yedek-anahtar-horz.jpg

cmax%20an-2-horz.jpg

Tuşlar uyumlu gibi, iç mekanizma da uyarsa Uğur'un dediği gibi, yassı olanından istemek lazım...

abi dediğim gibi :Dresmi gönder adamlara cevap gelir :D

Yorum bağlantısı

Benim yaptırdığıma uyar zaten. Ancak siz focusun (benim en çok istediğim ) elips şeklindeki sustalısını sordunuz sandım. Onun için uymaz dedim. Yoksa benimki uymazdı zaten. Sadece anahtarı yassı çekecekler.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Benim yaptırdığıma uyar zaten. Ancak siz focusun (benim en çok istediğim ) elips şeklindeki sustalısını sordunuz sandım. Onun için uymaz dedim. Yoksa benimki uymazdı zaten. Sadece anahtarı yassı çekecekler.

Keşke ondan olsa ama buna da şükür diyesim var

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

abi dediğim gibi :Dresmi gönder adamlara cevap gelir :D

Bugün 2-3 kez sahibinden.com da mesajlaştık, burak anahtarla en son telefonla da görüştüm ismimi not aldı yassı metal olanından gönderilecek diye. Burda bi abimin anahtarcı arkadaşına telefon etti metal kısmını taşlayabilir mi diye sakın internetten falan almasın falan gibisinden birşey söylemiş telefonda. nedense ürkütü beni. Siz nederisiniz? Şeytan diyo Uğur'a(Çınar) gönder anahtarı yaptırıp göndersin... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Bugün 2-3 kez sahibinden.com da mesajlaştık, burak anahtarla en son telefonla da görüştüm ismimi not aldı yassı metal olanından gönderilecek diye. Burda bi abimin anahtarcı arkadaşına telefon etti metal kısmını taşlayabilir mi diye sakın internetten falan almasın falan gibisinden birşey söylemiş telefonda. nedense ürkütü beni. Siz nederisiniz? Şeytan diyo Uğur'a(Çınar) gönder anahtarı yaptırıp göndersin... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Yapın listeyi anahtarları toplu gönderin bana ben gider Ordu'da yaptırıp gönderirim size :biggrin: Emre Hocam anahtarcının yerini söylerse tabi :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...