İçeriğe Yönlendir

Bügün Lastik Alsanız Tercihiniz Ne Olurdu?

Ahmet Gül

Hangi Lastik?  

112 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ahmet Gül

hocam bu mevsimde niye yaz lastiği ?

Yazın zam gelir kesin ucuzken alayım :) 16 titanium janta geçtim de lastiğim yok

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Yillardir yaz lastiginde Dunlop SP Fast Responce kullaniyorum.... Kis lastiklerim de Dunlop... Daha iyi bir lastik kullanmadim simdiye kadar :)

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Her türlü goodyear diyorum...

+1500 ;) Abi anlıyosun bu işten :D

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Senede 50 bin km yol yapıyorum. Bizim burası kış memleketi ve çevremiz dağlık. Ağır kış şartlarına maruz kalıyoruz. Senenin 6 ayı aracımda sürekli kış lastiği vardır.

Bir takım lastik en fazla iki sezon dayanıyor. O nedenle sık sık lastik alırım.

Kendim bir çok lastikle yaz/kış kullanım tecrübesi yaşadım. Çevremde de yine bu konulara duyarlı pek çok kullanıcı var. Sürekli konuşuyoruz.

Ağır kar/buz şartlarında Good Year UG serisi lastikler biraz öne çıksa da, ıslak zemin ve kuru zemin performanslarıyla birlikte optimum başarı da Continental hepsinden iyi. Her ne kadar TS 830 kullanıyor olsam da, okuduğum test sonuçlarına göre TS 850'de bir önceki 830 modelinin başarısını daha ileri götürdüğünü düşündüğüm Continental TS 850'yi hepsinin önüne koyuyorum.

Yaz lastiği konusunda da, yol tutuş ve frenlemede Conti'den çok memnunum. Tek sorunu çabuk aşınması. Bu biraz da yol tutuş/fren performansını iyileştirmek için kullanılan karışımın etkisiyle oluyor. Lastik görevini iyi yapsın da, diğerlerinden 10 bin km az yapsa da sorun değil diyenler için Conti iyi bir seçim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

senelerdir michelin,hangi araçı alırsam alayım hemen michelin taktırırım.Güven veriyor bana(psikolojikte olabilir ;) )

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

hepsiburada'dan sorunsuz alanlar oldu, fiyat uygunsa alınabilir.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yaz Lastiğinde Yokohama-Nokian Kışlik lastikte uygun fiyat olmasinin yaninda sunduğu performans bakimindan Petlas Snowmaster...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...