Ali Gülmez 16 Mart Paylaş 16 Mart Şehir:Ankara Semt:Gölbaşı Marka: Dayton Touring 2 205 55 16 91V Ebat:205 55 16 91V Fiyat:7800 tl Varsa taksit bilgisi:8 taksit peşin fiyatına 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Mart Paylaş 16 Mart 245 65 17 pirelli kislik lastik. 2021 uretimi, adedi 3000 tl den iki adet aldim. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs ML'ye lastik alsammı bilemedim, Sıkılmadan uzun süre bineceğimmi bilmiyorum... Üzerinde 245/70R16 kışlık var... Şehir içi neyse de yazın uzun yol vs tatile gideceğim... Yazlık yada 4 mevsim ht suv lastikleri 15.000 TL'den başlıyor... En mantıklı site ise hepsiburada gibi gördüm zira 9 taksit bile yapıyor.. En cazip ürün ise Laufenn 255/70 R16 111T x Fit H/t LD01 SUV 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Haziran Paylaş 13 Haziran (düzenlendi) 4 mevsime geçtik Burdurda, lastikler araç kadar eskiydi, yeniledik. Şehir: internet Ölçü: 205/60r16 Fiyat: 4090x4 Sökme/takma: 600 Marka: Continental AllSeasonContact 2 205/60R16 96H XL M+S 3PMSF (2024) 13 Haziran tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 13 Haziran Paylaş 13 Haziran (düzenlendi) fikir sahibi olmak adına; geçen aralık ayında aldığım 2023 üretim continental wintercontact ts 870 205/55r16 kışlıklar araç değişikliği sebebiyle boşa çıktı. sadece 3 ay (1000 km anca yapmıştır) araç üzerinde kaldı. ikinci el set halinde fiyat konusunda fikirleriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler. 13 Haziran tarihinde Serkan Gülderen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Ünal 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Şehir: İstanbul Semt: Ümraniye Marka: Hankook ventus prime 4 Ebat: 205/55/16 91H Fiyat: 2500x4 Taksit bilgisi: Garanti bonus kk 7 taksit 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Kasım Paylaş 11 Kasım İkamet İzmir Yılda bir defa kış aylarında uzun yol yapıyorum ve aracımda 4 mevsim lastik var.Önceden Aralık sonrası bu Lastiklerle Şehirler Arası yolda yolculuk yapabiliyorduk Altta yer alan haberi okudum ve benim anladığım Aralık sonrası tüm araçlarda Şehirler arası yolculuklarda kış Lastiği zorunlu diyor ? Benmi yanlış anladım ? durum nedir kuralmı değişti ? https://www.sozcu.com.tr/1-aralik-itibariyla-baslayacak-otomobilinde-bulunmayan-surucuye-2-bin-568-tl-ceza-kesilecek-p103182 Kış lastiği kullanım zorunluluğu 1 Aralık itibarıyla başlayacak. Şehir içi ulaşımda söz konusu zorunluluk yalnızca ticari araçlar için geçerli olurken, şehirlerarası ulaşımda ise tüm araç sahipleri kış lastiği takmak zorunda kalacak. Değişikliği uygulamayan sürücülere 1 Aralık itibarıyla 4 bin 69 TL para cezası kesilecek. Yorum bağlantısı
Alp Özkök 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Hayır değişmedi. 4 mevsim lastiklerinizde 3pmsf kar tanesi sembolü varsa, kışın kış lastiği gibi kabul görür ve ceza yazılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Şu an için şehir içi şehir dışı farketmeksizin ticari olmayan araçlarda kış lastiği zorunluluğu yokmuş. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Talha Bilgi yazdı: Şu an için şehir içi şehir dışı farketmeksizin ticari olmayan araçlarda kış lastiği zorunluluğu yokmuş. Aralık Nisan arası Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 Kasım Paylaş 11 Kasım (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Aralık Nisan arası Aralıktan sonrada üm araç sahipleri kış lastiği takma zorunluluğu diye bir bilgi yok üstad. 11 Kasım tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım Yazar Paylaş 11 Kasım bu yasa yürürlüğe girdiğinde, salim kafa ile cümle okunur ise, karayolundaki tüm araçlar ibaresi var, lakin zamanın yetkilsi yorumlarken, ticariler dedi konu orda kapandı, hatırlayalım: cam filmi tüv de ağır kusur dur, genelge ile hafif kabul edildi, lakin yasada hala ağır. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Benim de Tiguan'ın kışlık lastikleri eskiydi, nisanda yazlıklarla değiştiriken atmıştık. Kışlık lastik almam lazım. Michelin, Continental baktım. Pirelli scorpion ve Nokian'a da bakacağım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Pirelli scorpion pahalı, Nokian snowproof iyi görünüyor. Conti ve Michelin'e bakınca Conti biraz daha ucuz. (235/55/18 ebat için) Scorpion'a bakmamın sebebi, aracın orjinal lastiklerinin yazlık scorpion verde olması. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Çağlar Bayur yazdı: bu yasa yürürlüğe girdiğinde, salim kafa ile cümle okunur ise, karayolundaki tüm araçlar ibaresi var, lakin zamanın yetkilsi yorumlarken, ticariler dedi konu orda kapandı, hatırlayalım: cam filmi tüv de ağır kusur dur, genelge ile hafif kabul edildi, lakin yasada hala ağır. bakanlık tarafından uygulanır deyince işler değişiyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu Pazar 09:13 Paylaş Pazar 09:13 Şehir: Eskişehir Semt: Merkez Marka: Hankook I’cept winter evo3(w330)(Dot : 3024) Ebat: 215/60/17 96H Fiyat: 18800 (4 adet) Taksit bilgisi: 4 taksit, vade farkı yok Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 20.11.2024 Şehir: Isparta Semt: Merkez Marka: Pirelli Cinturato Plus All Season (4 Mevsim) Ebat: 235/55/18 104 V XL Fiyat: 21500 TL (4 adet) Taksit bilgisi: 4 taksit, vade farkı yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts