İçeriğe Yönlendir

Piranha Encore

Ertan Çabuk

Recommended Posts

Çağlar Bayur

teyp yuvası az traşlanır, güzel cihaz bence, anfi de bağlanırsa, kapılara da 5x7 lik alpine mesela :dance3:

Soru şu: radyo veya sd den müzik dinlernirken, navigasyon da çalışacak mı?

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Normal navigasyon cihazı parasına double din cihaz ,Ne kadar kötü olabilirki?,Benim araca takılabilse ben de almış idim hemen.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

F1 e oturtabilir miyiz bunu?

mondeo mk2 ile aynı işlem az törpü, bolca göz nizam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

teyp yuvası az traşlanır, güzel cihaz bence, anfi de bağlanırsa, kapılara da 5x7 lik alpine mesela :dance3:

Navigasyon sıkıntı değil abi. Telefonda var, harici navigasyon var, e bunda da var.

Şu an teyp de yuvası da kucğaımda zten. ön göğsü komple söktüm :D

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Yasin abi arka bağlantıları nasıl ? Tak çalıştır olmuyor sanırım.

Tak çalıştır olmuyor,Ama zaten basit bir kaç kesim ile hallediliyor,Tek sıkıntı o çerçeve diyelim şu aşamada ki eğer düşünür isen bende yedek bir fazla olacaktı :) Bulur isem sende böyle bir işlem düşünür isen sana yollayabilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tak çalıştır olmuyor,Ama zaten basit bir kaç kesim ile hallediliyor,Tek sıkıntı o çerçeve diyelim şu aşamada ki eğer düşünür isen bende yedek bir fazla olacaktı :) Bulur isem sende böyle bir işlem düşünür isen sana yollayabilirim.

Teşekkür ederim abi :flowers: .Aslında aklıma yattı.Yılbaşında netleştiririm durumu haberleşiriz abi.

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Teşekkür ederim abi :flowers: .Aslında aklıma yattı.Yılbaşında netleştiririm durumu haberleşiriz abi.

Bu arada yanlış anlaşılma olmaması açısından,Her hangi bir bedel talep etmiyorum :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Nihayet akıllı bi firma çıkıp cd sistemini iptal etmiş. Sorunsuz çalışabilecek cihaz. Rakam uygun. al bunu al al al :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Verilen bağlantıya tıklayıver bi zahmet de yorumları oku. Oturduğun yerde vır vır konuşacağına işe yara biraz... :punish: Aaaahahhaaaaaa... :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yorumları okumuşun, gözümü ziyan etme de ne diyorlar yazıversen buraya :bi:

Nihayet akıllı bi firma çıkıp cd sistemini iptal etmiş. Sorunsuz çalışabilecek cihaz. Rakam uygun. al bunu al al al :)

yanlış bilmiyosam montaj derinliği de çok az cd olmayınca

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

yanlış bilmiyosam montaj derinliği de çok az cd olmayınca

Kesinlikle. 10 cm'den bile dar oluyor, en güzeli kablo demeti için koca meydan kalması ve iç hava sirkülasyonunun iyi olması.

Yorum bağlantısı
Sinan Kozan

focus 2.5 lara olmuyor mu bu simdi ? 11cm derinlik 18cm uzunluk demişler ? benim araç yanımda olmadıgı için bakamıyorum :(

Yorum bağlantısı
Murat Dere

yorumları okumuşun, gözümü ziyan etme de ne diyorlar yazıversen buraya :bi:

Benim aktardığım yorumları okurken gözüne bi şey olursa diye korkarım. :p :korkuk:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Vallahi bu fiyata denemek için bile alınır demek geldi içimden, ayrıca donanım olsa ne yazar, feriştahında bile adam gibi ses kalitesi olmadıktan sonra anlamıda yok bence, navigasyon alıp tepsi gibi biryerlere monte etmektense bunu alın, hiç değilse teybin yerine takar rahat edersiniz :)

Not: radyo açıkken navigasyon çalışıyor :good1:

http://piranha.com.t...?product_id=199

Encore_big_140.png

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

focus 2.5 lara olmuyor mu bu simdi ? 11cm derinlik 18cm uzunluk demişler ? benim araç yanımda olmadıgı için bakamıyorum :(

uygun teyp çerçeve aparatı ile monte eidlir

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güzel ancak işlemci ile ram'i düşündürüyor. Hiç mi arttırmıyorlar anlamadım ki. Sürekli aynı donanım, farklı tipte üretiyorlar...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...