İçeriğe Yönlendir

C-Max Pandizot Sorunu.

Evren Barış Özbek

Recommended Posts

Hasan Armagan

ben de bu sorunu katlamalı ev perdelerinin çubuklarından alta yaparak çözdüm....

belki alakasız olacak ama hasan armağan kardeşim resimlerdeki koltuk arkası filesi çok hoşuma gitti memnunmusunuz

nereden temin edebiliriz marka falan verme imkanınız varsa sevinirim....

http://www.hepsiburada.com/liste/transformacioncirtli-fileli-bagaj-organizer-43a017/productDetails.aspx?productId=otm43a017&categoryId=20024981

Aslında yatay konulması gerekiyor ancak bizim koltuklara dikey konumda anca sığıyor.

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Başlığı gördüm "pandizot ney lan?" dedim kendime. Bilemeyince girdim konuya :) Her gün bir şeyler öğreniyorum burada :D Kim uyduruyor bu kelimeleri? Nerden geliyorlar?

Foruma otomobil sözlüğü diye bölüm açılmasını isteyeceğim yakında. :D

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Başlığı gördüm "pandizot ney lan?" dedim kendime. Bilemeyince girdim konuya :) Her gün bir şeyler öğreniyorum burada :D Kim uyduruyor bu kelimeleri? Nerden geliyorlar?

Foruma otomobil sözlüğü diye bölüm açılmasını isteyeceğim yakında. :D

Bu kelimeyi ilk duyduğumdaki ruh halimi hatırladım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Pandizot eğriliğine kendimce çözüm bulmaya çalıştım.

Profil 5 TL, Cırt Cırt 3 TL, Japon Yapıştırıcı 50 Kuruş, Toplam: 8,50 TL

çok güzel bir çalışma, tebrikler.. tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Armagan

Mükremin Bey, Gerçekten hiç yamulma görünmüyor. elinize sağlık. Bir şey soracağım. Üzerine korkmadan ağırlık koyabiliyor musunuz? İyi günler...

Yorum bağlantısı
Misafir

Ağırlığa bağlı, ceket palto veya şemsiye türü şeyler koyuyorum ama asla bir valiz, çanta koymam. Bir de yeniden yamulsa bile alüminyumu düzeltmek yeterli olacaktır. Daha olmadı alüminyum boruların yenisini alıp takarım.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Ağırlığa bağlı, ceket palto veya şemsiye türü şeyler koyuyorum ama asla bir valiz, çanta koymam. Bir de yeniden yamulsa bile alüminyumu düzeltmek yeterli olacaktır. Daha olmadı alüminyum boruların yenisini alıp takarım.

Bu borular, yandaki plastik taşıyıcılar üzerine basıyor mu resimlerden anlayamadım ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu borular, yandaki plastik taşıyıcılar üzerine basıyor mu resimlerden anlayamadım ?

Plastiğin üzerine basmıyor, öyle denemek istedim, bir yıldır kullanıyorum sorun çıkmadı, eğer oralarda deformasyon olursa, boruların uçlarına büküp yassıltabileceğim birşeyler ekleyerek plastiğe binmesini sağlarım diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Plastiğin üzerine basmıyor, öyle denemek istedim, bir yıldır kullanıyorum sorun çıkmadı, eğer oralarda deformasyon olursa, boruların uçlarına büküp yassıltabileceğim birşeyler ekleyerek plastiğe binmesini sağlarım diye düşünüyorum.

Şu halde üzerine ağırlık koymamak lazım çünkü taşıyan kısımlar hala pandizotun kendisi..Ben üzerine gazete bile koymuyorum çok az bir sehim var koltuğa yakın yerinde..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Şu halde üzerine ağırlık koymamak lazım çünkü taşıyan kısımlar hala pandizotun kendisi..Ben üzerine gazete bile koymuyorum çok az bir sehim var koltuğa yakın yerinde..

Tabi ki, bu parçanın görevi sadece bagaj kapağı olarak dışarıdan bagajın görünmesini engellemek, kesinlikle ağırlık taşımak üzere tasarlanmamış, zaten oraya konacak her şey görüş alanını da kısıtlayacaktır. Ben de seninle aynı fikirdeyim, gündelik kullanımda zaten birşey konmaz da, uzun seyahatlerde altı tamamen dolar da bu kapak askıda kalacak durumda olursa, üstüne giysi tarzı şeylerin konmasına izin veririm.

Bu arada sen bagajdaki şeffaf muşamba havuzu farkedebildin mi?

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Tabi ki, bu parçanın görevi sadece bagaj kapağı olarak dışarıdan bagajın görünmesini engellemek, kesinlikle ağırlık taşımak üzere tasarlanmamış, zaten oraya konacak her şey görüş alanını da kısıtlayacaktır. Ben de seninle aynı fikirdeyim, gündelik kullanımda zaten birşey konmaz da, uzun seyahatlerde altı tamamen dolar da bu kapak askıda kalacak durumda olursa, üstüne giysi tarzı şeylerin konmasına izin veririm.

Bu arada sen bagajdaki şeffaf muşamba havuzu farkedebildin mi?

Valla farketmemişim o havuzu, şeffaf olduğu için sanırım :)

Hoş durmamış be abi..Sese neden olmuyor mu acep :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Valla farketmemişim o havuzu, şeffaf olduğu için sanırım :)

Hoş durmamış be abi..Sese neden olmuyor mu acep :unsure2:

He he :biggrin: ses mi, o muşamba 2 mm'lik esnek bir malzeme, hani bazı lokantalarda masa örtüsü filan yaparlar, bırak sesi belki bagajın altından gelen sesin azalmasına bile yardımcı oluyordur. Görüntüyü bilemem, beni rahatsız etmiyor. Amma akar kokar ne olursa olsun bagajın içine dökülmesini, aracın içine dağılmasını kesinlikle önlüyor. Bir keresinde kurban etini taşırken başıma gelen nahoş olaydan sonra bu malzeme can simidi gibi oldu.

Ben Mehmet (Kaya) hocanın mondeosunda görmüştüm, hoşuma gitti uyguladım. tavsiye ederim. :good1: Bagaj için 10 numara bir çözüm.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bir fırsat bulup yapamadım şunu. Mükremin bey gayet güzel olmuş. bey yaparsam plastiklere gelecek şekilde yapacağım, biraz yüksek olacak ama ne yapayım. köpek bir eliyle bastırınca aşağıya düşüyor. :)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

bir fırsat bulup yapamadım şunu. Mükremin bey gayet güzel olmuş. bey yaparsam plastiklere gelecek şekilde yapacağım, biraz yüksek olacak ama ne yapayım. köpek bir eliyle bastırınca aşağıya düşüyor. :)

Abi köpeğin patisine buradaki hiçbir çözüm dayanmaz..Demir doğrama ustası ancak çözer senin sıkıntıyı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Misafir

Gecikme için kusura bakmayın anca çekebildim.Foto%C4%9Fraf-0032.jpgFoto%C4%9Fraf-0033.jpg

Foto%C4%9Fraf-0030.jpg

Foto%C4%9Fraf-0029.jpg

abi foruma konu açacaktım konuyu gördüm :) bendede aynı sorun var hatta bendeki artık tamamen kırılmış durumda.bu boru olayını sevdim.benim sorum bu boruları nerden tedarik edebilirim acaba?

Yorum bağlantısı
Misafir

Eren boruyu da onu bağladığım krom teli de Bauhaus'dan almıştım. 

teşekkürler abi.babam ankarada ona söyleyeyim o alsın madem.bandırmada bauhaus yok malesef :unsure2: 2 adet yeterli sanırım?

Yorum bağlantısı
Misafir

teşekkürler abi.babam ankarada ona söyleyeyim o alsın madem.bandırmada bauhaus yok malesef :unsure2: 2 adet yeterli sanırım?

Tam hatırlamyorum ama sanıyorum iki adet almıştım. Çapını da serçe parmak kalınlığında diyebilirim. (Yani kaba bir tarif oldu ama ne yapayım bu saatte gidip ölçme şansım hiç yok :D )

Yorum bağlantısı
Misafir

Tam hatırlamyorum ama sanıyorum iki adet almıştım. Çapını da serçe parmak kalınlığında diyebilirim. (Yani kaba bir tarif oldu ama ne yapayım bu saatte gidip ölçme şansım hiç yok :D )

fotoğrafta 2 adet görünüyor da :) oluklara oturacak kalınlıklarda alırım artık.servis 350 tl istedi sıfırına :D

Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak

Çok iyi,üzerine ister istemez malzeme konduğunda da ağırlığını alır.Sağlam görünüyor. :bravo:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün Mükremin abiden aldığım fikirle pandizotumu onardım. :) epeyi sağlam oldu.

kullanılan malzemeler;

-Katlamalı stor perdelerin içinde bulunan metal uzun çubuklar

-çatal (delmek için)

-çakmak ( çatalı ısıtıp delik açmak için)

-plastik kelepçe

-pense (kelepçeleri sıkmak için)

-yan keski ( kelepçelerin artan kısmını kesmek için)

fotoğraflar

1z5Uy1I.jpg?1

a5tZynH.jpg?1

6c9IdKz.jpg?1

OP79KZL.jpg?1

McFpR0S.jpg?1

U1mIV4g.jpg?1

umarım yapacak arkadaşlara yol gösterir :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün Mükremin abiden aldığım fikirle pandizotumu onardım. :) epeyi sağlam oldu.

kullanılan malzemeler;

-Katlamalı stor perdelerin içinde bulunan metal uzun çubuklar

-çatal (delmek için)

-çakmak ( çatalı ısıtıp delik açmak için)

-plastik kelepçe

-pense (kelepçeleri sıkmak için)

-yan keski ( kelepçelerin artan kısmını kesmek için)

fotoğraflar

umarım yapacak arkadaşlara yol gösterir :)

:bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...