Çağlar Bayur 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 güneşli mc i navigasyonla bulurken, sd karttan gangnam styla dinlemek, ne kadar işlemci gerektirir? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Navigasyon sıkıntı değil abi. Telefonda var, harici navigasyon var, e bunda da var. Şu an teyp de yuvası da kucğaımda zten. ön göğsü komple söktüm Kolay gelsin abi. Başladınmı yine kurcalamaya 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 güneşli mc i navigasyonla bulurken, sd karttan gangnam styla dinlemek, ne kadar işlemci gerektirir? İşlemci mobile işletim sistemi performansı ile gps'in uydularını en kısa sürede bulmasına izin verir. RAM'de, gangnam styla dinlerken navige edilip telefonda konuşurken birinden birinin takılmamasını önler Ancak en önemlisi işletim sistemi. Zira mobile ce sağlam işlemci kullanır. Bu sebeple android navi'lere artık göz atmakta fayda var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Word de yazı yazmak için i3 yeter mi, i7 olsa yazımın hızlanır mı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 (düzenlendi) Navigasyon cihazlarında geri gidiş var. Araç içi entegre ve android tabanlı 3G li cihazlar gündeme gelecek geliyor. Zaten navigasyon firmaları artık donanıma yatırım yapmıyor. Her zamanki gibi önerim iyi bir akıllı telefon, telefon tutucu ve araç içi şarj. Word de yazı yazmak için i3 yeter mi, i7 olsa yazımın hızlanır mı Farkeder. 150 sayfalık kitap yazmaya kalkınca ufak bir değişiklik yapıyorsun 2 saniye bekletiyor. Ve fakat çoğu kişi 150 sayfa yazmaz. O yüzden farketmez. 18 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Word de yazı yazmak için i3 yeter mi, i7 olsa yazımın hızlanır mı Bütün araçlar aynı hızda durur. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 380 .tl'nin bucihaza yatırılması bence gereksiz masraf. Cd mekanizmasının kaldırılması maliyeti düşürse de diğer çin malı no name ürünler kadar kaliteli olabilir. Çözünürlük 5 inc için gayet iyi ama 7 inç için yetersiz. Bu fiyat aralığında yerine önerilecek bir cihaz yok maalesef ama 380.tl'ye tek din gayet güzel ana üniteler var. Öncelik navigasyon ise yine bu fiyata güzel modeller olabilir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Bu tip ürünleri satan akrabam yanımda şu an. Onun fikrini aldım. Plastik lkalitesi çok kötü imiş. Dokunmatik ekranı kötü, donma yapıyormuş. 100 tl gibi bir fark verip, JS 955 model, başka marka cihazı tercih edin der.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Word de yazı yazmak için i3 yeter mi, i7 olsa yazımın hızlanır mı Kaç sayfa yazı yazacağına bağlı Mehmet hocam da yazmış gerçi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Bu tip ürünleri satan akrabam yanımda şu an. Onun fikrini aldım. Plastik lkalitesi çok kötü imiş. Dokunmatik ekranı kötü, donma yapıyormuş. 100 tl gibi bir fark verip, JS 955 model, başka marka cihazı tercih edin der.. kurtarayım akrabanı, 149 TL işler benden Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 kurtarayım akrabanı, 149 TL işler benden Çok verdin üstü bozuk para olarak göndereyim http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-jameson-js-955-navigasyonlu-ve-bluetooth-lu-double-teyp-62414069/detay/ Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 piranhayı bırak jamesonn al deme de çağlar abi belkide ikiside aynı firmayada yaptırıyo olabilirde :D Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Montaj konusuna bir şey diyemeyeceğim ama, Piranha'nın Tropper navigasyonunu kullanıyorum memnunum. Böyle bir cihaz hemde böyle bir paraya kaçmaz diye düşünüyorum. Kolay gelsin..... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 Bu arada yanlış anlaşılma olmaması açısından,Her hangi bir bedel talep etmiyorum Teşekkür ederim abi. Çerçeve sıkıntı değil ama bu teyp için bütçemi ayarladıktan sonra bu işe girişebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 piranhayı bırak jamesonn al deme de Satan işin ehli. İtimat ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2012 Paylaş 18 Kasım 2012 http://www.hepsibura...SKU=OTPIRENCORE Arkadaşlar yukarıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Bizim araçlara uyarmı (MK2 mondi) nasıl bir bağlantı yapmak gerekir Teşekkürler... 2.ve 3. sayfayı okumadım. Olmaz Teybin konumu çok aşağıda, ekranı kullanamazsın.. Zaten teknik olarak da olmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Kasım 2012 Yazar Paylaş 19 Kasım 2012 2.ve 3. sayfayı okumadım. Olmaz Teybin konumu çok aşağıda, ekranı kullanamazsın.. Zaten teknik olarak da olmaz.. Teybi yukarı kaldıracağım abi. klima paneline kadar çıkartıp, klima panelini teybin altın aindirmeyi düşnüyorum. teknik olarak neden olmaz? jamesson da mı olmaz? Yorum bağlantısı
Servet Namlı 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Merhaba, 2007 model fiesta sahibiyim,aracımdaki 6000CD yerine double din piranha encore aldım. Bunun montajı için herhangi bir çerçeve almama gerek var mı ? Direk montajını yapabilir miyim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 çerçeveya gerek var, focus / fiesta aynıdır, double dın e uyan çerçeve alacaksınız çıkan teyp büyük, yenisi daha ufak Yorum bağlantısı
Servet Namlı 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Almam gereken çerçeveyi bir türlü bulamadım tam olarak. Eğer siz biliyorsanız link verebilir misiniz ? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-fiesta-cerceve-sok-kampanya-92358207/detay Bunu buldum da, doğru ürün mü acaba ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 http://www.aktepesound.com/?kategori-mrk-19-AKTEPE-CERCEVE.html Yorum bağlantısı
Servet Namlı 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Verdiğiniz linkteki 11 sayfanın tümüne baktım bir tane bile double din fiesta çerçevesi bulamadım Gittigidiyor üzerinden buldum bir tane satıcıya sordum 2007 ile uyumlu olduğunu soyledi. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-fiesta-double-din-oto-teyp-cercevesi-66907352 Yorum bağlantısı
Servet Namlı 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Bektaş ilgin için teşekkür ederim, gittigidiyordaki çerçeveyi aldım. Şu an tek sorunum avrupa yakasında montaj yaptırabileceğim sağlam bir yer bulmak. Bu konuda önerileri olan arkadaşlar var mı acaba ? Aldığım parçalar Piranha Encore JBL GTO 508C 13 CM Comp * 2 Takım JBL 1000W Subwoofer Edison ED-505 5 Kanal Amfi Yorum bağlantısı
Recommended Posts