İçeriğe Yönlendir

Yakıt Seçimi - Lpg

Gökhan Bora Yıldız

Recommended Posts

Akaryakıttaki düşüş piyasayıda canlandırıyor,en basiti meyve ve sebzelerdeki fiyat düşüşleri oldukça vatandaş olarak seviniyorum,inşallah bu olumlu süreç devam eder.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Abi bir Galon 3.78 litre yani bunlar 3.78litre benzinim fiyatları.

En ucuzunun litresi 1.77tlye geliyor abi :)

Digeri 1.95 tl

En kaliteliside 2.13tl civarında litresi :) burda indirim oldu bayagı Turkiyeye gelmedi sanırım...

Dizel araba az oldugu icin belirli benzinliklerde mazot satılıyormus.Ben daha mazot satana denk gelmedim bu benim evimin yakınlarında hergun gecip goruyorum.Mazot denk gelirse koyarım :)

Vay be demek mazot yok denecek kadar az. Bu adamların jeneratörleri felanda benzinlidir :) Bilgiler için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

pazartesi günü Fullden aldım 27 litre 1.89 dan sitesinde hala 1.89 görünüyor fakat full un gazından şüpheliyim aygaz yada po kadar yok yapabilicekmiyim bilmiyorum

full den lpg alan varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim daha 95 km yol yapabildim depom bitmedi

Yorum bağlantısı

Düşüşün çok uzun süreli olacağını beklemiyordum. Ülkemizdeki benzin fiyatı sanırım bu gidişle 4'ün altına inmez,5'in üstüne de çıkmaz. Bayrama kadar ikinci bir zam daha bekliyorum ben.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bugün Yol Bilgisayım 3km. daha gidersin dediğinden SHEEL GTL ile 52lt. yakıt aldım, 3lt. kalmış içinde :)

199.50tl'de tabanca attı, 200'e tamamla dedim :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Amerikada ucuzluyor Turkiyede artıyor anlamıs degilim...

Bizde ucuzlamaz. Bedavaya gelse bile satacakarı para belli. Esnaf mantığı. Çok gidiyorsa fiyatı yükselt, tepki varsa biraz düşür..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

benzine bugunden itibaren gelen 12 krş'luk zam bir kaç güne kadar mazot fiyatlarınada yansır diye düşünüyorum....

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Full'den mesaj geldi mazota zam diye ama hiç bir haber sitesi vermiyor?

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

az önce okudum.

Motorinin fiyatına yüzde 3,06 oranında zam yapıldı.

Bu zamla birlikte motorinin litre fiyatı 11 kuruş artmış oldu.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Öpüldünüz. :)

Full'den mesaj geldi mazota zam diye ama hiç bir haber sitesi vermiyor?

Neden bahsetsinler ki, sabahtan berş saba tümerin mayolu resimleri var,

zamdan bahsedip kerizi uyandırmasınlar dimi. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Öpüldünüz. :)

Neden bahsetsinler ki, sabahtan berş saba tümerin mayolu resimleri var,

zamdan bahsedip kerizi uyandırmasınlar dimi. ;)

Full'den 3.24'ten aldım. Depoyu full ledim :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Dizel berbat, araba gitmiyor dolayısı ile daha çok gaza basıyorum daha çabuk bitiyor bir anlamı yok, birde bol bol siyah duman oluyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Dizel berbat, araba gitmiyor dolayısı ile daha çok gaza basıyorum daha çabuk bitiyor bir anlamı yok, birde bol bol siyah duman oluyor.

Diğer yakıtlara göre siyah duman atıyorsa o yakıttan arabanıza 1 litre bile almayın.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benim arabamda hiç böyle bir şey yok?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sani Gerşon

Ben Full den memnunum.

Geçen 5 kişiydik arabada, yokuşlarda zorlandı. Tamam klima açıktı ama hep mi vites düşürülür, çözemedim.

Gerçi clio'da kesinlikle bu durum yoktu, dandik 2bin devir altı :nea:

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Ben 1,78 den aldım.

Hemşerim nerede o kadar ucuz gaz K.Maraşa gelince oradan alalım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...