İçeriğe Yönlendir

Sıfır Araç Yakıt Tüketimi

Sinan Balcı

Recommended Posts

Benzinli olup da 8 litrenin altına (1,6 motor) düşen araba olmadığı kanısındayım. Var diyene de katiyen inanmıyorum.

Bu savımı kendim çürüttüm. Hayatta inanmazdım, hatta 9 litre bile hayal derdim. Sattığım focus 10,2 idi. Ecoboost ile 7,8 şu anda. :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Uz

Benim aracım dizel trend. Şu an 13 bin km'ye geldi. Bursa şehir içi sakin kullanım 5,5 lt. Normal kullanım 6,5 lt. Şehir dışı 100-130 km aralığındaki tüketim 5 lt. 80-110 aralığı 4 lt. 130-150 aralığı 6,5 lt. Sürekli tam gaz (180-210 aralığı) 8,5 lt. Şahsi fikrim yakıt konusunda oldukça idaal bir araca sahibiz. 5 yıl 1,4 dizel fiesta kullanan biri olarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki; aynı kullanım şartlarında C-Max Fiestadan az yakıyor.

Yorum bağlantısı
Hamza Yeşilyurt

Merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum amasenelerdir Ford kullanıcısının 6yıl önce focus. Tdcı 1.6 gıa almıştım ve her yönden çok memnunum geçen hafta onu da satarak c max. Tdcı 1.6 titanyum op aldım şunu anladım ki 6yılda araba teknolojisi çok ilerlemiş c max harika bir aile aracı bence nerde ise Nisan qq alıyordum iyimi almamıştım bu arada ekonomi sayfasında her üç yoncam da dolu şu ana kadar 400 km yaptım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Volkan Özenç

Aracımı Cuma günü teslim aldım ve depoyu doldurup Ankara içinde 600 km yol yaptım. Ortalama hız 40 km/h yakıt tüketimi 6 lt/100km. Her zaman klima açık ve minimum 3 yetişkin ile. (Aracım 2013 TDCİ C-Max tit-x op aytozu gri.) Rampalar hariç 2500 devri geçmedim. Bence şuan gayet iyi bir tüketim değeri.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cihangir Elbasan

367 tl ya 1503 km yol gittim.Sakin de kullanmadım.Şehir içi de dolaştım.Ankara ve Eskişehir'de.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...