Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Arkadaşlar Mavi Focus un ardından aldığım S-Max ile çıkarttığı ya da çıkarmaya yatkın olduğu sorunlar nedeni ile ayrılmaya karar verdik. Bugün daha önceden bir kaç kez görüştüğüm kişi ile anlaşmaya vararak araçlarımızı takas ettik. Sadece noter masrafına. Yeni aracımız (Muhtemel EPA 99 olacak) Kia Ceed Concept SW 1.6 Crdi Otomatik. Değişen boya yok. 10 Hava Yastığı Dijital klima Sunroof En önemlisi Esp Ve de Tam otomatik Vs vs vs İlk izlenimlerim vites geçişleri çok güzel kesinlikleri hissedilmiyor. Tabiki S-Max kadar geniş ve konforlu değil ama gayet yeterli bir donanım ve iç hacime sahip. Gürültüye gelince Focus la mukayese kabul etmez. Şimdilik gece resimlerini atıyorum. Gündüz resimleri yakında. İdare edin bu resimlerle. Biliyorum gece resimleri çok iyi değil. 13 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Batın Kırat 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Allah nazardan korusun. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 hayırlı olsun abi de S Max e nasıl kıydınız ya,neden değiştirdiniz ,Smax kaça gitti bu üçünü istiyorum :i-ih2: 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun, S-MAX ile kia takası yaptım derseniz adamı taşlarlar yahu Vallaha taşlasınlar. Büyüklere danıştım uygun dediler. Ben de takasladım. Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun...yakıt tüketimi konusunda bilgi verirmisiniz?fabrika verileri ve güncel yakıt tüketimi.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Haydaaa Murat abi hızına yetişilmiyor valla helal olsun. İki taraf içinde hayırlısı olsun güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlısı olsun smax in sende fazla kalmayacağı içime doğmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 (düzenlendi) Kaça denk geldi yani? Ses derken hangisi daha gürültülü focus mu? Normal kasası bi abimde vardı 7 litreden aşşağısını öldürmüyordu, bunda durum ne? 10 Aralık 2012 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 hayırlı olsun abi de S Max e nasıl kıydınız ya,neden değiştirdiniz ,Smax kaça gitti bu üçünü istiyorum :i-ih2: S-Max bana kıydı. Kesilmeyen siyah duman, aşırı trim sesi,Sadece bu ay yaptığım 600 tl masraf, bel altı boyalı olmasına rağmen hala boya istemesi, 2000 motor ve vergisi 2010 model 2015 e kadar garantili diesel otomatik Kia Ceed ve kafa kafaya takas. Bu durumda S-Max 38500 e satılmış oluyor ki bence süper fiyat. Hayırlı uğurlu olsun...yakıt tüketimi konusunda bilgi verirmisiniz?fabrika verileri ve güncel yakıt tüketimi.. Vallaha bugün eve dönüşte sıkışık trafikte ortalama 7,1 idi. Ama şu an sağlıklı bir ölçüm yapamadım. Eve gelirken depoyu fulledim. 100 km sonra net belli olur. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Kaça denk geldi yani? Ses derken hangisi daha gürültülü focus mu? Normal kasası bi abimde vardı 7 litreden aşşağısını öldürmüyordu, bunda durum ne? Focus'un motor sesi daha fazla. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 S-Max bana kıydı. Kesilmeyen siyah duman, aşırı trim sesi,Sadece bu ay yaptığım 600 tl masraf, bel altı boyalı olmasına rağmen hala boya istemesi, 2000 motor ve vergisi 2010 model 2015 e kadar garantili diesel otomatik Kia Ceed ve kafa kafaya takas. Bu durumda S-Max 38500 e satılmış oluyor ki bence süper fiyat. bu şartlarda yapacak birşey kalmamış anlaşılan daha iyi olmuş sizin için.. hayrını görün inşallah Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullan, kazasız, cezasız. Fakat, karşı taraf için mantıklı bir takas olmuş sanki? Enjektörlerin tanesi 1154 + kdv İşin açıkçası enjektör sorunu olursa onu karşılayamam. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun abi, Allah utandırmasın. iyi günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 (düzenlendi) Eski bir Kia sahibi olarak iyi bir seçim derim. Hayırşı olsun Problem olmasa S-Max ile kiyas kabul etmez. 10 Aralık 2012 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı olsun Abi, güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Süper ötesi ultra bir takas oldu ailenle kazasız belasız keyfini sür, tdci motorda otomatiğin ne demek olduğu hakkında tecrübelerini de paylaş bizimle 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Abi valla yetişemiyoruz hızına. Yarın da bunu sattım dersen şaşırmıcam artık Neyse hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde binmen dileğiyle.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Dizel tam otomatik gerisi boş hayırlı uğurlu olsun :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Aralık 2012 Yazar Paylaş 10 Aralık 2012 Eski bir Kia sahibi olarak iyi bir seçim derim. Problem olmasa S-Max ile kiyas kabul etmez. Kesinlikle katılıyorum. V kayışı kopuşu ile başlayan amortisör bilyelerinin dağılması ile devam eden ve kesilmeyen siyah duman. İşte S-Max ten beni soğutan sebepler. Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Hayırlı uğurlu olsun .Bence güzel olmuş.Ne olursa olsun 3 sene kafa rahat çıkacak sıkınlara karşı en azından.Ceed benimde aklımda olan araçlardan ama hb olanı tabiki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts