Fatih Erdoğdu 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 99 glx aracımd orjinali 195-60-15 .pirelli vardı çok sert lastik ve ayrıca içeri çok ses alıyordu.geçen yıl uzun araştırmalarım sonucu michelin aldım ve iyiki almışım. yumuşak lastik ve yol tutuş frenleme bu kadarmı iyi olur. micheln tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 hnagi modeli vardı, aldığınız hangi model? 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 99 glx aracımd orjinali 195-60-15 .pirelli vardı çok sert lastik ve ayrıca içeri çok ses alıyordu.geçen yıl uzun araştırmalarım sonucu michelin aldım ve iyiki almışım. yumuşak lastik ve yol tutuş frenleme bu kadarmı iyi olur. micheln tavsiye ederim. Yumuşak hamurlu lastik ve marka olarak da güzel bir seçim ama bilmenizde fayda var yumuşak hamurlu lastiklerin avantajları Uzun yolda ve virajlarda güzel yol tutuş sağlar lastik sesi çok azdır ve konfor sağlar dezavantajları sert yada süratli düşülen çukurlarda (ki her şehirde bolca var) yumuşak lastiğin balon yapma ihtimali daha sert hamurlu lastiklere göre daha yüksektir. ayrıca yumuşak lastik aşınma bakımından da daha kısa ömür demektir. bu nedenle lastik seçiminde şehir içi yada şehir dışı kullanım fazlalığı, sürekli kullandığınız şehirdeki iklim ve yol koşulları sert yada yumuşak lastik almak yönündeki kararınızı etkilemelidir. Olaya sadece konfor açısından bakmak lastik seçiminde altın parametre değildir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 bu arada ben de sorularımı ve elimdeki lastiklerle işimi hallettim. bu hafta sonu jaws markanın f10 (ford replica) çelik jantını buldum 4*108 bijon ve 205/50/16 bridgestone lastiklerle bugün taktırdım. Jant St200 jantını biraz andırıyor. Bakınca 185/65/15 ile yükseklik olarak ebat değişmedi ama sanki jant büyüyünce çamurluk daha dolu durdu Kışlık lastiklerin uğultusu da başımı şişirmiş bunu farkettim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 bu arada ben de sorularımı ve elimdeki lastiklerle işimi hallettim. bu hafta sonu jaws markanın f10 (ford replica) çelik jantını buldum 4*108 bijon ve 205/50/16 bridgestone lastiklerle bugün taktırdım. Jant St200 jantını biraz andırıyor. Bakınca 185/65/15 ile yükseklik olarak ebat değişmedi ama sanki jant büyüyünce çamurluk daha dolu durdu Kışlık lastiklerin uğultusu da başımı şişirmiş bunu farkettim Foto isteriz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 bu arada ben de sorularımı ve elimdeki lastiklerle işimi hallettim. bu hafta sonu jaws markanın f10 (ford replica) çelik jantını buldum 4*108 bijon ve 205/50/16 bridgestone lastiklerle bugün taktırdım. Jant St200 jantını biraz andırıyor. Bakınca 185/65/15 ile yükseklik olarak ebat değişmedi ama sanki jant büyüyünce çamurluk daha dolu durdu Kışlık lastiklerin uğultusu da başımı şişirmiş bunu farkettim foto şart bakalım nasıl olmuş 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Foto isteriz foto şart bakalım nasıl olmuş iki gündür hasta yatıyprum aracı temizletir temizletmez foto burada kesinlikle michelin evet bencede ama tanıdık ve bildik bir yerden olmalı yoksa michelinlerda malzeme malzeme fiyatlandırılıyorlarmış üretime göre. 150-160 dan başlayıp 220-230 da sonlananlar var. Hepsinin fiyat farkı malum üretim P.R.C' nin de kalite kalite malzeme farkındanmış diye bir bilgi aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 bu arada ben de sorularımı ve elimdeki lastiklerle işimi hallettim. bu hafta sonu jaws markanın f10 (ford replica) çelik jantını buldum 4*108 bijon ve 205/50/16 bridgestone lastiklerle bugün taktırdım. Jant St200 jantını biraz andırıyor. Bakınca 185/65/15 ile yükseklik olarak ebat değişmedi ama sanki jant büyüyünce çamurluk daha dolu durdu Kışlık lastiklerin uğultusu da başımı şişirmiş bunu farkettim O arabanın 0-100 ü 1 saate çıkmıştır şimdi Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 (düzenlendi) O arabanın 0-100 ü 1 saate çıkmıştır şimdi benim baz aldığımbir parametre değil 14 Mart 2013 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Buralara yağmur geliyor, bende de malum hastalık durumlarındayım. şimdilik takılırken liftte çekilmiş fotoları gönderiyorum Bu kışlık lastiklerle eski hali Bu da yeni jantlar ve yazlık lastiklerle hali Yerdeki hali daha da göz dolduruyor. Bu arada 5 bijonlu 17 olanını mk5 mondeoda gördüm bugün... Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 (düzenlendi) Güzel durmuş... teşekkürler... Birde kampana içeriden çok belli olmuyor ama kampanayı siyah renge boyasaydık boyamasaydık meselesi oldu. Sprey boyaya felan yönlenince bizimkiler İşin açıkçası boya kokusuna katlanmak ve zamanla dökülüp çirkin görünmesi ihtimali ürküttü beni bıraktım. Yoksa kaliperleri kırmızı, kampanaları mat siyah yapasım var aslında Ne dersin? 15 Mart 2013 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Çok yakışmış, Çok teşekkürler. Zevk meselesi Dur ben bir düşüneyim bu konuda ama koku yapmaması ve kolay çıkmaması lazım. Benden önce birileri spreyle boyamış sanırım gri renge kalıntılar var... Yorum bağlantısı
Recommended Posts