Erhan Doruk 26 Kasım 2012 Paylaş 26 Kasım 2012 (düzenlendi) Ankarada çok şikayetçiydim, Çankaya ve Mamak'ta durum aynıydı, partiler değişiyor ama hizmet değişmiyordu. Son zamanlarda sağolsun Mamak Belediye'si internetten dahi attığım hiç bir mesajı işlemsiz bırakmadı, yama da olsa gelip yolları düzeltti ama belediye düzelttikçe de birileri gelip tekrar eşti... Şimdi askerlik yaptığım yer oldukça ufak, 8bin nüfuslu yazan ama burada kime sorsam 4bini geçmez denilen bir Pınarhisar'dayım. Çimento fabrikası var ve ilçemizin tek caddesinin uçları da devlet karayolu olduğu için sürekli kamyon geçiyor. Bu durumda dahi, asfaltımız güzel, bir çok sokak yolumuz kaldırım taşı gibi döşeli. Çöplerimiz hiç yığılmıyor. 10 Kasım ve 29 Ekim'de belediyenin de desteğiyle yapılan programları gördüm. Belediye başkanı kimdir bilmem ama kesinlikle memnunum. (Öğrenciler için, saatte bir de olsa ilçe içi otobüs olsa, daha çok memnun kalırım ) Bende Pınarhisar da askerlik yapmıştım. Tek kötü yanı pişmanlık yasasından yararlananların sürekli buraya verilmesiydi. 1 ay önce dağdaki adam, şimdi karşında oturup yemek yiyor vukuat da eksik olmuyordu. Hatta 3-4 senedir askerlik yapanlar bile vardı. Konuya dönersek oturduğum yere Çankaya Belediyesi bakıyor. Yollar kötü çukurlarla dolu. ancak şikayet ettiğinizde 2-3 haftada onarıyorlar. ben artık mail atmaktan sıkıldığım için göndermiyorum. Özellikle Elçi sokak var ancak adı sokak ama birçok caddeden daha çok otobüs,dolmuş ve araç geçiyor. burayı sık kullanıyorum ve daha 40k daki aracımın sol ön amortisöründen ses gelmeye başladı. (Belkide röno olmasındandır) Yolların düzelmesi için, yolu yapanların taşeron firmaların işçileri yerine mühendis gözetiminde olması lazım.Bugün yamanan yer mevsim geçişlerinde tekrar açılıyor. 26 Kasım 2012 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 27 Kasım 2012 Yazar Paylaş 27 Kasım 2012 Bu sabah saat 8'de cep telefonumdan aradılar. Zabıta biriminden birisi evimin önüne kadar geldi, bagajdaki hasarlı lastiğin fotoğraflarını çekti. Başkan'a iletecekmiş. Çukurdan da belediyeye ait Transit ile 3-4 kez geçmiş ama neyse ki onun lastiklerine bir şey olmamamış, benim lastiğin yarılması ilginçmiş (yol kalite ölçeği; belediyenin araçları ). Bu lastiklerin garantisi vardır, ara bir görüş firmasıyla dedi zabıta bey. Goodyear garanti anlayışını baştan sona değiştirecek sanırım. Üretimden kaynaklı bir sorun olmaması, problemin yol ve kullanıcıya bağlı sebeplerle oluşmuş olması gelen görevliye hiçbir şey ifade etmiyor anlaşılan. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 İşte kovalarsanız oluyor,yoksa herkes hayatından memnun... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Kayseri'nin yolları o kadar kötü değildir. Kötü olan kısımlar elbet vardır ama genel olarak iyidir, hem de geniş. benim tek sıkıntım meydan trafiği. keşke meydana araç girişini engelleseler. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Ben dsp li büyükşehirden de akp li odunpazarı belediyesinden de memnunum sağolsunlar. Not: partileri, yorumumun siyaset ile alakalı olmadığını belirtmek için yazdım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Kayseri' yollar eleştirilecekse tramvay yapımıyla birlikte eleştirilmeli. Tramvay yapıyorlar adım başı durak. Yandaki yollar daralıyor, daralan yola belediye otobüsleri girmese çok iyi olacak ama giriyor. Trafik sıkışıyor. Ve mutlaka meydana araç girişi engellenmeli. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Ankara-Yenimahalle geçen hafta asfalt parası adı altında fatura ve ödeme planı geldi Maşallah iyi çalışıyor bizim belediye... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 İstanbul Kağıthane belediyesinden de ilçesinden de soğudum açıkcası . Nedeni ise yolları , araba ile gidilecek bir yolu yok malesef . Bir seneden beri yaşadığım ilçenin yolları daha doğrusu yola benzeyen asfaltlı yerleri tamamen harab olmuş durumda . Ben daha önce hiç bir ilçede bu kadar kötü yollara rastlamamıştım . Geleceğin metropol ilçesi deniliyor , Ama ben ilk önce yolların yapılmasını istiyorum ... Gözünü seveyim Sarıyer'in . Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Çankayada'yım gerisini yazmayım.Anlayın artık.. Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 halinize dua edin burada asfalt bilem yok (tunceli) asfalt yapma faaliyetini duyan dallamalar altına hemen tuzaklama yapıyor 1- 2 yıl sonra patlatıyor nereye yapılsınki Kayseri' yollar eleştirilecekse tramvay yapımıyla birlikte eleştirilmeli. Tramvay yapıyorlar adım başı durak. Yandaki yollar daralıyor, daralan yola belediye otobüsleri girmese çok iyi olacak ama giriyor. Trafik sıkışıyor. Ve mutlaka meydana araç girişi engellenmeli. hocam sizin orda yeni yapılan harikalar diyarından sivas caddesindeki begendige kadar cok kotu ya. kayseri calısıyor her yıl tadilat seneye isaallah tramvay biterde rahatlar bu trafik Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Ben Nevşehir Merkez'de memnun değilim... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Denizli - Merkez yollar kaymak gibi. Tüm şehir yenilendi 20 yanakla bile rahat gezilir o kadar yani Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Denizli - Merkez yollar kaymak gibi. Tüm şehir yenilendi 20 yanakla bile rahat gezilir o kadar yani Dolmuşlar ne oldu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 (düzenlendi) asfalt yapma faaliyetini duyan dallamalar altına hemen tuzaklama yapıyor 1- 2 yıl sonra patlatıyor nereye yapılsınki hocam sizin orda yeni yapılan harikalar diyarından sivas caddesindeki begendige kadar cok kotu ya. kayseri calısıyor her yıl tadilat seneye isaallah tramvay biterde rahatlar bu trafik Tramvay yapılırken yan yollarını çok güzel yaptılar ama rögar kapaklarını yapamadılar. Hep lastiğe denk geliyor. Bu kısımdaki tramvay inşaatı bitince yolları da güzel olur ama dar olur. 27 Kasım 2012 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 esenyurtta asfaltı döktüler ama iki ayrı taşeron yaptı zannedersen birleşim yerlerinde resmen basamak var arac ile merdiven çıkıyoruz.batık mazgallar bubi tuzagı gibi. at ile gidip gelsek ikinci seferde atı vurmak lazım gerekecek o derece. evelerden uzak , ama cenaze konusunda Allah var süperler. yani oları yaşayanlara değil ölülere yaptıkları hizmet ile alıyorlar .. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 27 Kasım 2012 Paylaş 27 Kasım 2012 Dolmuşlar ne oldu temizlik ve güzellik Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 14 Aralık 2012 Yazar Paylaş 14 Aralık 2012 Belediye başkanı Rıfat YILDIRIM'ın ilgisi ve konuyu takibi sonucunda az önce belediye lastiğimin bedelini ödemeyi kabul etti. Ama ben dikkati elden bırakmadan araç kullanmaya devam edeceğim tabiki, zira kilitli parke ile kapatılan bizim çukur ufak ufak hareketlenmeye başlamış yine. 2 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 Tebrikler. Ama belediye size yapacağı ödemeyi bütçenin hangi kaleminden çıkacak merak ettim doğrusu. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Sonuç almanız güzel. Şahsen bu durumun oluşmaması ya da tekrarlanmaması adına çabaları daha önemli. Kişisel olarak samimiyetinize ve haklılığınıza inanıyor olmakla birlikte, sorumlu olsam teknik bazı nedenlerle olumsuz dönüş yapardım sanırım. İstanbul Sancaktepe'de trafik düzenlemesi adına son 8 aydır 3 farklı başvuruyu, paralel olarak ilçe, büyük şehir ve ilgili dairelere (beyaz masa, ulaştırma v.b.) yapıyordum. Hep planlıyoruz diyorlardı. Pes etmek üzereyken dün çalışmalara başlandığını gördüm. Belediye hizmetlerinde ilerleme olduğunu düşünüyorum. Bazıları başarılı ve şanslılar. Gecikmeler olsa da hizmet üretiyor gözüküyorlar. Bu hizmetleri yaparken kimlerin zengin olduğu tartışması da var ama bu noktayı konu dışında tutmak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 15 Aralık 2012 Yazar Paylaş 15 Aralık 2012 Sonuç almanız güzel. Şahsen bu durumun oluşmaması ya da tekrarlanmaması adına çabaları daha önemli. Kişisel olarak samimiyetinize ve haklılığınıza inanıyor olmakla birlikte, sorumlu olsam teknik bazı nedenlerle olumsuz dönüş yapardım sanırım. Yol üzerindeki dükkanlardan esnaf şahitler var, lastik ortada, çukur belli. "Eğer olumsuz bir cevap verecekseniz bunu resmi bir yazı ile adresime gönderin" demiştim, mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyordum. Ama gerek kalmadı. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Erzurum Büyükşehir Belediyesi karla mücadelede çok masrafsız bir yol bulmuş. Nasıl olsa yağan kar mart ayında kalkacak diye hiç ellemiyorlar, her yer buz, Allah'tan Petlas'larım canavar. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Erzurum Büyükşehir Belediyesi karla mücadelede çok masrafsız bir yol bulmuş. Nasıl olsa yağan kar mart ayında kalkacak diye hiç ellemiyorlar, her yer buz, Allah'tan Petlas'larım canavar. Osman Petlas'ın hangi modelini kullanıyorsun? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Osman Petlas'ın hangi modelini kullanıyorsun? İngiliz aksanı ile söylüyorum, -Petlas Snowmaster W651- Petlas kısmı Türkçe, Sınovmastır Dabulyu Sixfiveone Avrupai oldu değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 İngiliz aksanı ile söylüyorum, -Petlas Snowmaster W651- Petlas kısmı Türkçe, Sınovmastır Dabulyu Sixfiveone Avrupai oldu değil mi? İnan benim için hiç önemi yok 300'e 14" petlas buldum da, petlas olduğu için almamıştım, onu düşünüyorum hala duruyor mudur diye Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 İnan benim için hiç önemi yok 300'e 14" petlas buldum da, petlas olduğu için almamıştım, onu düşünüyorum hala duruyor mudur diye Duruyorsa al, asla pişman olmazsın, açık söylüyorum ben alırken tereddütlerim vardı ama hepsi kullandıkça silindi gitti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts