İçeriğe Yönlendir

Lastigim Yarıldı

Yusuf Davaz

Recommended Posts

Sani Gerşon

2 adet Toyo marka 205/50/17 kış lastigi aldım. 400 TL ye mal oldu bana. bu lastikleri öne öndeki geçen sene alınmış lastikleride arkalara takdık. yanlız araçta bir titreme felan yok ama direksyon simidi hafif saga dogru dönmüş. rot ayarımı kaymış olabilir mi yoksa başka bir şeymi var ?. ön lastikte bir yarık vs söz konusu deildi ama arka lastik ön kadar şanslı deildi. inş ilerleyen zamanlarda yürüyen aksamlarda başka sorunlara yol açmaz. . Allah bizi belediyelerin açıpta kapatma gereksinimi duymadıgı çukurlara düşmekten korusun.

Rot ayarınız bozulmuş.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun..Bu cadde tam olarak nerede ? Bilgimiz olsun da dikkat edelim..Yaza kadar kapatmazlar burayı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz

Geçmiş olsun..Bu cadde tam olarak nerede ? Bilgimiz olsun da dikkat edelim..Yaza kadar kapatmazlar burayı :)

Keçiören- Aktepe mah. aktepe otobüs duragını bir arkası. kör bir noktada çukur. bugun yine geçtim halen aynı şekilde duruyor. kimbilir daha kaç kişinin malına zarar gelecek çukur kapatılana kadar. mahalle halkındada işi yok. madem böyle bir çukur var ya başka bir malzeme ile doldurun yada bir işaret felan koyunki millet bilsin. bizim sokakda vardı böyle bir çukur ilk bi kaç gün duba koydum belli olsun die. baktım geçişi engelliyor iş dönüşü 1 çuval çakıl aldım gelirken ardiyeden çukuru doldurdum. herkes bilinçli olsa evinin önündeki boşlukları doldursa hiçbir sorun olmaz .

Rot ayarınız bozulmuş.

peki rot ayarının aciliyeti varmı neye etki eder genelde. çünkü gidişatta bir sorun göremedim direksyon kayması haricinde

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Keçiören- Aktepe mah. aktepe otobüs duragını bir arkası. kör bir noktada çukur. bugun yine geçtim halen aynı şekilde duruyor. kimbilir daha kaç kişinin malına zarar gelecek çukur kapatılana kadar. mahalle halkındada işi yok. madem böyle bir çukur var ya başka bir malzeme ile doldurun yada bir işaret felan koyunki millet bilsin. bizim sokakda vardı böyle bir çukur ilk bi kaç gün duba koydum belli olsun die. baktım geçişi engelliyor iş dönüşü 1 çuval çakıl aldım gelirken ardiyeden çukuru doldurdum. herkes bilinçli olsa evinin önündeki boşlukları doldursa hiçbir sorun olmaz .

peki rot ayarının aciliyeti varmı neye etki eder genelde. çünkü gidişatta bir sorun göremedim direksyon kayması haricinde

Belli bir yöne direksiyon turunuz azalır. Yol tutuşa da etki edebilir.

Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz

Belli bir yöne direksiyon turunuz azalır. Yol tutuşa da etki edebilir.

teşekkür ederim. şimdilik böyle bir sorun yok. ama ayar bozulduysa ilerde illaki bi yerden bişiler kendini belli eder. günlük ort 70 km yapıyorum zaten. yakın zmanda çıkar ortaya

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

teşekkür ederim. şimdilik böyle bir sorun yok. ama ayar bozulduysa ilerde illaki bi yerden bişiler kendini belli eder. günlük ort 70 km yapıyorum zaten. yakın zmanda çıkar ortaya

Niye rot ayarı yaptırmak istemiyorsunuz ki? 30-40tl bir şey?

Direksiyon da acayip yumuşuyor sonrasında.

Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz

Niye rot ayarı yaptırmak istemiyorsunuz ki? 30-40tl bir şey?

Direksiyon da acayip yumuşuyor sonrasında.

yaptırmayacagım demiyorum. sorun bi belli olmaya başlasın ondan sonra. sadece direksyon sola kayık 1. 1.5 cm kadar. titreme çekme ve sertleşme gibi bir sorun yok şuanda. o yüzden. önümüzdeki hafta ustanım yanınana gidecem. o zman ön takımı bi gözden geçirtirim .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...