Hasan Armagan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 ben de bu sorunu katlamalı ev perdelerinin çubuklarından alta yaparak çözdüm.... belki alakasız olacak ama hasan armağan kardeşim resimlerdeki koltuk arkası filesi çok hoşuma gitti memnunmusunuz nereden temin edebiliriz marka falan verme imkanınız varsa sevinirim.... http://www.hepsiburada.com/liste/transformacioncirtli-fileli-bagaj-organizer-43a017/productDetails.aspx?productId=otm43a017&categoryId=20024981 Aslında yatay konulması gerekiyor ancak bizim koltuklara dikey konumda anca sığıyor. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Başlığı gördüm "pandizot ney lan?" dedim kendime. Bilemeyince girdim konuya Her gün bir şeyler öğreniyorum burada Kim uyduruyor bu kelimeleri? Nerden geliyorlar? Foruma otomobil sözlüğü diye bölüm açılmasını isteyeceğim yakında. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Başlığı gördüm "pandizot ney lan?" dedim kendime. Bilemeyince girdim konuya Her gün bir şeyler öğreniyorum burada Kim uyduruyor bu kelimeleri? Nerden geliyorlar? Foruma otomobil sözlüğü diye bölüm açılmasını isteyeceğim yakında. Bu kelimeyi ilk duyduğumdaki ruh halimi hatırladım... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Pandizot eğriliğine kendimce çözüm bulmaya çalıştım. Profil 5 TL, Cırt Cırt 3 TL, Japon Yapıştırıcı 50 Kuruş, Toplam: 8,50 TL çok güzel bir çalışma, tebrikler.. 31 Temmuz 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Gecikme için kusura bakmayın anca çekebildim. Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Mükremin Bey, Gerçekten hiç yamulma görünmüyor. elinize sağlık. Bir şey soracağım. Üzerine korkmadan ağırlık koyabiliyor musunuz? İyi günler... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Ağırlığa bağlı, ceket palto veya şemsiye türü şeyler koyuyorum ama asla bir valiz, çanta koymam. Bir de yeniden yamulsa bile alüminyumu düzeltmek yeterli olacaktır. Daha olmadı alüminyum boruların yenisini alıp takarım. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Ağırlığa bağlı, ceket palto veya şemsiye türü şeyler koyuyorum ama asla bir valiz, çanta koymam. Bir de yeniden yamulsa bile alüminyumu düzeltmek yeterli olacaktır. Daha olmadı alüminyum boruların yenisini alıp takarım. Bu borular, yandaki plastik taşıyıcılar üzerine basıyor mu resimlerden anlayamadım ? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Bu borular, yandaki plastik taşıyıcılar üzerine basıyor mu resimlerden anlayamadım ? Plastiğin üzerine basmıyor, öyle denemek istedim, bir yıldır kullanıyorum sorun çıkmadı, eğer oralarda deformasyon olursa, boruların uçlarına büküp yassıltabileceğim birşeyler ekleyerek plastiğe binmesini sağlarım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Plastiğin üzerine basmıyor, öyle denemek istedim, bir yıldır kullanıyorum sorun çıkmadı, eğer oralarda deformasyon olursa, boruların uçlarına büküp yassıltabileceğim birşeyler ekleyerek plastiğe binmesini sağlarım diye düşünüyorum. Şu halde üzerine ağırlık koymamak lazım çünkü taşıyan kısımlar hala pandizotun kendisi..Ben üzerine gazete bile koymuyorum çok az bir sehim var koltuğa yakın yerinde.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 (düzenlendi) Şu halde üzerine ağırlık koymamak lazım çünkü taşıyan kısımlar hala pandizotun kendisi..Ben üzerine gazete bile koymuyorum çok az bir sehim var koltuğa yakın yerinde.. Tabi ki, bu parçanın görevi sadece bagaj kapağı olarak dışarıdan bagajın görünmesini engellemek, kesinlikle ağırlık taşımak üzere tasarlanmamış, zaten oraya konacak her şey görüş alanını da kısıtlayacaktır. Ben de seninle aynı fikirdeyim, gündelik kullanımda zaten birşey konmaz da, uzun seyahatlerde altı tamamen dolar da bu kapak askıda kalacak durumda olursa, üstüne giysi tarzı şeylerin konmasına izin veririm. Bu arada sen bagajdaki şeffaf muşamba havuzu farkedebildin mi? 12 Mart 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Tabi ki, bu parçanın görevi sadece bagaj kapağı olarak dışarıdan bagajın görünmesini engellemek, kesinlikle ağırlık taşımak üzere tasarlanmamış, zaten oraya konacak her şey görüş alanını da kısıtlayacaktır. Ben de seninle aynı fikirdeyim, gündelik kullanımda zaten birşey konmaz da, uzun seyahatlerde altı tamamen dolar da bu kapak askıda kalacak durumda olursa, üstüne giysi tarzı şeylerin konmasına izin veririm. Bu arada sen bagajdaki şeffaf muşamba havuzu farkedebildin mi? Valla farketmemişim o havuzu, şeffaf olduğu için sanırım Hoş durmamış be abi..Sese neden olmuyor mu acep Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 (düzenlendi) Valla farketmemişim o havuzu, şeffaf olduğu için sanırım Hoş durmamış be abi..Sese neden olmuyor mu acep He he ses mi, o muşamba 2 mm'lik esnek bir malzeme, hani bazı lokantalarda masa örtüsü filan yaparlar, bırak sesi belki bagajın altından gelen sesin azalmasına bile yardımcı oluyordur. Görüntüyü bilemem, beni rahatsız etmiyor. Amma akar kokar ne olursa olsun bagajın içine dökülmesini, aracın içine dağılmasını kesinlikle önlüyor. Bir keresinde kurban etini taşırken başıma gelen nahoş olaydan sonra bu malzeme can simidi gibi oldu. Ben Mehmet (Kaya) hocanın mondeosunda görmüştüm, hoşuma gitti uyguladım. tavsiye ederim. Bagaj için 10 numara bir çözüm. 12 Mart 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 bir fırsat bulup yapamadım şunu. Mükremin bey gayet güzel olmuş. bey yaparsam plastiklere gelecek şekilde yapacağım, biraz yüksek olacak ama ne yapayım. köpek bir eliyle bastırınca aşağıya düşüyor. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 bir fırsat bulup yapamadım şunu. Mükremin bey gayet güzel olmuş. bey yaparsam plastiklere gelecek şekilde yapacağım, biraz yüksek olacak ama ne yapayım. köpek bir eliyle bastırınca aşağıya düşüyor. Abi köpeğin patisine buradaki hiçbir çözüm dayanmaz..Demir doğrama ustası ancak çözer senin sıkıntıyı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Gecikme için kusura bakmayın anca çekebildim. abi foruma konu açacaktım konuyu gördüm bendede aynı sorun var hatta bendeki artık tamamen kırılmış durumda.bu boru olayını sevdim.benim sorum bu boruları nerden tedarik edebilirim acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Eren boruyu da onu bağladığım krom teli de Bauhaus'dan almıştım. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Eren boruyu da onu bağladığım krom teli de Bauhaus'dan almıştım. teşekkürler abi.babam ankarada ona söyleyeyim o alsın madem.bandırmada bauhaus yok malesef 2 adet yeterli sanırım? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 teşekkürler abi.babam ankarada ona söyleyeyim o alsın madem.bandırmada bauhaus yok malesef 2 adet yeterli sanırım? Tam hatırlamyorum ama sanıyorum iki adet almıştım. Çapını da serçe parmak kalınlığında diyebilirim. (Yani kaba bir tarif oldu ama ne yapayım bu saatte gidip ölçme şansım hiç yok ) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Tam hatırlamyorum ama sanıyorum iki adet almıştım. Çapını da serçe parmak kalınlığında diyebilirim. (Yani kaba bir tarif oldu ama ne yapayım bu saatte gidip ölçme şansım hiç yok ) fotoğrafta 2 adet görünüyor da oluklara oturacak kalınlıklarda alırım artık.servis 350 tl istedi sıfırına Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Çok iyi,üzerine ister istemez malzeme konduğunda da ağırlığını alır.Sağlam görünüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bugün Mükremin abiden aldığım fikirle pandizotumu onardım. epeyi sağlam oldu. kullanılan malzemeler; -Katlamalı stor perdelerin içinde bulunan metal uzun çubuklar -çatal (delmek için) -çakmak ( çatalı ısıtıp delik açmak için) -plastik kelepçe -pense (kelepçeleri sıkmak için) -yan keski ( kelepçelerin artan kısmını kesmek için) fotoğraflar umarım yapacak arkadaşlara yol gösterir Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bugün Mükremin abiden aldığım fikirle pandizotumu onardım. epeyi sağlam oldu. kullanılan malzemeler; -Katlamalı stor perdelerin içinde bulunan metal uzun çubuklar -çatal (delmek için) -çakmak ( çatalı ısıtıp delik açmak için) -plastik kelepçe -pense (kelepçeleri sıkmak için) -yan keski ( kelepçelerin artan kısmını kesmek için) fotoğraflar umarım yapacak arkadaşlara yol gösterir Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 teşekkürler abi yol gösterdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Ellerine sağlık Eren. İlk fırsatta bende deneyeceğim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts