Özdemir Erten 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 valla bencede deneyin zira ortalam 40 lt lik depoda bizden her seferinde 15-20 lira gibi daha az ödüyorsunuz bu riske girmeye değer. birde kuyrukta bekleyen araçların niteliği de önemli. kuş sürüsü gibiyse kuyruk (tofaş) vazgeçilebilir. taksicilerin büyük kısmı oradan alıyor diye biliyorum ki artık ankarada şahin doğan tarzı taksi sayısı gittikçe azaldı.orta sınıf araçlar çoğunluktadır diye düşünüyorum.dediğiniz gibi sizlere oranla bir depoda azımsanamayacak bir fark çıkıyor ortaya.yolum düşünce alayım en iyisi merakımı gidermiş olurum. Yorum bağlantısı
Ali Emre Öksüz 8 Ekim 2009 Paylaş 8 Ekim 2009 Bizede 2 yıl önce Romanoyu taktırdığımızda Shell, Milangaz, Habaş (bir firma daha vardı hatırlayamadım) haricinde hiçbiryerden almayın kesinlikle dediler. Hatta bende Aygazı sorduğumda önceleri çok iyiydi şimdi bozdu demişlerdi. Uzun süredir K.Maraştayım Ankaraya varır varmaz o Milangazdaki kuyruğa gircem. Ama 1 ay sonra geldiğimde hala o fiyattan mı satacaklar gazı. Uzun süreli değildir bence gelene kadar biter kampanya şanssızlığımdan. Şuan için aklı keden yakıtı Shellden alıyorum :lol: Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 2/3 ay öncesine kadar bende aygaz euro + lpg kullanıyordum. Katkılı olduğundan filitreleri kirletiyor arkasından başka arızalar yaptığını internetten kulaktan duyma öğrendik. Bu cumartesi lpg servisindeydim Bir araçın filitresi değişirken özellikle bekledim. Çıkan filitre geçekten yağlı idi. Orada diğer ustalara ayrı ayrı gösterdim kullanılan gazı söylemeden euro lpg gazı bozduktan sonra hep böyle filitreler çıkıyor. aracın sahibi sürekli euro + lpg kullandığını söyledi. Dahası bu filitre 9 bin km değişti. Oysa bu filitreyi 30 bin de değiştirdiklerini söyledi. Bende telefonla resimledim diğerleri Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 Milangaz iyidir. Sabaha karşı 4-5 gibi boş oluyor istasyonlar. Yorum bağlantısı
Özgür Temiz 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 genelde total gaz kullaniyorum milangaz da fena degil shell gazz da iyi sayilir bunlari yaklasik 1000 km kullandim bi sorun yasamadim aygaz euro kullandim araba isik yakti lpgcim de demisti ondan alma diye ama bi deneyeyim di ye aldim memnum kalmadim ama performans olarak aygazin yakisi daha fazla gib geldi bana ben yinede aygaz tavsiye etmem euro Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 ipragaz shell ve aygaz euro lpg ve lpg+ denedim. hiç birinde arıza lambası yanmadı ama aygazın menzili diğerleine kısa. çekişi psikolojik mi bilmiyom ama iyi idi. shelin menzili ve çekişi güzel ipragazın çekişi biraz tırt ama menzili normal Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 genelde total gaz kullaniyorum milangaz da fena degil shell gazz da iyi sayilir bunlari yaklasik 1000 km kullandim bi sorun yasamadim aygaz euro kullandim araba isik yakti lpgcim de demisti ondan alma diye ama bi deneyeyim di ye aldim memnum kalmadim ama performans olarak aygazin yakisi daha fazla gib geldi bana ben yinede aygaz tavsiye etmem euro Özgür Bey.. noktalama işaretlerini kullanmadığığınız için, okumakta zorlanıldığı yönünde şikayet aldım... Daha dikkatli yazın ve noktalama işaretlerini kullanın lütfen... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 valla bencede deneyin zira ortalam 40 lt lik depoda bizden her seferinde 15-20 lira gibi daha az ödüyorsunuz bu riske girmeye değer. birde kuyrukta bekleyen araçların niteliği de önemli. kuş sürüsü gibiyse kuyruk (tofaş) vazgeçilebilir. onlarda var tabi ama bmw'lerde, var son model araçlarda, ben yaklaşık 2 aydır alıyorum bi sorun yaşamadım. şu gazı denemeyi çok istiyorum ama bir yandan da tırsıyorum.herhangi bir sorun yaşamaktan.ama kullanan o kadar çok kişi varki.olsa onlarda da olurdu diye kendimi kandırmaya çalışıyorum. deneyin deneyin bence tavsiyemdir,sadece aktaşda degil,ostimde'de var, ayrıca cumartesi kırıkkale'den geçtim orada'da milangaz 1.30'du kayseride'de milangaz 1.60'dı normalde kayseride diger istasyonlar 1.74 tl.... Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r Atay 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 ya banada lpg kitini uygulayan firma ve usta özellikle aygazı tavsiye etmişti ve 15000 km yol yaptım lpg ile ve 14900 ü aygazdır nedensede hiç denemedim diğer gazları menzilinin düşük oluğuda yine burda öğrendim en iyisi bi değişiklik yapıp diğer gazlarıda deniyim (lpg den nefret ediyorum ) Yorum bağlantısı
Özgür Temiz 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 (düzenlendi) Özgür Bey.. noktalama işaretlerini kullanmadığığınız için, okumakta zorlanıldığı yönünde şikayet aldım... Daha dikkatli yazın ve noktalama işaretlerini kullanın lütfen... mehmet bey bilgisayarimda turkce harfler olmadigindan dolayi yazim ve noktalama biraz farkli olabiliyor elimde olmayan nedenlerden dolayi yani 18 Ekim 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 lpgli araçlar için.. aracınıza ne marka lpg gaz alıyorsunuz.. ve hangi markayı tavsiye edersiniz süreklilik hangi marka ..? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Ben uzun zamandır Shellden alıyorum.Şimdiye kadar sorun yaşamadım.Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Ben uzun zamandır Shellden alıyorum.Şimdiye kadar sorun yaşamadım.Tavsiye ederim. shell gaz pahalı değilmi ben sürekli milan gazdan alıyorum.. bikere mecbur kaldım bp den aldım araba teklemeye başladı ve artık milan gazdan başkası asla Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Shell pahalı olabilir ama gerçekten iyi gaz.Temiz ve kokusuz.Ben bp den aldığımda anormal koku hissetmiştim.Size kısaca tavsiyem şu olur katkılı gaz almayın da ne alırsanız alın. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Çok mecbur kalmazsam; Forever Aygaz Euro LPG BRC ve LAvato servisleri kesinlikle katkılı (Aygaz) kullanmayın dediler.. Shell kullanıyorum memnunum.. Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 BRC ve LAvato servisleri kesinlikle katkılı (Aygaz) kullanmayın dediler.. Shell kullanıyorum memnunum.. Abi banada bugün BRC servisindeki yetkili kişi opet tavsiye etti, opetlerde de aygaz euro lpg + var, katkılı gazlar ilk başlarda problemliydi şimdi düzelttiller dedi ama ben shell'den almaya devam edecem Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Aygaz Ankara'da 1.93 oldu, heralde "en pahalı biz olacağız" derdindeler. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 aygaz zaten her zaman en pahalıdır. Aygaz Ankara'da 1.93 oldu, heralde "en pahalı biz olacağız" derdindeler. Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 (düzenlendi) Aygaz Ankara'da 1.93 oldu, heralde "en pahalı biz olacağız" derdindeler. Kayseride 2-3 haftadır 2.03 TL. siz yine iyisiniz diyodumki bu mesajı yazdığım gün 2.09 olmuş 5 Şubat 2010 tarihinde Mehmet Turnac?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Bizim buralarda 1.60 TL 1,64 TL ve yükselerek gidiyor. Yorum bağlantısı
Ufuk Süleyman Nakış 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 bp ve shell aynı gazı kullandıklarını söyledi bp istasyonundaki görevli Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 bp ve shell aynı gazı kullandıklarını söyledi bp istasyonundaki görevli Ben de katkılı gazda problem yaşadım. Araba düşük devirden tekrar gaz verdiğimde vuruntu yapıyordu. Önceleri bana Euro lpg+ tavsiye eden ustam şikaylerin arttığını ve katkısız gaz kullanmamı söyledi. İpragaz ve shell'i tavsiye ediyorlar. Şimdilik Shell kullandım problem yok. Bir de İpragazı deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 BRC servisinde katkılı aygaz kullanmamam konusunda uyardılar, bana en yakın shell olduğu için oradan alıyorum genelde ancak milangaz bulunca kaçırmam, milangazın performansı belki tartışılır ama menzili gerçekten de en fazla, kullandım bariz fark ortada ki benim için önemli olan da bu. Az yakıp çok kaçanlar sizlerin olsun, herkese hayırlı akşamlar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts