Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Yeni aracın hayırlı olsun Murat Abi güle güle kullan. Hatta bundan sonraki aracın da hayırlı olsun. Al bendende o kadar abi Öncelikle teşekkür ederim. Ama yapmayın böyle benim yerimde siz olsanız ne yapardınız. Abi hayırlı olsun...bu araç benimde hep kafamda,özellikle otomatik ve dizel olması açıkcası beni kendine çekiyor.sayende çevremde bu araçtan var artık ve senden bu araç hakkında artıları,eksileri paylaşmanı istiyeceğim.güle güle kullanın abi Hayırlısı Hakan. İlk izlenimlerim olumlu. Abi hayırlı uğurlu olsun ,Mükemmel seçim + Doğru karar. Sağolasın Yasin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Maşallah , Maşallah Murat'cım kazasız belasız güle güle kullanman dileği ile. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 yağmurlar başladığından beri istanbul trafiğine hiç girdiniz mi Dün baktım . 45 DK neredeyse sabit trafikte 16 lt ye çıktı yakıt . Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Ersel Bey hayırlı olsun. S-max ile bir doku uyuşmazlığı hissediliyordu. Zoraki bir dostluğu bitirmek gibi olmuş. Umarım bu aracınız beklentilerinizi karşılar. Allah kaza, ceza vermesin. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Abi hayrlılı olsun iyi günler de kullan. Ekran da görünen ortalama 12lt/100km değil mi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 hayırlı olsun abi kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin :nazar: Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı olsun! Daha ekonomik olduğu için tamam ama en ekonomik olan taksiye binmekte olabilir. Benim gönlüm kesmedi. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı olsun abi, smax'in görünüşünü beğenmemiştim zaten seninde içine sinmediği belliydi. Ceed ilk günden beri beğendim bir araba benim. SW sanırım bu allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 hayırlı uğurlu olsun abi :nazar: arkadaşımda var ceed pro 128'lik sanırım 4 ileri otomatik çok yakıyor az kaçıyor cinsinden değişik bir araba bu öyle değildir inşallah.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 vitesi kullanmaya alışamamıştır, gaz pedalı alışkanlığı da ister , otomatik arabayı herkes kullanamaz, layığı ile Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Öncelikle teşekkür ederim. Ama yapmayın böyle benim yerimde siz olsanız ne yapardınız. Şaka be abi şaka:D İkimizde takıldık Tabiki iyi yapmışsın... Bi yerden sorun çıkmaya başlayınca zaten arkası gelmiyor vitesi kullanmaya alışamamıştır, gaz pedalı alışkanlığı da ister , otomatik arabayı herkes kullanamaz, layığı ile Çok müşterim geldi o şekilde. Sıfır araba alıpta 500 ila 2,000 km'de Arkadan sağlam yiyen arabalarla... noldu diyincede? Debriyaj alışkanlığı,Frene bastım Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Hayırlı olsun yanlış değilsem 4 ileri bunlar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Debriyaj alışkanlığı,Frene bastım İlk otomatik kullanışımda yanımdaki arkadaşımı 2 defa ön cama sinek gibi yapıştırdım. 3. için ya dayak yiyordum ya da emniyet kemeri takmayı alışkanlık haline getirecekti. Dayak daha bi kaçınımlazdı, zira 190 boyu 110 kilosu ile. Emniyet kemeri taktıramıyorum maalesef kendisine. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Şaka be abi şaka:D İkimizde takıldık Tabiki iyi yapmışsın... Bi yerden sorun çıkmaya başlayınca zaten arkası gelmiyor Çok müşterim geldi o şekilde. Sıfır araba alıpta 500 ila 2,000 km'de Arkadan sağlam yiyen arabalarla... noldu diyincede? Debriyaj alışkanlığı,Frene bastım Vallaha ben sol ayağımı ayaklığa yaslıyorum ve bastırıyorum unutmayım diye. Hayırlı olsun yanlış değilsem 4 ileri bunlar Doğru 4 ileri. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Haydaa, Yine EPA mı oldu? İnşallah 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Aralık 2012 Yazar Paylaş 11 Aralık 2012 Abi hayırlı olsun bu makinenin performansı çok iyi Sağol kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız, belasız ve arızasız binmek nasip olsun. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 :nazar: Hayırlı olsun,Murat abi..sw tercih etmekle iyi yapmışsın iyi günlerde kazasız,belasız kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts