Celalettin Süğürtin 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 (düzenlendi) Mk4 Titanyum jantlarıyla video ve resimleri yükleyeceğim. 11 Mart 2014 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Güle güle kullan Celalettin abi,rengi çok güzel. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Güle güle kullan celalettin abi ben yeni gördüm konuyu 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Bizzat görmüş olduğum bu güzel mondeonun konusunda mesajım yokmuş. Kendimi kınıyorum. Güle güle kullan Celalettin abi. Allah nazarlardan saklasın. Titanium jantlı fotoları bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Teşekkürler arkadaşlar. Bebeğimle biraz fazla ilgileniyorum galiba 5 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 onu kopyaladığımı sanıyorum. Yeniden yapıyorum ama yukarıyı temizleme yetkim olmadığından bir tane mesaj kirliliği oluşacak. Senin canın sağ olsun abi. Mod arkadaşlar yapar gerekeni. Jantlar çok çok güzel olmuş güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Çok teşekkürler. Onu güzel gören sizin güzel gönlünüz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Abi gereken düzenlemeleri yaptım. Tekrar güle güle bin abi. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Maşallah. Güzel araca benziyor. Kullanmak nasip olmadı. Merak ediyorum açıkcası.. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Mart 2014 Yazar Paylaş 12 Mart 2014 Çok şükür sonunda kavuştum çok arzu ettiğim titanyum jantlara. Hareket halindeyken jantların geriye doğru dönüyormuş görüntüsü beni çıldırtıyordu. İlk işim takar takmaz arkadaşıma sürdürüp dışarıdan, jantların bahsettiğim görüntüsünü hayranlıkla izleyip videoya çekmek oldu Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Çok şükür sonunda kavuştum çok arzu ettiğim titanyum jantlara. Hareket halindeyken jantların geriye doğru dönüyormuş görüntüsü beni çıldırtıyordu. İlk işim takar takmaz arkadaşıma sürdürüp dışarıdan, jantların bahsettiğim görüntüsünü hayranlıkla izleyip videoya çekmek oldu Abi jantları çok iyi hale getirmişsin eline sağlık. Güle güle kullan çok güzel olmuş 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Abi jantları çok iyi hale getirmişsin eline sağlık. Güle güle kullan çok güzel olmuş Fctr gibi bir camianın bir parçası olmak gerçekten mutluluk verici. Bu vesile ile sizin gibi birini tanıyorum ve bu sayede bu titanyum jantlarım var bu gün 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Hayırlı olsun Celalettin Bey. Allah kazasız, belasız ve masrafsız binmeyi nasip etsin. Araçta çok fazla zincir sesi var gibi geldi bana. Özellikle geri geri yanaşırken duvardan dolayı hafif yankı yapmasıyla zincir sesi daha net duyuluyor. Sorun olması durumunda çok masraf açacağı için özellikle belirtmek istedim. Zinciri kontrol ettirdiniz mi? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Jantlar hayırlı olsun, güle güle kullanın. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Hayırlı olsun Celalettin Bey. Allah kazasız, belasız ve masrafsız binmeyi nasip etsin. Araçta çok fazla zincir sesi var gibi geldi bana. Özellikle geri geri yanaşırken duvardan dolayı hafif yankı yapmasıyla zincir sesi daha net duyuluyor. Sorun olması durumunda çok masraf açacağı için özellikle belirtmek istedim. Zinciri kontrol ettirdiniz mi? Teşekkürler Turgay bey. Fakat zincir sesi olmadığını söyledi servistekiler. Gergi rulmanları dayanmıyor. İyisini bulmak çok zor. SKF rulmanlardan olsa sıkıntı olmayacak. Uyarınızı dikkate alıp serviste zincir konusunu bir daha sorarım, incelemelerini isterim. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Jantlar hayırlı olsun, güle güle kullanın. Maşallah Teşekkürler Lokman bey. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Teşekkürler Turgay bey. Fakat zincir sesi olmadığını söyledi servistekiler. Gergi rulmanları dayanmıyor. İyisini bulmak çok zor. SKF rulmanlardan olsa sıkıntı olmayacak. Uyarınızı dikkate alıp serviste zincir konusunu bir daha sorarım, incelemelerini isterim. Dikkate almakta fayda var. Genellikle zincir ömürlük veya 250-300 k gider deniliyor. Ancak, başka forumlarda ve yakın çevremde zincir yüzünden başına iş açan kişilere rastladım. TDCİ zinciri benzinli gibi değil. Yüksek tork zaman içerisinde kullanıma da bağlı olarak zincirin canını okuyormuş. Gergi rulmanları konusunda haklısınız. Aynı sorun bende de var maalesef. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Fctr gibi bir camianın bir parçası olmak gerçekten mutluluk verici. Bu vesile ile sizin gibi birini tanıyorum ve bu sayede bu titanyum jantlarım var bu gün Aman abi, ne yaptım ki sadece önden bi küçücük inceleme yaptık. Sağlıkla kazasız belasız kullan abim inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Güle güle kullanın Celalettin abi çok güzel olmuş. Egr iptali konusunu biraz daha detaylandırabilir misiniz? Bir de fordclubtr çıkartmasını nasıl alıyoruz? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Jantlar 10 numara, özellikle renkten kaynaklı mı bilmem ama gördüklerim arasında en çok yakışanlardan.. Sanırım lacivert e uyumlu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Celalettin abi yenilik vs yok mu, bu aracı unutmadık unutturmayız Yorum bağlantısı
Recommended Posts