Mehmet Kaya 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 İki tane mükerrer resim yüklemişim. Site için sorun olursa kaldırılabilir mi?[emoji106][emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Mesaj önizleme yapmayınca böyle sorun oluyor. Bu da dikkat edilmesi gereken husus demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Güle güle kullan abi..Kazasız belasız inşallah...Lastiklerin ses ve yol tutuş performansı yorumlarını bekliyor olacağız.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Celalettin abi Maşaallah.. . Bu arada seninle teyp işini konuşmuştuk. Ben orijinal mp3 lüsünü buldum ve onu aldım. Multimedya takmadım artık. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Celalettin abi Maşaallah.. . Bu arada seninle teyp işini konuşmuştuk. Ben orijinal mp3 lüsünü buldum ve onu aldım. Multimedya takmadım artık.Multimedya duruyor mu? Markası neydi?Güle güle kullan abi..Kazasız belasız inşallah...Lastiklerin ses ve yol tutuş performansı yorumlarını bekliyor olacağız.. Yeni olduğundan mıdır bilmem, çok sessiz lastikler. Sanki pamuktan yumak üzerinde gidiyor gibi. Yol tutuş konusu inşallah ileride. Yorum bağlantısı
Murat Gök 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 (düzenlendi) Sessiz bi lastik desenize Memnun kalirsaniz dusunurum ilerde.. Yol tutus onemli bir faktor olsa da,yol sesi de minimum olunca tadindan yenmez... 18 Mart 2015 tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Birinci 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Multimedya duruyor mu? Markası neydi? Yeni olduğundan mıdır bilmem, çok sessiz lastikler. Sanki pamuktan yumak üzerinde gidiyor gibi. Yol tutuş konusu inşallah ileride. Multimedyanın Roadstar idi ama zaten aldığımda ekranı kırıktı. Yaptırayım dedim ama olmadı elde kaldı . Sonra çıkmacıdan bir tane mp3 çalan orijinal buldum onu taktım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Sağlıkla inşallah, kazasız belasız seyahatler dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Hocam Çok Güzel Araç Kazasız Belasız Kullanın. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 25 Nisan 2015 Yazar Paylaş 25 Nisan 2015 Teşekkür ederim Barış bey. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 Bahçede fırça sapında plastik kebabı keyfi Uzun süredir yapmayı düşündüğüm, ancak bir türlü fırsat bulamadığım direksiyon plastiğini boyama işlemini yaptım F1 vites değiştirme fişini çıkarmak çok uğraştırdı. Ama çok şükür kırmadan çıkarabildim. Kullandığım boya ve vernik (Ağaçların altındaki naneleri de boyamışım farkında olmadan. Umarım onları kimse yemez Parçaları boyadım. Biraz kuruduktan sonra üzerine vernik atacağım Boyalar biraz kuruduktan sonra üzeri boya ile kapanan artı / eksi işaretlerini siyah yazan mürekkepli kalemle belirginleştirdim, sonra vernik attım. Şimdi kuruyorlar (mışıl mışıl uyuyorlar der gibi oldu ) 8 Yorum bağlantısı
Murat Gök 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Sayin hocam ellerinize saglik... Cok guzel olmus... O soketler beni de ugrastirmisti.. Usten tornavida ile kastirinca kolayca cikiyor... Kebabin sisi de harika imis Kazasiz belasiz insallah 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Öğretmenim elinize sağlık çok güzel olmuşlar. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun abi güle güle kullan.petlas fiyatına yakın bir fiyata conti almışsın 10 numara fiyat.Aslında uzun bir süre kendimi petlas 215 /55 R 16 petlas almaya odaklamıştım. 800 lira dediler. Ben de, yerli mala destek olmak için düşünüyordum. Eğer müşteri olarak bana fiyat avantajı sağlamayacaksa niye alayım dedim ve gittim aynı fiyata kendini ispatlamış conti aldım. Elbette diğeri de kendini ispatladı. Fakat bu memlekette üretiyorsun. devlerin arasında kendine yer edinmen gerekiyor o halde neden biraz fiyat avantajı sağlamıyorsun? Conti'yi bu düşünce ile tercih ettim. 28 Nisan 2015 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bu gün de ön tampon panjurununa krom görünümlü çerçeve yaptım. Bu projem bir ön çalışma. Bir sonraki etapta aynı çalışmayı hakiki metalle yapacaģım inşallah. 8 mm parlak metali bulup aldım. Şimdi boru bükme aparatı arıyorum. Bulduğum anda işlem tamamlanacak. 2 Mayıs 2015 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Abi hem arabana hem sana maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Abi çok güzel paylaşımların var ancak.. teknik bölümlerden mahrum etme buları.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Abi çok güzel paylaşımların var ancak.. teknik bölümlerden mahrum etme buları.. [emoji106][emoji106][emoji106]Her işlem tek tek konuyu hakediyor [emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Celalettin abi ellerine ve emeklerine sağlık. Lastiklerinde hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Multimedya duruyor mu? Markası neydi? Abi multimedya duruyor ama bozuktu zaten. Ekranı kırıktı. iki adet ekran aldım ama ikiside uymadı. Aracın arkasında duruyorlar. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Nisan 2016 Yazar Paylaş 27 Nisan 2016 Bu gün bebeğimin 3.stop lambasına forumumuzun on parmağında on marifet üyesi Talip Eren beyden aldığım flaşör devresi taktırdım. Aslında devre çok farklı tarzda da çalışıyor ancak ben sade olanını tercih ettim. Frene basınca sinyal lambalarının yanma hızında yanıp yanıp sönüyor. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Nisan 2016 Yazar Paylaş 27 Nisan 2016 (düzenlendi) 27 Nisan 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2016 (düzenlendi) Dün, bayramın ikinci günü, geçen sene alıp arabanın bagajına attığım hidrolik direksiyon pompası kayışını değistirdim. Aslında belki bir sure daha değiştirmeden devam ederdim. Fakat geçen hafta forumdaşımız Tamer Ataç beyin yaşadığı bir olumsuzluk etkili oldu. Kendisi konu açıp anlatmaya fırsat bulamadı. Ben kendi aracıma yaptığim konu içinde değinip benzer durumla karşilaşan olursa akıllarında bulunsun diye anlatmayı bir borç bildim. Tamer bey, oğlunu almak için Adana'ya gidiyor. Orada ısı göstergesi çok kısa bir zaman içinde yükseliyor ve direksiyon ağırlaşıyor. Derhal stop edip beni arıyor. Acaba conta mı yaktık falan diyor. Ben de daha önce 97 yılında yaşadığım bir olaydan dolayı tecrübeye sahip olduğumdan bir iki soru sordum. Hayır cevabini alinca önemli bir şey yok dedim. Neyse tam bir teshisim olmadı ancak bu kadarlik bir yargiya vardım. Tamer bey aracı yormadan bir tamirciye kadar götürüyor. Teşhis: hidrolik direksiyon pompası gergi bilyesi kilitlemiş. kayış da eskimiş olunca kopuyor. Kayış hem hidrolik direksiyon pompasını hem de devir daim pompasıni çevirdiģinden soğutma suyu soğutulamiyor ve hararet yükseliyor. Bu durumdan dolayı ben de artık su kayışı değiştireyim dedim ve yazlıkta söktüm. Tam 12 den vurmuşum. Benim kayış da eli kulağındaymış. 7 Temmuz 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts