Samet Yarın 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 S-Max bana kıydı. Kesilmeyen siyah duman, aşırı trim sesi,Sadece bu ay yaptığım 600 tl masraf, bel altı boyalı olmasına rağmen hala boya istemesi, 2000 motor ve vergisi 2010 model 2015 e kadar garantili diesel otomatik Kia Ceed ve kafa kafaya takas. Bu durumda S-Max 38500 e satılmış oluyor ki bence süper fiyat. Vallaha bugün eve dönüşte sıkışık trafikte ortalama 7,1 idi. Ama şu an sağlıklı bir ölçüm yapamadım. Eve gelirken depoyu fulledim. 100 km sonra net belli olur. hayırlısı olsun içinize sindiyse sorun yok sonuç ta deger kaybetmediniz kazandınız abi zaten mesajında yazmıssın sen s maxla takas yapmamıssın belkide bitmek üzere olan s max ı elinden çıkartmışssın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Murat abi hayırlı olsun.Bence çok güzel bir takas olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun. Güzel takas olmuş. Muhtemelen çok memnun kalacaksınızdır. Şehiriçinde kullanım için çok küçük olmayan ama s-max'e göre oldukça küçük olan Kia donanım zenginliği ve performansı ile mutlunedecektir. Cerato(eski kasalar) kendilerini Focus'a rakip görürler ve kullanıcıları özellikle sessizliği ile hatta korna seslerinin içerden duyulmaması ile övünürler. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 crdi, otomatik , esp . mis mis 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 (düzenlendi) Herkese çok teşekkür ederim. Beğenenler de beğenmeyenler de sağolsun. Ancak şu anki maddi imkanlarım ile alınabileceklerin en iyisini almaya çalışıyorum. Bizim gibi memur olanlar için garanti önemliymiş bunu farkettim. Süper ötesi ultra bir takas oldu ailenle kazasız belasız keyfini sür, tdci motorda otomatiğin ne demek olduğu hakkında tecrübelerini de paylaş bizimle Sağol abi Tabi ki paylaşırım. Alım aşamasında çok başını ağrıttım hakkını helal et. 10 Aralık 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Abi harikasın ! Alınacak en iyi araçlardan biri bu bence. Hani benim tank satılırsa düşündüğüm araçlarda ilk sırada diyebilirim 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Abi harikasın ! Alınacak en iyi araçlardan biri bu bence. Hani benim tank satılırsa düşündüğüm araçlarda ilk sırada diyebilirim Hayret nasıl oldu da beğendin. Çok sağol Hakan kardeşim. Daha iyisi senin olsun. Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 7 Lt bana biraz fazla gibi geldi.....eğer böyle yakıyorsa rakiplerinin biraz gerisinde bence Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Çok az yakıyor denilecek bir araba değil ama o trafik için 7 lt iyi bir değer. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 7 Lt bana biraz fazla gibi geldi.....eğer böyle yakıyorsa rakiplerinin biraz gerisinde bence yağmurlar başladığından beri istanbul trafiğine hiç girdiniz mi 5 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Herkese cok cok tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayret nasıl oldu da beğendin. Çok sağol Hakan kardeşim. Daha iyisi senin olsun. ABi bu araba beğenilmez mi. ASlında kırmızı olsa bir de yere basık olsa bomba olurdu daa sen ehtiyarsın beceremezsin kullanmayı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun abi,arkadaşım da var hb si trafik de çok rahat bir araç,İphone bile bağlıyorsun orjinal usb girişli bence güzel tercih. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 esp neyse de, OTOMATİK + DİZEL... İstanbul için mükemmel biriliktelik. çok doğru bir karar, bunu kutlayalım Ersel, yer belli biliyorsun 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 125 Ps miydi bunlar? 128 esp neyse de, OTOMATİK + DİZEL... İstanbul için mükemmel biriliktelik. çok doğru bir karar, bunu kutlayalım Ersel, yer belli biliyorsun Bilmem mi. hayırlı olsun Ersel, maşallah göz açıp kapayıncaya dek birini satıp bir diğerini alıyorsun. umarım bu keratada sorun çıkartmaz, güleee güleee binersin... Abi inşallah sorun çıkarmaz ben sevdim arabayı. Bir kaç sene binmek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 En güzelini yapmışsın kardeşim .Ben test sürüşlerine katılmıştım gerçekten çok beğenmiştim.Son zamanlarda çevremdeki arkadaşlar tarafından en çok tercih edilen araba.Çokta memnunlar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun arkadaşıma hatchback aldırmıştım geçen sene bu sene yeni kasasını aldı. Jantlar satılacak mı bu arada, 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun arkadaşıma hatchback aldırmıştım geçen sene bu sene yeni kasasını aldı. Jantlar satılacak mı bu arada, 16" titaniumlar satılabilir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Güzel araç, beğenmezsen crv kapıda 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts