Servet Aydın 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Elli kere dedim, çatalı ısıtıp lehim yapacaksan margarin kullanma diye. Ondan sonra uğraşırsın ledleri lehimlemek için. 5 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Çağlarrr abbiiiii sana konu açmışlar galiba 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Bu gerçekten çok stresli bir iş... bir kere bende yapayım dedim parmakları,tezgahı ve etrafı batırdım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Kuzu, kuyruk yağı kullansa sorun olmayacak 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Kuzu, kuyruk yağı kullansa sorun olmayacak Dur abi ya 1 sayfayı geçseydi de öyle bağlasaydık kuzuya 6 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Çatalın markası ay yıldız değilse lehim tutmaz 8 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Abi neden basit kalem havya kullanmadınız (cidden merak ettim) Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Dur abi ya 1 sayfayı geçseydi de öyle bağlasaydık kuzuya Bu saatlerde kuzu sancısı bir hayli fazla oluyor forumda demekki Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Lehim tahtası dedikleri şey buymuş demek ki 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Elli kere dedim, çatalı ısıtıp lehim yapacaksan margarin kullanma diye. Ondan sonra uğraşırsın ledleri lehimlemek için. Biri kanıt istediydi hee Servet? AAaaahahahaaaa... Buna uygun bi sımayli yok yaa, sesli kınıyorum bunu. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Bu saatlerde kuzu sancısı bir hayli fazla oluyor forumda demekki -ki anlamındaki -ki ayrı yazılır Ya bu ki ne zaman ayrı yazılıyor ha biri söyleyiversin Ayça Hanımmmmmm 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 -ki anlamındaki -ki ayrı yazılır Ya bu ki ne zaman ayrı yazılıyor ha biri söyleyiversin Ayça Hanımmmmmm Ayça hanım bize bilgi verin ona göre yazalım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Lİnk atayım mı Tahir Bey #318 http://www.fordclubt...r/page__st__300 , Bknz. bir alltaki mesaj Benim kıza da aynen böyle öğrettim En kolay yolu bu ama bu -de değil ki -ki bu Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Lİnk atayım mı Tahir Bey #318 http://www.fordclubt...r/page__st__300 , Bknz. bir alltaki mesaj Benim kıza da aynen böyle öğrettim En kolay yolu bu Teşekkürler örtmenim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Teşekkürler örtmenim örtmen deellll ürtmenim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 ama bu -de değil ki -ki bu Ayırcağız işte tahir örtmen deellll ürtmenim :D Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Dur abi ya 1 sayfayı geçseydi de öyle bağlasaydık kuzuya Eninde sonunda olacak nasılsa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım 2012 Yazar Paylaş 23 Kasım 2012 Biri kanıt istediydi hee Servet? AAaaahahahaaaa... Buna uygun bi sımayli yok yaa, sesli kınıyorum bunu. Yok birde zabaan köründe arıyor, tarif ediyorum yapınca da arayıp hava atıyor, hiç utanmıyor yahu Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 (düzenlendi) Çatalı niye ısıtıyoruz? Isıtmadan batmıyor mu? Kuzuya. 23 Kasım 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Çatalı niye ısıtıyoruz? Isıtmadan batmıyor mu? Kuzuya. Çatala bile gerek yok,onu kim icat etti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Lehim tahtası dedikleri şey buymuş demek ki Lehim tahtası değil et tahtası bu... Demekki lehim bitince direk mangal olayına geçilecek 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Kuzuyu çatalsız mı lehimleyeceğiz? Gerekirse çiğnemeden direk mideye yollayabiliriz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Vay vay vay çatala bak kimin o çatal Çok ince ve gayet yerinde bi espri 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 (düzenlendi) Karıştırma Sani, bu kuzuya batırmak için ısıtılan çatallardan. 23 Kasım 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts