İçeriğe Yönlendir

Bügün Lastik Alsanız Tercihiniz Ne Olurdu?

Ahmet Gül

Hangi Lastik?  

112 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ahmet Gül

Forumda hepimizin önerdiği belki de yüzlerce lastik markası- modeli mevcut. Karar verme aşamasında konuların hepsini okuyup net bir karara varmak zor olabiliyor. Bu ihtiyacı karşılayacak bir anketin daha olgun fikirler verebileceğini düşündüm. Umarım faydalı olur.

Not: Arama yaptım ama böyle bir anket bulamadım, vardı ise kusuruma bakmayın.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Oy kullanan arkadaşlar çok kısa olarak nedenini yazarlarsa, ihtiyacı olan arkadaşlara daha faydalı olur. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Kış lastiğinde birçok marka denedm,hemen hepsi aynıydı,petlas diğerlerinden daha ucuz ve her türlü zeminde diğerlerinden eksiği yok hatta karlı zeminde fazlası vardır.

Yaz lastiğinde ise şimdiye kadar kullandığım hem yumuşak, sessiz ve yol tutuşu iyi olan lastık yoko. c drive oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Kış lastiği olarak Conti tercih ederim. Benim kullandıklarım Conti F/P olarak bence bir numara. Ha arabam BMW F10 olur o zaman yapıştırrım Pirelli SottoZero'yu. Yazlık olarak da henüz sıfır lastik tecrübem yok ama Hankook almayacağım kesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Michelin Energy Saver sessiz yol tutuşu ve frenlemede iyi geliyor bana göre.

kış lastiğim hiç olmadı ama olursada yine Michelin

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Yazlık lastiklerde benim favorilerim Good Year F1 Asymetric 2 ve Michelin Pilot Sport 3 yok.Bunlar güzel lastikler.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Yazlık lastiklerde benim favorilerim Good Year F1 Asymetric 2 ve Michelin Pilot Sport 3 yok.Bunlar güzel lastikler.

Önerileriniz üzerine ankete bahsettiğiniz lastikleri eklemek istedim ama düzenle butonu kaybolmuş :( Bir yolu varsa bildiğiniz ekleyelim derim

Yorum bağlantısı
Fikret Karaca

Yazlık lastikte konfor, yumuşaklık, sessizliğinin yanında frenlemesi kısalığı ile birlikte yakıt tasarrufundan dolayı michelin primaciy hp model kullanıyorum çok memnunun.

Kışlık lastikte ise Petlas snowmaster 651 modelininde diğer markaların karşıladığı değerleri yerine getirdiğini düşünüyorum. O halde fazla para ödemeye gerek yok.

Bu benim kanaatim tabi ki

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Yetiş Petlas yolda bırakmaz kışlık yazlık farketmez yerli malı yurdun malı.

Yorum bağlantısı

Yaklaşık 120 yıllık tecrübesiyle, Avrupanın en sessiz lastiği olmasıyla, buz üzerindeki dünya rekorunu elinde bulundurmasıyla, bir tane olumsuz yorum duyulmamasıyla, Finli üretici( kış şartlarının ağırlığı) olmasıyla ve kışlıklarını kullanmış olmamla tabi ki lastiğin kralı bence Nokian.

Yorum bağlantısı
Hasan Kerik

Yazlıkta herzaman ContiPremium COntact serisi tercihim. Kışlıkta benim aracın ölçülerinde (215x60x17) fiyat/performansta en iyi gördüğüm Yokohama.

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Kışlık Nokian, yazlık Michelin. Lakin bundan sonra yerli olması sebebiyle tercihim Petlas olacak.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

semperit speed grip 2 yok listede :seytan:

O ne Çağlar Abi heç duymadım Papua Yeni Gine malı mı :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Karda hepsini döven bir model, yalnız distribütörü zayıf, satış noktaları bile çok az, stokta yok :( maalesef

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Karda hepsini döven bir model, yalnız distribütörü zayıf, satış noktaları bile çok az, stokta yok :( maalesef

Saplar diyosun yani :) Ekleyelim de ben anlamadım bu işi anketi düzenleyemiyorum :(

Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez

AcDelco neymiş be abi :D benimkide AcDelco şeytan kulağına kurşun arabayı aldığımda üstündeydi 2 yıl oldu tık yok :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

an itibarı ile, ne bulursanız O, stok mtok kalmadı, nerdeyse 1 sene öncesinden bu günü göremedi lastik üretenler, eski tas eski hamam derler bizim buralarda

Yorum bağlantısı
Mehmet Volkan Gündüz

yazlık mıchelın kışlık petlas kullanıyorum ve memnunum. aracım yola sağlam basıyor.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Arkadaşlar bu hafta içinde lastik almayı düşünüyorum. Anket sonuçlarına göre Yokohama C Drive 2 baskın çıktı. Araştırdım sahiden de övgüyü hak eden bir lastik. Almak yönünde karar vermiştim ki Kastamonu'da bayisi yok internetten de mecbur kalmadıkça almak istemiyorum. Güvenliğimi tehlikeye atmamak şartıyla konfor olmazsa olmazım. Sessiz olsun, kafa ütülemesin, çukurlardan hız kesicilerden geçerken gürültüyü absorbe etsin. Varsın ömrü kısa olsun. Yarın muhtemelen almış olacağım, son yorumlarınızı alabilirsem mutlu olurum. Lütfen yorumlarınızı, yollarının neredeyse tamamı mucur asfalt olan güzel yöreme uygun olacak lastik için yapınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...