Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Sunroof bununla açılıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 Değişik bir sistem , koreliler işte Enteresan . 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Değişik bir sistem , koreliler işte Enteresan . Şaka bir yana Focus'ta sunroof vardı ama gereklilik olduğunda manuel olarak açacak bir sistem varmıydı bilmiyorum. Böyle bir Z çubuk yoktu onu iyi biliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 Şaka bir yana Focus'ta sunroof vardı ama gereklilik olduğunda manuel olarak açacak bir sistem varmıydı bilmiyorum. Böyle bir Z çubuk yoktu onu iyi biliyorum. Benim focus'ta yoktu . Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Bunlar da kirli ama gündüz resimleri Dip tırnak temizleyince detaylı resim göndereceğim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 motorda arıza olursa, plastik kapağı açınca mekanik kapama için alyen anahtar yeterli focusta ama takım çantasında yoktu, ford saalam bozulmaz demiş olmalı 2012 focus/volvo/kia ne kadar da benziyorlar, en azından havaları aynı gibi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 (düzenlendi) motorda arıza olursa, plastik kapağı açınca mekanik kapama için alyen anahtar yeterli focusta ama takım çantasında yoktu, ford saalam bozulmaz demiş olmalı 2012 focus/volvo/kia ne kadar da benziyorlar, en azından havaları aynı gibi Abi hakikaten şaşırıyorum bazı şeylere. Focusu sıfır aldığımda trafik seti 60 tl paspas şu kadartl diye ayrı bir opsiyonmuş gibi davranıyorlardı. Bunun bagajında trafik seti, yangın tüpü, koruma filesi gibi birçok işe yarayan ürün var. Tamam benden önceki sahibi alıp bırakmıştır diyebilirsiniz ama Showroom daki araçlarda da var bunlar. 13 Aralık 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 Kia showroom u gezmiş olmalısın, her bayide aşağı yukarı aynı ilgi dikkat çekiyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Kia showroom u gezmiş olmalısın, her bayide aşağı yukarı aynı ilgi dikkat çekiyor Ford hariç. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 Belki 20 yıllık Rus malı Bemepok marka 8 hp deniz motoru getirmişti biri. Motorun yanında tün anahtarlar, karbüratör tamir takımı, yedek kapak contaları ve bilimum malzeme verilmiş. İlk gördüğüm döküm bloklu kıçtan takma deniz motoruydu. Şimdilerde yok piyasada sanırım battılar. Hem evladiyelik motor yapar hemde 15 yıllık yedek parçayı verirsen batarsın tabi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Bize koymayı unutmuşlar o çubuğu Kullanım klavuzu kitapçığına bakın. murat abi öne kare plaka yaptır Mantıklı. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Hatmettim o kitabı, ııh yok.. Ben gidip Tek-Kar'a şarlasam mı Ayhan Bey'e şarlayın bence. Lazım olursa çağırın beni ben gelir açarım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Arzu Hanım'a şarlasam... Teşekkürler Hanım hanıma şarlarsa ortalık karışır. Ama bir bayan bir beye şarlarsa dediği hemen olur. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 (düzenlendi) Maşallah abim, hayırlı olsun. Bu daha teknoloji bir araba ve mantıklı bir takas olmuş. S-Max türkiye şartlarına çok uygun değil galiba. 13 Aralık 2012 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 Maşallah abim, hayırlı olsun. Bu daha teknoloji bir araba ve mantıklı bir takas olmuş. S-Max türkiye şartlarına çok uygun değil galiba. Aslında ondan değil de ilk aldığımda da söylemiştim biraz hor kullanılmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 S-max, Türkiye yollarının arabası, hatta birçok 4x4 ten de öte. Ancak imajı yok 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 S-max, Türkiye yollarının arabası, hatta birçok 4x4 ten de öte. Ancak imajı yok Amblem hatası. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 S-max, Türkiye yollarının arabası, hatta birçok 4x4 ten de öte. Ancak imajı yok Amblem hatası. Bırakın yedi kişilik arabaları Türkiye daha yeni yeni SUV arabalara geçiyor sayılır. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 Anladın sen onu. Yapma abi kastettiğim tamamen farklı. Erkekler karşılarında bir bayan sinirlendiğinde daha çabuk yumuşar ve gereğini yaparlar anlamında söyledim. Art niyet kesinlikle ama kesinlikle yoktu. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 Ceed EPA 99 Olacak dedik ama olamadı. Vakit problemi yüzünden. Bende eski plakam olan EPA 02 yi aldım. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts