Celalettin Süğürtin 1 Ekim 2016 Yazar Paylaş 1 Ekim 2016 Bu gün, sevgili mondeocuğumun yan aynalarına sinyal yaptık. İki üç hafta önce ayna kapağı üzerine serit halinde plexy yerlestirmiştim. Bu gün de Serhan başgan aradı, nerdesin diye. Yazliktayım, sinyalin lambasını baglayacam dedim. Geliyorum dedi. 15 dakika sonra damladı. O gelince ben çırak oldum. Ya Allah, bismillah deyip ise koyulduk. Çok teşekkürler başgan 3 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 1 Ekim 2016 Yazar Paylaş 1 Ekim 2016 https://vimeo.com/185142015 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 (düzenlendi) Güle güle kullan abi çok güzel olmuş Serhan abininde ellerine sağlık[emoji4] 1 Ekim 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Maşallah diyelim abim, ciks oldu valla güle güle kullan inşallah... Güle güle kullan abi çok güzel olmuş Serhan abininde ellerine sağlık[emoji4]Teşekkür ederim Sertaç 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 28 Ekim 2016 Yazar Paylaş 28 Ekim 2016 27 Ekim 2016 Mondeo'cugum 216 bin km de. Mobil 5 w30 yağ konuldu. Jatco şanzımanın yağı boşaltıldı. Çıkan yağ ölçüldü 5 lt geldi. Boşaltılan kadar mobil atf 3309 dolduruldu. Yağ değisimi öncesi, araba inliyordu resmen. Değişim sonrası inleme gitti. Şanzıman ve motor daha sessiz oldu. Sanzıman yağı seviye kontrolü yapılmadı. Önümüzdeki günlerde boş bir zamanımda seviye kontrol tapasını söküp bakacağım. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 (düzenlendi) Dün, motor takozunu degistirdim. Uzun zamandır motorun titreşimini kaportada hissediyordum. Belli ki motor takozunu degisme zamanı gelmişti. Yenisi de pahalı. Hem de bozulmaya çok müsait. İçinde yaklaşık 200 ml kadar yağ var. Motor, sıvı yastık üzerinde duruyor. Fakat zamanla yağ, bir şekilde dışarı sızıyor takoz çöküyor ve zırıltilar artıyor. Ben de elimde bulunan takozun kenarından birisi 3 mm digeri 10 mm tığ ile iki delik açtım yağı dıaşrıya çıkardım. Yağdan boşalan alana siyah dayson silikon bastım. Bir tüpün yarıya yakını iceri doldurdum. İnce tığ ile deldiğim delikten dışarı taşıncaya kadar silikon bastım. Üç gün de kurumasını bekledim. Başta belirttigim gibi dün boş zamanim vardı. Apartmanın bahçesinde eskisini çıkarıp içini silikonla doldurduğum motor takozunu taktım. Sonuc mu? Tabii ki başarılı 3 Kasım 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 17 Kasım 2019 Yazar Paylaş 17 Kasım 2019 İyi akşamlar sevgili dostlar. 17 Ekim 2011'den bu yana keyifle bindiğim Mondeo Mk3 aracımı 15 Kasım cuma günü sattım. Çok alışmıştım. Aileden biri gibiydi. Teslim ederken epeyce mahzunlaştım, doğruyu konuşmak gerekirse. Mevcut maddi imkanlarımı ve araba konusundaki seçiciliğimi dikkate aldığım zaman Mk3 benim için çok çok klas bir arabaydı. Bir değişiklik umarak sattım ama inşaallah pişman olmam. Alan arkadaş güle güle kullansın. Kendisini foruma davet ettim. Zaten forum stikerimiz de arabada var. Gelirse mutlu eder, mutlu olur, gelmezse de canı sağ olsun. Yeni aracım 2006 model aytozu gri C Max Tdci Ghia, manuel, 128 bin kilometrede. Onunla ilgili konu açacağım ileriki günlerde. Şimdilik biraz araç içi temizlik yapıyorum 8 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 19 Kasım 2019 Paylaş 19 Kasım 2019 Kolay gelsin ihtiyar, hayırlı uğurlu olsun 🧿 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 19 Kasım 2019 Yazar Paylaş 19 Kasım 2019 Kolay gelsin ihtiyar, hayırlı uğurlu olsun [emoji3478]Eyvallah deliğanlı sana da hayırli olsun o vahşi canavar Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Kasım 2019 Paylaş 20 Kasım 2019 Takipteyim Bro, Rabbim tekerini düz bastırsın gönlünce kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 20 Kasım 2019 Yazar Paylaş 20 Kasım 2019 Takipteyim Bro, Rabbim tekerini düz bastırsın gönlünce kullan inşallah.Amin inşaallah. Yorum bağlantısı
Eray Karaduman 20 Kasım 2019 Paylaş 20 Kasım 2019 Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts