İçeriğe Yönlendir

Piranha Encore

Ertan Çabuk

Recommended Posts

Çağlar Bayur

güneşli mc i navigasyonla bulurken, sd karttan gangnam styla dinlemek, ne kadar işlemci gerektirir?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Navigasyon sıkıntı değil abi. Telefonda var, harici navigasyon var, e bunda da var.

Şu an teyp de yuvası da kucğaımda zten. ön göğsü komple söktüm :D

Kolay gelsin abi. Başladınmı yine kurcalamaya :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

güneşli mc i navigasyonla bulurken, sd karttan gangnam styla dinlemek, ne kadar işlemci gerektirir?

İşlemci mobile işletim sistemi performansı ile gps'in uydularını en kısa sürede bulmasına izin verir. RAM'de, gangnam styla dinlerken navige edilip telefonda konuşurken birinden birinin takılmamasını önler ;)

Ancak en önemlisi işletim sistemi. Zira mobile ce sağlam işlemci kullanır. Bu sebeple android navi'lere artık göz atmakta fayda var ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Navigasyon cihazlarında geri gidiş var. Araç içi entegre ve android tabanlı 3G li cihazlar gündeme gelecek geliyor. Zaten navigasyon firmaları artık donanıma yatırım yapmıyor.

Her zamanki gibi önerim iyi bir akıllı telefon, telefon tutucu ve araç içi şarj.

Word de yazı yazmak için i3 yeter mi, i7 olsa yazımın hızlanır mı :p

Farkeder. 150 sayfalık kitap yazmaya kalkınca ufak bir değişiklik yapıyorsun 2 saniye bekletiyor. Ve fakat çoğu kişi 150 sayfa yazmaz. O yüzden farketmez.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bütün araçlar aynı hızda durur. :crazy:

Yorum bağlantısı

380 .tl'nin bucihaza yatırılması bence gereksiz masraf. Cd mekanizmasının kaldırılması maliyeti düşürse de diğer çin malı no name ürünler kadar kaliteli olabilir. Çözünürlük 5 inc için gayet iyi ama 7 inç için yetersiz. Bu fiyat aralığında yerine önerilecek bir cihaz yok maalesef ama 380.tl'ye tek din gayet güzel ana üniteler var. Öncelik navigasyon ise yine bu fiyata güzel modeller olabilir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu tip ürünleri satan akrabam yanımda şu an. Onun fikrini aldım. Plastik lkalitesi çok kötü imiş. Dokunmatik ekranı kötü, donma yapıyormuş.

100 tl gibi bir fark verip, JS 955 model, başka marka cihazı tercih edin der..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kaç sayfa yazı yazacağına bağlı :D

Mehmet hocam da yazmış gerçi :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu tip ürünleri satan akrabam yanımda şu an. Onun fikrini aldım. Plastik lkalitesi çok kötü imiş. Dokunmatik ekranı kötü, donma yapıyormuş.

100 tl gibi bir fark verip, JS 955 model, başka marka cihazı tercih edin der..

kurtarayım akrabanı, 149 TL işler benden

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

piranhayı bırak jamesonn al deme de :s

çağlar abi belkide ikiside aynı firmayada yaptırıyo olabilirde :D :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Montaj konusuna bir şey diyemeyeceğim ama, Piranha'nın Tropper navigasyonunu kullanıyorum memnunum. Böyle bir cihaz hemde böyle bir paraya kaçmaz diye düşünüyorum. Kolay gelsin.....

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bu arada yanlış anlaşılma olmaması açısından,Her hangi bir bedel talep etmiyorum :biggrin:

Teşekkür ederim abi. :flowers:

Çerçeve sıkıntı değil ama bu teyp için bütçemi ayarladıktan sonra bu işe girişebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

http://www.hepsibura...SKU=OTPIRENCORE

Arkadaşlar yukarıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Bizim araçlara uyarmı (MK2 mondi) nasıl bir bağlantı yapmak gerekir

Teşekkürler...

2.ve 3. sayfayı okumadım.

Olmaz

Teybin konumu çok aşağıda, ekranı kullanamazsın.. Zaten teknik olarak da olmaz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

2.ve 3. sayfayı okumadım.

Olmaz

Teybin konumu çok aşağıda, ekranı kullanamazsın.. Zaten teknik olarak da olmaz..

Teybi yukarı kaldıracağım abi. klima paneline kadar çıkartıp, klima panelini teybin altın aindirmeyi düşnüyorum.

teknik olarak neden olmaz?

jamesson da mı olmaz?

Yorum bağlantısı
Servet Namlı

Merhaba,

2007 model fiesta sahibiyim,aracımdaki 6000CD yerine double din piranha encore aldım. Bunun montajı için herhangi bir çerçeve almama gerek var mı ? Direk montajını yapabilir miyim ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çerçeveya gerek var, focus / fiesta aynıdır, double dın e uyan çerçeve alacaksınız

çıkan teyp büyük, yenisi daha ufak

Yorum bağlantısı
Servet Namlı

Bektaş ilgin için teşekkür ederim, gittigidiyordaki çerçeveyi aldım. Şu an tek sorunum avrupa yakasında montaj yaptırabileceğim sağlam bir yer bulmak. Bu konuda önerileri olan arkadaşlar var mı acaba ?

Aldığım parçalar

Piranha Encore

JBL GTO 508C 13 CM Comp * 2 Takım

JBL 1000W Subwoofer

Edison ED-505 5 Kanal Amfi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...