İçeriğe Yönlendir

09Dd111 O Bir Mondeo Tdci Ghia

Celalettin Süğürtin

Recommended Posts

Mehmet Kaya

İki tane mükerrer resim yüklemişim. Site için sorun olursa kaldırılabilir mi?

[emoji106][emoji106][emoji106]
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Mesaj önizleme yapmayınca böyle sorun oluyor. Bu da dikkat edilmesi gereken husus demek ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Güle güle kullan abi..Kazasız belasız inşallah...Lastiklerin ses ve yol tutuş performansı yorumlarını bekliyor olacağız.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Celalettin abi Maşaallah.. :nazar:. Bu arada seninle teyp işini konuşmuştuk. Ben orijinal mp3 lüsünü buldum ve onu aldım. Multimedya takmadım artık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Celalettin abi Maşaallah.. :nazar:. Bu arada seninle teyp işini konuşmuştuk. Ben orijinal mp3 lüsünü buldum ve onu aldım. Multimedya takmadım artık.

Multimedya duruyor mu? Markası neydi?

Güle güle kullan abi..Kazasız belasız inşallah...Lastiklerin ses ve yol tutuş performansı yorumlarını bekliyor olacağız.. :)

Yeni olduğundan mıdır bilmem, çok sessiz lastikler. Sanki pamuktan yumak üzerinde gidiyor gibi. Yol tutuş konusu inşallah ileride.

Yorum bağlantısı
Murat Gök
(düzenlendi)

Sessiz bi lastik desenize :) Memnun kalirsaniz dusunurum ilerde.. Yol tutus onemli bir faktor olsa da,yol sesi de minimum olunca tadindan yenmez...

tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Yeni olduğundan mıdır bilmem, çok sessiz lastikler. Sanki pamuktan yumak üzerinde gidiyor gibi. Yol tutuş konusu inşallah ileride.

Multimedyanın Roadstar idi ama zaten aldığımda ekranı kırıktı. Yaptırayım dedim ama olmadı elde kaldı  :biggrin: .

Sonra çıkmacıdan bir tane mp3 çalan orijinal buldum onu taktım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı

Hocam Çok Güzel Araç Kazasız Belasız Kullanın. :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar: :nazar:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Celalettin Süğürtin

Teşekkür ederim Barış bey.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
Bahçede fırça sapında plastik kebabı keyfi  :biggrin:

Uzun süredir yapmayı düşündüğüm, ancak bir türlü fırsat bulamadığım direksiyon plastiğini boyama işlemini yaptım 

F1 vites değiştirme fişini çıkarmak çok uğraştırdı. Ama çok şükür kırmadan çıkarabildim.

HAftl5C.jpg?1

Kullandığım boya ve vernik (Ağaçların altındaki naneleri de boyamışım farkında olmadan. Umarım onları kimse yemez  :biggrin:

QWuvogN.jpg?1

Parçaları boyadım. Biraz kuruduktan sonra üzerine vernik atacağım

LA3sRVL.jpg?1

Boyalar biraz kuruduktan sonra üzeri boya ile kapanan artı / eksi işaretlerini siyah yazan mürekkepli kalemle belirginleştirdim, sonra vernik attım. Şimdi kuruyorlar (mışıl mışıl uyuyorlar der gibi  oldu  :biggrin:  )

1TTjADt.jpg?1

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Sayin hocam ellerinize saglik... Cok guzel olmus... O soketler beni de ugrastirmisti.. Usten tornavida ile kastirinca kolayca cikiyor... Kebabin sisi de harika imis :) Kazasiz belasiz insallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Hayırlı olsun abi güle güle kullan.petlas fiyatına yakın bir fiyata conti almışsın 10 numara fiyat.

Aslında uzun bir süre kendimi petlas 215 /55 R 16 petlas almaya odaklamıştım. 800 lira dediler. Ben de, yerli mala destek olmak için düşünüyordum. Eğer müşteri olarak bana fiyat avantajı sağlamayacaksa niye alayım dedim ve gittim aynı fiyata kendini ispatlamış conti aldım. Elbette diğeri de kendini ispatladı. Fakat bu memlekette üretiyorsun. devlerin arasında kendine yer edinmen gerekiyor o halde neden biraz fiyat avantajı sağlamıyorsun? Conti'yi bu düşünce ile tercih ettim. tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Bu gün de ön tampon panjurununa krom görünümlü çerçeve yaptım. Bu projem bir ön çalışma. Bir sonraki etapta aynı çalışmayı hakiki metalle yapacaģım inşallah. 8 mm parlak metali bulup aldım. Şimdi boru bükme aparatı arıyorum. Bulduğum anda işlem tamamlanacak.

SZVDPHK.jpg

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Abi çok güzel paylaşımların var ancak.. teknik bölümlerden mahrum etme buları.. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi çok güzel paylaşımların var ancak.. teknik bölümlerden mahrum etme buları.. ;)

[emoji106][emoji106][emoji106]

Her işlem tek tek konuyu hakediyor [emoji106][emoji106]

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Celalettin abi ellerine ve emeklerine sağlık.

Lastiklerinde hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Abi multimedya duruyor ama bozuktu zaten. Ekranı kırıktı. iki adet ekran aldım ama ikiside uymadı. Aracın arkasında duruyorlar.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Celalettin Süğürtin

Bu gün bebeğimin 3.stop lambasına forumumuzun on parmağında on marifet üyesi Talip Eren beyden aldığım flaşör devresi taktırdım. Aslında devre çok farklı tarzda da çalışıyor ancak ben sade olanını tercih ettim.  Frene basınca sinyal lambalarının yanma hızında yanıp yanıp sönüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Dün, bayramın ikinci günü, geçen sene alıp arabanın bagajına attığım hidrolik direksiyon pompası kayışını değistirdim. Aslında belki bir sure daha değiştirmeden devam ederdim. Fakat geçen hafta forumdaşımız Tamer Ataç beyin yaşadığı bir olumsuzluk etkili oldu. Kendisi konu açıp anlatmaya fırsat bulamadı. Ben kendi aracıma yaptığim konu içinde değinip benzer durumla karşilaşan olursa akıllarında bulunsun diye anlatmayı bir borç bildim.

Tamer bey, oğlunu almak için Adana'ya gidiyor. Orada ısı göstergesi çok kısa bir zaman içinde yükseliyor ve direksiyon ağırlaşıyor. Derhal stop edip beni arıyor. Acaba conta mı yaktık falan diyor. Ben de daha önce 97 yılında yaşadığım bir olaydan dolayı tecrübeye sahip olduğumdan bir iki soru sordum. Hayır cevabini alinca önemli bir şey yok dedim. Neyse tam bir teshisim olmadı ancak bu kadarlik bir yargiya vardım. Tamer bey aracı yormadan bir tamirciye kadar götürüyor. Teşhis: hidrolik direksiyon pompası gergi bilyesi kilitlemiş. kayış da eskimiş olunca kopuyor. Kayış hem hidrolik direksiyon pompasını hem de devir daim pompasıni çevirdiģinden soğutma suyu soğutulamiyor ve hararet yükseliyor.

Bu durumdan dolayı ben de artık su kayışı değiştireyim dedim ve yazlıkta söktüm. Tam 12 den vurmuşum. Benim kayış da eli kulağındaymış.

5f006f55c4becaab95cb0438887a5d6a.jpg

f257a9fa1e03930074985fcbdca0344f.jpg

ccc1043bded3f8a64fd95c71641224bc.jpg

4dd8a4c15dda93e07f97dd3eca24001f.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...