Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız, belasız ve arızasız binmek nasip olsun. :nazar: Hayırlı olsun,Murat abi..sw tercih etmekle iyi yapmışsın iyi günlerde kazasız,belasız kullan.. Çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı olsun Murat abi, Allah kaza bela vermesin. Ağız tadıyla bin inşallah Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Enjektörlerin tanesi 1154 + kdv İşin açıkçası enjektör sorunu olursa onu karşılayamam. Murat hayırlı olsun, bu sebep bile değiştirmeye yeter de artar. Artık devir hesap devri. Kazasız günler de kullan. Daha sonraki günlerde yorumlarını ve izlenimlerini bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Allah kaza bela vermesin, güle güle bin abi 1 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 hayırlı olsun. Bu yeni ceed lerde benim hoşuma gidiyor. Ama araçdan inip guzuma bakınca yok ya diyorum benim guzum başka Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 yağmurlar başladığından beri istanbul trafiğine hiç girdiniz mi diğer markalarda 5.5 Lt ler civarı geziniyor.örnek peugeot Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Murat hayırlı olsun, bu sebep bile değiştirmeye yeter de artar. Artık devir hesap devri. Kazasız günler de kullan. Daha sonraki günlerde yorumlarını ve izlenimlerini bekliyoruz. Abi bu takas benim için daha ekonomik oldu buna emin ol. Buradan paylaşırım. Abi çok iyi tercih olmuş güle güle kullan.... :nazar: ben 407 manuel sw ile 7.5 8 yakıyorum tüketim de otmatiğe göre iyi..... tam otomatik şanzumanı hep merak etmişimdir dizelde tepki nasıl ? Şimdi bende daha alışma devresindeyim ama bana göre yeterli çünkü öyle kalktığım gibi 8 sn de 100 km ye çıksın beklentim yok. Fakat vites geçişleri belli bile olmuyor o çok güzel bir olay. diğer markalarda 5.5 Lt ler civarı geziniyor.örnek peugeot Tam otomatik şanzumanlı bir araçta o verileri yakalamak zor. Dün benim girdiğim trafiğe peugeot'un robot şanzumanı ile girelim. Eğer 5,5 yaksın ben hemen peugeot robot şanzuman alacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 (düzenlendi) Güzel araç, beğenmezsen crv kapıda abi o crv yi satamzsın sen mındar oldu o mındar ben zamanında ver dedim vermedin şimdi satamıyacan o aracı Ersel, bence de malum ekip yemeği hak etti... Bu kadar derim Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Başım üstüne abi. bende yancı olarak ekibe dahil olabilirmiyim abi hayırlı uğurlu olsun benimde çok beğendiğim bir araç biliyorsun. benim araçlada kafa kafaya takas edecek bir adam bulalımda bende alayım bundan bir tane allah kaza bela vermez inşallah. 11 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Bizim arkadaş 3 gün önce 2011 model 21000 km.de aldı. Aynı şekilde station otomatik vites dopdolu araba. 1.6 crdi 128 bg. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Abi hayırlı uğurlu olsun. Güle güle bin. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı olsun Ersel güle güle kullan, Dizel kullanmaya alışkın biri için çok sessiz ve konforlu hele hele Ford dizeller ile kıyaslanırsa mis(benim gibi benzinli araba düşkünü için ise çok sesli idi) Ben yaklaşık 4-5 ay kullandım hb olanını, şehir içinde 8 lt. ortalama ile geziyordum. Şanzumanı ise anca kullanan bilir viteslerin değiştiğini hiç farkettirmeden 4. vitese kadar geliyordu. Yanlış hatırlamıyor isem 2010 çıkışlılar 115hp 2011 çıkışlılar 128hp, benimki 2011 model olmasına rağmen 2010 çıkışlı olduğundan 115hp idi. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı olsun abi sen uygun görmüşsen içinede sindirmişsen bizede buraya bir nazarlık koymak düşer... Allah kaza bela vermesin abi... Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Vaay, Muradım, hayırlı olsun, kazasız, belasız, cezasız inşallah kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun.Bizim arkadaş 3 gün önce 2011 model 21000 km.de aldı. Aynı şekilde station otomatik vites dopdolu araba. 1.6 crdi 128 bg. 41.250tl 1 Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 hayırlı olsun kazasız cezasız günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 abi o crv yi satamzsın sen mındar oldu o mındar ben zamanında ver dedim vermedin şimdi satamıyacan o aracı bende yancı olarak ekibe dahil olabilirmiyim abi hayırlı uğurlu olsun benimde çok beğendiğim bir araç biliyorsun. benim araçlada kafa kafaya takas edecek bir adam bulalımda bende alayım bundan bir tane allah kaza bela vermez inşallah. Araştırıyorum bulunca haber vereceğim. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim arkadaş 3 gün önce 2011 model 21000 km.de aldı. Aynı şekilde station otomatik vites dopdolu araba. 1.6 crdi 128 bg. Sağolasın Allah razı olsun Hüseyin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Maşallah kardeş, kazasız belasız kullanman dileği ile..... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.1 hafta önce hb sıfır ve full olanını kullandım gerçekten mükemmeldi.vites geçişleri ataklığı ve iç kokpit plastik kalitesi direksiyonu vs.ilk aklıma gelen takas için kia bayine uğramaktı ertesi gün.lakin akşam nette full fiyatını görünce bu kampanya bizi aşar dedim.60küsür bine geliyor. Çok teşekkür ederim. 47500 e boş dedikleri ama bir çok araçtan daha dolu manuel vitesi var. Otomatiği de 52000 tl. Abi hayırlı uğurlu olsun. Güle güle bin. Sağolasın Mehmet Hocam. Hayırlı olsun Ersel güle güle kullan, Dizel kullanmaya alışkın biri için çok sessiz ve konforlu hele hele Ford dizeller ile kıyaslanırsa mis(benim gibi benzinli araba düşkünü için ise çok sesli idi) Ben yaklaşık 4-5 ay kullandım hb olanını, şehir içinde 8 lt. ortalama ile geziyordum. Şanzumanı ise anca kullanan bilir viteslerin değiştiğini hiç farkettirmeden 4. vitese kadar geliyordu. Yanlış hatırlamıyor isem 2010 çıkışlılar 115hp 2011 çıkışlılar 128hp, benimki 2011 model olmasına rağmen 2010 çıkışlı olduğundan 115hp idi. Servis 128 dedi fakat ruhsat 85 kw diyor sanırım 115 beygir. Hayırlı Olsun Sağolasın Hayırlı olsun abi sen uygun görmüşsen içinede sindirmişsen bizede buraya bir nazarlık koymak düşer... Allah kaza bela vermesin abi... Sağol Erkut aslında beğenilmeyecek bir araba değil. Sanırım bu tip arabalara karşı biraz ön yargılıyız. Kullanınca çok keyifli bir araba. Vaay, Muradım, hayırlı olsun, kazasız, belasız, cezasız inşallah kardeşim. Abim sağol allah razı olsun. hayırlı olsun kazasız cezasız günlerde kullanın Çok teşekkür ederim Maşallah kardeş, kazasız belasız kullanman dileği ile..... Sağolasın allah razı olsun abim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 (düzenlendi) Abi yarın Seat İbiza bakacağım. 1.2TSI DSG 37 bin diyorlar. Bir bakacağım. Bende arabayı küçülteceğim. Ceed'e gücümüz yetmiyor. 11 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Abi yarın Seat İbiza bakacağım. 1.2TSI DSG 37 bin diyorlar. Bir bakacağım. Bende arabayı küçülteceğim. Ceed'e gücümüz yetmiyor. Hayırlısı olsun. İkinci el Kia lar ucuz tabi beğenirsen. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı olsun...bence de çok güzel bir tercih olmuş... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlısı olsun. İkinci el Kia lar ucuz tabi beğenirsen. Abi Kia Ceed'i çok beğeniyorum. Ancak benim arabasız kalmamam gerek. Yani al gülüm ver gülüm olacak. O yüzden sıfır bakıyorum. Yoksa aynı paraya Kia Ceed otomatik dizel bulunur 38 bin tl fiyata ama takas olmalı. Sorunsuz olmalı. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Abi Kia Ceed'i çok beğeniyorum. Ancak benim arabasız kalmamam gerek. Yani al gülüm ver gülüm olacak. O yüzden sıfır bakıyorum. Yoksa aynı paraya Kia Ceed otomatik dizel bulunur 38 bin tl fiyata ama takas olmalı. Sorunsuz olmalı. O da bulunur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts