Ruhan Sorgun 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 uyyyy, hakara makara başlamış, daha çağlar gelmemiş...çok güzel olacak, çok... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Çatal değilde, zamanında havyam yokken çok kullanmıştım 6'lık çivi. Hatta havya aldıktan sonra da ucu bitince çivi keser takardım uc olarak. Yıllar sonra öğrendim ki, meğer ucu ayrıca da satılırmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 catal-lehim-tahta hangi element eksik kaldı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2012 Yazar Paylaş 23 Kasım 2012 catal-lehim-tahta hangi element eksik kaldı Yağlı boya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Yağlı boya 1. çatal , foto kompozisyonunda, mekanın betimlenmesi için bir obje 2. çatalı sabahın gözüne skoup kim kör etti bilmem de, o saate kadar üstüne 2 de ceket dikmişliğim var 3. çatallı portifin tepesine çıkıpta 15. mt. den aşağı baktın mı hiç? 4. çatal olmadan kuzuyu nasıl yiyecen 5. 111 Konunun özü: yaptığımız ince iş, mutfak tezgahında, bagaj aydınlatma uygulamasının çalışmasını yapıyoruz, Mc gyver modeli eldeki malzeme ne ise onu kullandık, lehim teli bozukmuş ben ne yapayım Vesile ile, lehim tapancası da var tabeee ama kareye sığamamış, o sırada porselen tabakta idi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2012 Yazar Paylaş 23 Kasım 2012 1. çatal , foto kompozisyonunda, mekanın betimlenmesi için bir obje 2. çatalı sabahın gözüne skoup kim kör etti bilmem de, o saate kadar üstüne 2 de ceket dikmişliğim var 3. çatallı portifin tepesine çıkıpta 15. mt. den aşağı baktın mı hiç? 4. çatal olmadan kuzuyu nasıl yiyecen 5. 111 6- Vesile ile, lehim tapancası da var tabeee ama kareye sığamamış, o sırada porselen tabakta idi 1- Bileydim evde olduğunu Bulut halletsin derdim 2- röptaşampır la gezindiğin saat değilmiydi ? 3-Gel beraber bakalım 4-Ellerim dert görmez, yerim 5- Ne zaman istersen 6- Mutfak seti kesin yenilenmeli. Mındar oldu havya değince. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Abilerim ne olur söyleyin, sizi bu hale forum mu getirdi? Öyleyse yandık, ne yapmak lazım şimdi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 Abilerim ne olur söyleyin, sizi bu hale forum mu getirdi? Öyleyse yandık, ne yapmak lazım şimdi Nevşehir tava bozdu bizi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Nevşehir tava bozdu bizi Hep Emmi'nin oyunları diyon yani. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 Hep Emmi'nin oyunları diyon yani. Emmi nin İst şubesi de tiner koklatarak götürüyor işi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Emmi nin İst şubesi de tiner koklatarak götürüyor işi Yani tava yiyenler bir de tiner çekenler mi böyle oldu? Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 ben lehimi "baston" la yapıyorum, servet iyi bilir 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 Yani tava yiyenler bir de tiner çekenler mi böyle oldu? Maalesef farkına varamadan bizide kendilerine benzettiler. ben lehimi "baston" la yapıyorum, servet iyi bilir 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Maalesef farkına varamadan bizide kendilerine benzettiler. bi daaa nerde buluşursak bastonumu da getirem mi? :D Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım 2012 Yazar Paylaş 24 Kasım 2012 bi daaa nerde buluşursak bastonumu da getirem mi? :D Babadan ödünç mü alıcan bastonu Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Tırsmalar sırayla abi neme lazım, korkudan ağacın tepesine çıktım, ordan bakıyom 1 Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Kuyruk yağından oluşacak korozyona dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2014 Yazar Paylaş 5 Aralık 2014 1. çatal , foto kompozisyonunda, mekanın betimlenmesi için bir obje 2. çatalı sabahın gözüne skoup kim kör etti bilmem de, o saate kadar üstüne 2 de ceket dikmişliğim var 3. çatallı portifin tepesine çıkıpta 15. mt. den aşağı baktın mı hiç? 4. çatal olmadan kuzuyu nasıl yiyecen 5. 111 Konunun özü: yaptığımız ince iş, mutfak tezgahında, bagaj aydınlatma uygulamasının çalışmasını yapıyoruz, Mc gyver modeli eldeki malzeme ne ise onu kullandık, lehim teli bozukmuş ben ne yapayım Vesile ile, lehim tapancası da var tabeee ama kareye sığamamış, o sırada porselen tabakta idi Hort iki yıldır lehimden hayır bekliyorsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 lehimi satanları sallandıracan 1 2 bak bi daha bozuk lehim satıyorlar mı. Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 lehimi satanları sallandıracan 1 2 bak bi daha bozuk lehim satıyorlar mı. Lehim yapamayanları ne yapacaz? Bozuk olan lehim teli değildir; lehim yapamayan elin sahibidir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Lehim yapamayanları ne yapacaz? Bozuk olan lehim teli değildir; lehim yapamayan elin sahibidir. tel bende elini yolla görelim Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 tel bende elini yolla görelim Ben sana bir el gösteririm şimdi ama forum kuralları bağlıyor işte, n'aabarsın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts