Servet Aydın 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Terlikle kullanmadım ancak Antalya' dan Ankara' ya çıplak ayakla geldim..Klimasız C15 kapalı kasa kamyonet ile sabah çıkıp öğlen Ankara' ya gelmek hele mevsimlerden yaz ise sıcak oluyor...Çıplak ayakla kullanmakta süper oluyor, denemelisin... Denedim ve bu yüzden nasıl kullanabildiniz diye sordum ? Kumun üzerinde bile yürüyemiyorum ki Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Terlikle zor cidden,hele malzemesi köpük olanlar çok sakat.bir kere başıma geldi,terliğin arka kısmı paspasın bir noktasına takıldı,bende çıkardım çıplak ayakla sürdüm. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Ayakkabı olmadan çorap veya çıplak aykla araba sürmenin keyfine diyecek yok. Hele araç otomatikse sol ayağı da camdan dışarı salladın mı tamamdır bu iş 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Aralık 2012 Paylaş 28 Aralık 2012 Çıpla ayakla araç kullanmak ıslak kumların üstünde koşmaktan daha zevkli Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Uzun yol için kullandığım bir ayakkabım var 6 ,7 senedir onu kullanıyorum.Şehir içinde ayağımda hangi ayakkabı varsa onunla kullanırım.Bot ve çizme hariç sıkıntı çekmiyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 Güzel bir konu olmuş. Bayanların topuklu ayakkabı ile rahat ve güvenilir araç kullanamadıklarına şahit oldum bir çok defa. Kalın tabanlı botlarlada problem oluyor. Yorum bağlantısı
Samet Yarın 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 terlikle botla çıplak ayakla kesinlikle kullanmam çok kötü oluyor en güzeli spor ayakkabı Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 terlik sıkıntılı oluyor... ya çıplak ayak dönüyordum denizden kıbrısta yada ayakkabı giyiyordum ... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 kundura ile süremiyorum botla süper oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2012 Yazar Paylaş 30 Aralık 2012 (düzenlendi) Şimdi aslında iki tür gaz pedalı var. Birincisi ufak olup sağına soluna terlik sıkışanlar: İkincisi ise düz olup taban konanlar: bence ikinci tip olanlar daha risksiz. Her iki tipin çalışma şekli farklı, ayaktaki bıraktığı his de farklı. ne dersiniz? 30 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 yerden bitme gaz pedalında ayak yorulmuyor ama hissisiz geliyor bana. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 İkinci pedal, ayak bileklerinde ağrı yapıyor, forklift operatörlerinin %50 si şikayetci. Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 uzun yolda ve yazın ayakkabısız cok güzel oluyor. yada düz taban spor ayakkabı. gecen kıs botla kullanmaya kalktım bir kac kez fren ve gaza aynı anda bastım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Aralık 2012 Paylaş 30 Aralık 2012 (düzenlendi) Terlikle hayatta araba kullananam. Bot kalın tabanlı ise, alışana kadar sıkıntı çıkarıyor. Pek tarzım değildir, çok sivri burunlu ayakkabılarla nasıl araba kullanırlar onu merak ediyorum... Bu arada sağ ayak serçe parmağım kırık olduğu için 15 gündür araba kullanamıyorum. Ayağımla düz basamayınca, denemedim ama gaza ve frene hiç basamam herhalde... 30 Aralık 2012 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Şimdi aslında iki tür gaz pedalı var. Birincisi ufak olup sağına soluna terlik sıkışanlar: İkincisi ise düz olup taban konanlar: bence ikinci tip olanlar daha risksiz. Her iki tipin çalışma şekli farklı, ayaktaki bıraktığı his de farklı. ne dersiniz? Hocam bu ikinci otobüs, midibüs gibi vasıtalarda olan pedal tipi değil mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Passat, jetta, golf vs de böyle. Bunun gibi altta mekanizma yok ama, dipte sadece bağlantı var, konum sensörüyle okuyor. Daha rahat geliyor bana kullanması ama görecelidir. Yeni setralarda filan gaz pedalı dipten değil bu arada, fren dipten. ben hep otobüslerde gördüm, demek ki benim mantıkla cetta da otobüsmüş Yorum bağlantısı
Murat Dere 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Terlikle hayatta araba kullananam. Bot kalın tabanlı ise, alışana kadar sıkıntı çıkarıyor. Pek tarzım değildir, çok sivri burunlu ayakkabılarla nasıl araba kullanırlar onu merak ediyorum... Bu arada sağ ayak serçe parmağım kırık olduğu için 15 gündür araba kullanamıyorum. Ayağımla düz basamayınca, denemedim ama gaza ve frene hiç basamam herhalde... Geçmiş olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Birde ayakkabı tabanı ıslanınca debriyajdan çekerken ses çıkaran ayakkabılar var, genellikle kauçuk tabanlılar yapıyor sanırım. Benim en sinir olduğum olay budur, onun dışında terlik harici her türlü kullanırım, alışınca botla bile sorun olmuyor. Ama ses çıkarması çok kötü, yeni aldığım ayakkabıdan ses çıkarsa eğer ayakkabıdan soğuyorum bir anda. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Birde ayakkabı tabanı ıslanınca debriyajdan çekerken ses çıkaran ayakkabılar var, genellikle kauçuk tabanlılar yapıyor sanırım. Benim en sinir olduğum olay budur, onun dışında terlik harici her türlü kullanırım, alışınca botla bile sorun olmuyor. Ama ses çıkarması çok kötü, yeni aldığım ayakkabıdan ses çıkarsa eğer ayakkabıdan soğuyorum bir anda. BEn sıcak havayı ayaklara çevirim bir an önce kurutmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Köksal 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 terlik başta sıkıntı çıkarsa da sonradan alışılabiliyor... ama topuk kısmının yere takılma riski her zaman var... botla kullanmak benzinli araçlarda gazı hissedememeye neden oluyor... dizellerde motor sesi sağ olsun Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Geçmiş olsun kardeşim. Sağol Murat Hocam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts